klänningen + skorna = nyår

Idag gick jag upp 04.40, precis som igår. Men jag var nästan tröttare idag om man jämför med gårdagen! Men dagens jobb är avslutad och vi blev inte klara så det blir jobb imon med:) härligt med lite extra pengar! Dock gick dagen otroligt långsamt idag.

Nu har jag testat klänningen, med skorna och strumpbyxor. vet inte om jag ska ha svara istället, dock kanske det blir alldeles för svart? Jag kör nog med dessa! Men nu har jag en frågan, eller fråga och fråga.. Jag vet inte om jag ska ha axelbanden till klänningen eller vara utan. Det är betydligt finare utan, men risken är att klänningen åker ner hela tiden!





trevlig dag på stan!

Igår kom tjejerna hit och planerade lite inför nyår, hoppas att våra planer bli lyckade! Efter en stund så följde jag och emelie de till stationen, eftersom att inga hittar här! Där efter kom filip hit, så vi tre stack hem till mig. Meningen var att vi skulle kolla på hem till midgård och skratta lite, men det behövdes inte! trevlig kväll! (Y)



Idag träffade jag Sandra Larsson och vi tog en liten tur till stan för att hitta en nyårs klänning. Jag hade tänkt att ha en glittrig klänning eftersom det är typisk nyår. Men sen så blev det en sammet, eller vad man nu ska kalla de.
Vi letade och letade efter en klänning till Larsson, men hon blir fan aldrig nöjd den lilla tjejen!:D Men till slut hittade hon två fina!
Tack för idag tjejen<3


en ängels tålamod

Nu är det inte många dagar kvar till julafton. Det känns nästan som att man borde åka in till göteborg för att köpa de sista julkapparna. Men jag har vart färdig sen november!? Vad kan man göra nu innan jul? sitta och fundera på vad det är man kan få i julklapp? Det jag hoppas mest på är pengar, så att jag kan handla på mig på mellandagsrean, de är ju aldrig fel. right?

Jag vaknade fruktansvärt tidigt idag. Jag har nog inte förstott att det är lov nu. jag vaknade runt 8, hö. inte så roligt kanske! men jag tog på mig skorna och powerwalakde för mig själv. det var skönt, men fick en fruktansvärd håll. det var väll de enda som gjorde att jag tappade humöret! men senare blir det att dra till gymmet och träna bort godiset man käkade med Emelie igår, de var inte lite godis heller!



Jag har ju slarvat bort en ängels tålamod sesong 1. så otroligt smart är jag, måste ha råkat slänga den när jag rensade bland filmerna. Så jag bestämde mig för att tanka den, trotts att jag inte har tankat en enda film sen lagen kom. Ganska bra faktist! men nu, detta var ett nödläge!


lov!<3

- Here today and gone tomorrow..


Nu börjar värken i axeln försvinna, men det är inte som vanligt än. Fortarande öm. hoppas att jag kan sova ut i natt i alla fall,har nog inte sovit riktigt sen söndag. början av veckan har jag nog inte sovit alls... har jag inte ont, så drömmer jag, drömmer jag inte så tänker jag, tänker jag inte så vet jag inte vad jag gör. Jobbigt är det i alla fall. Men nu har jag fått mitt efterlängtande jullov så det blir nog att sova ut i förta hand!

Imon ska jag träffa Emelie, det ska bli skojj. Vi ska ta en tur på stan och jag ska handlar lite smink på Make up store och Face i första hand! måste vara lite fin inför jul och nyår;)


paketleken

Idag fick jag massvis med massage av Therese. Kan det bli goare? Först gjorde hon nacke, halsen och axlarna - de pariet där. Sen gjord ehon ryggmassage, snacka om att man höll på att somna!
tack!<3

På lunchen blev det hamburgare och därefter dra till kungsmässan för att göra våran paketlek. Alla skulle köpa något för 50-100 kr. Jag köpte två ansiktsmasker och en glittig badbomd. Sofia fick min present och jag fick sofias. Godis, tuggumi och kondomer:P De andra fick, strumpor, en snoppkrog"man hänger handduken på den, en godis som man kan använda till rätt tillfällen. Sen så fanns det massvis med roliga grejer:)
Tack för en härlig dag tjejer, imon är det lov! hoppas att vi ses på lovet<3'


ni är bäst, glömm inte det!


svimma.

