en tur på stan.

Idag såg jag Snabba Cash med Carro och André. Riktigt bra måste jag säga och den var väldigt rå, men bra! Början var kanske lite seg, men sen kom den igång. Ni som inte ha sett den, ni måste se den!
Innan bion och efter bion blev det en liten rundtur på stan, som vanligt är det alltid lika mysigt. Jag köpte en svart tröja med en guldig påvfågel på. Riktigt fin, nöjd med mitt köp! Sen så köpte jag två filmer, baksmällan och Flickan som lekte med elden. Så om det blir en hemma kväll så ska jag nog ta och se på de.
De delade ut lite gratis träningar i stan idag. fick gratisträning på Life och Sportlife. Så får nog ta och tralla dit någon dag nu i veckan!



Snabba Cash

GE MIG HELG!

På fredag kommer Eveline och Leo hit, det är mammas morbro och kusin från finland. De ska komm på besökt. Jag kommer vara gansak nervös eftersom min finska inte är min starka sida och det är inte engelska heller. JAg påstår att hon inte kan svenska lika bra som jag kan finska. Så vi får se hur detta kommer gå! men det blir säker roligt, har inte träffat henne sen.. ja sen jag var fem år eller något i den åldern. Det tråkiga är bara att jag inte kan gå på middag hos Sandra<3
På lördag ska jag ge snabba cash med Caroline och André! FÖRJÄVLA GÖTT! :D


Take me out

Åh, idag hade jag hoppats så mycket på att jag skulle få träna, men pappa tyckte verkligen inte att jag skulle träna eftersom att jag fortfarande är lite förkyld. han tyckte att jag skulle avvakta tilll imon i alla fall. Men, jag vill träna nu! jag har inte tränat på en vecka och det känns inte så himla bra just nu. 
Folk måste tro att jag är störd eller något som är så fixerad med träningen, men det blir mer och mer för varje vecka och det är inget jag kan göra åt, jag är sån eller jag har blivit sån. Även om det inte syns att jag tränar så mycket så