Det var ingen härlig start på morgonen idag. Först så mådde jag sjukt illa, nästa spyfärdig, sen helt plötsligt blev allt svart, jag hör inget och börjar tappa balansen. Fick genast sätta mig ner, efter en liten stund försökte jag ställa mig upp, när jag satt kände jag mig bättre. men inte när jag ställde mig upp, fy! helt vit i ansiktet och hände samma sak ännu en gång. Fruktansvärt hemskt och läskigt. Det sjuka är att jag har ofta vart "nära" på att svimma, men har aldrig svimmat. Undra hur det känns?


svullen.... orka!

Vilken natt, inte mycket sömn. Mina drömmar! varför kan de inte försvinna, jag vill inte drömma om detta, inte nu i alla fall!



Onsdag... Jadu, den var ju inte som den brukade vara planerad i alla fall. Idag skulle jag ta sprutan, jag var lite små nervös faktist. Biverkningar hit och dit. Och nu är min arm svullen, ser ut som om man har tränat lite för mycket på ena armen om man jämför. men, svullnaden går nog ner, förhoppningsvis! Jag var hos farmor innan jag tog sprutan, känns som jag är där ganska så ofta nu för tiden. Hon får mig att tänka på annat och det är så otroligt skönt just nu. Hon ville följa med mig att ta sprutan, de var kul att ha lite sällskap medans man satt och väntade i 45 minuter. Sen så stack vi hem till henne och då kom storsyrran med!:) trevligt!

Nu harjag gjort två skolarbeten som ska vara inne idag och på fredag, skönt att jag är klar med de så slipper jag tänka mer på de! men jag fick inte riktigt in flytet att skriva allt jag tänka på. så om det går bra eller dåligt, ja det får vi väll se lite längre fram!


planer inför nyår?

jag vill! Jag vill verkligen!

Egentligen borde jag inte ta detta här, jag borde säga detta to face to face. Men jag vet inte hur jag ska säga? Känns som jag är för på, för jobbig nu när allt är så jobbigt för både dig och mig. Men det jag försöker säga är att jag saknar dig så otroligt mycket. Varje gång jag pratar om dig, tänker på dig eller pratar om oss så blir jag ledsen och börja gråta, till och med när mina nära och kära pratar om deras förhållande så känner jag att något saknas. Men det är väll bara ett tecken på att jag vill ha tillbaka dig...  
Jag kan erkänna att jag var ledsen de tre senaste månanderna när vi aldrig sågs. Jag kan nästa räkna på tio fingrar alla gånger vi träffades den senaste veckorna. Då kändes de nästa som att jag inte hade dig hos mig. men det hade jag, långt inom mig hade jag dig! men nu, nu finns så långt bort det bara går. Fan! vad jobbigt det är utan dig. Tänk om det blir vi igen, det vill jag - verkligen!!!!
Ni kommer säkert säga att jag skriver detta för att jag tycker synd om mig själv, de gör jag, eller kanske inte synd om mig, men synd att det skulle behöva ta slut på detta viset! Det känns så ondöigt att det skulle ta slut på grund av att vi inte kunde ses. och när vi inte sågs började vi bråka. Allt blev alltid så bra efter att vi hade träffats.  








:(

Jag hade tänkt tanken, men trodde inte att det skulle kännas så här jobbigt, så här tomt utan dig.  Men detta var lika bra, det var lika bra att det tog slut här och nu. För vi har inte haft det så bra den sista tiden. Vårt bråk som sker i stort sätt varje veckan, vårat avstånd och din hockey som blockerar vårat träffande. Vi träffades knappt en gång i veckan.  men du ska veta en sak, du var den bästa som hände mig. glömm inte det är du snäll. du kan tänka på det någon gång ibland i alla fall. Det jag hoppas mest på just nu är att vi fortfarande kan prata och vara vänner. Men jag tror att det kommer vara lite svårt att prata med varandra nu i början. men så är det nog för alla.
Tack för vår tid. 31/1 - 13/12 </3


kommer bli grymt!

KÄNNER PÅ MIG ATT DET KOMMER BLI EN UNDERBAR HELG, ROLIG DESSUTBOM. VET NI VARFÖR? JO, FÖR ATT MATILDA PETTERSSOM KOMMER UPP TILL GÖTEBORG, HEM TILL MIG. LÄNGTAR!:)


Vad bra, då vet jag!

Ibland undrar man vad folk tycker och tänker om en, vad alla tänker om mig. Ibland känns det som att det inte går så underbara tanka hos andra om mig. Men om ni inte kan acceptera för den jag är så kan ni lika väl dra. Sen så förstår man ju vad folk bryr sig om en, speciellt du! Jag trodde inte att du skulle sjunka så långt. Att skita i mig. Det trodde jag inte. Men nu vet jag vad du vill. Så ska låta dig vara - ifred!  Och du, detta var det sista du sa till mig. Tänker inte förlåta dig för detta. Men en sak kan jag säga dig och detta är det sista jag säger till dig. Du kan dra åt helvette du med! Men en sak ska du ha klart för dig, tänk hur mkt jag har ställt upp för dig innan du öppnar din tjäft!


red lips

Idag på stylisten så skulle vi jobba lite mer med läpparna. Så vi skulle måla läpparna och följa deras konturer och därefter fylla i med läppstift och glans. Vissa passar riktigt bra i rött och vissa inte. Jag kan inte direkt säga att jag passar i det. Så jag föredrar ljusare färger.
men det var roligt att göra lite annat än ögon hela tiden. Men jag tycker ändå att det är mycket roligare att göra de andra, eftersom att detta gick så fort.
Idag ska jag sminka storsyrran och hennes kompis. skojj!:)


vaccinering

Idag skulle jag ta vaccinet mot svininfluensan. Så jag fick jaga Cindia, som är våran rektor för att få ett "intyg" av henne så att jag skulle kunna ta det. men hon var upptagen HELA tiden. Blev så trött på att leta efter henne hela tiden. Men så sa Madelene,Frida och alica att man kunde hämta ett papper hos Peter och lämna det. Men nej, han gick självklart vid 12. så fick leta upp cindia igen. sen så fick jag pappret jag sökte och skulle dra till husläkarn efteråt. men när jag och Sandra kommer dit så säger de att man inte kan vaccinera sig på fredag.
grate!!!

onsdag

Onsdag är en härlig dag, slutar tidigt + träffa Johan. Det var länge sen nu, så ska bli skönt att mysa lite och bara ta det lungt:) Men det ända jobbiga är att jag måste bära med mig så himla mycket till honom, systemkameran, sminkboxen och "skolväskan" PFFF, kommer få nackspärr. men måste visa att jag är en kvinna, right;)?


äntligen!

En riktig slapp dag i skolan idag. Slutade vid 11 som jag har gjort hela veckan, det kan ju inte bli bättre;)? Idag trallade jag och Sandra Larsson till Kungsmässan och provade lite klänningar till jul. Hittade massa fina, men inga var riktigt -jag. Så det var inte min stil, jag passade inte i det helt enkelt. så det blir att leta vidare. Men Sandra, hon handlade på. Tröja, skor + chailatte, jag köpte självklart också en:D
Direkt när jag kom hem bytta jag om för att ta en lång prommenad, har inte tränat på cirka 2 veckor pågrund av förkylning. Men nu jävlar, nu ska jag börja igen!


Yesterday I died

Who I am from the start
Take me home to my heart
Let me go
And I will run
I will not be silenced
    


Gårkvällen var inte den bästa och det blev inte mycket sömn för min del. Somnade betydligt senare än vad jag brukar göra på kvällen, jag brukar ändå lägga mig hyfsat tidigt för att orka med morgondagen. Men idag var det sjukt jobbigt att gå upp. Somnade efter en halv timme. jag piggnade inte till för det. Men jag kom upp i alla fall och kom till skolan.  Det var huvudsaken för dagens planer. Egenltigen hade jag absolut ingen lust att gå ur sänge. ville bara ligga kvar och dö... okej, inte dö! men. ni förstår. ibland orkar man bara inte och vill bara skita i allt. men jag tänker flr mycket. Miljoner tanker som snurrar i mitt tröga huvud. inte så lätt att släppa gårdagens bråk, inte så lätt att släppa allt vi sa till varandra. men ett förlåt plåstrade ihop några sår. inte för att jag är så långsint, jag kan inte vara sur länge. men om man tänker på det kan det bli lite ledsna miner.
Trodde verkligen att det skulle ta ****!


RSS 2.0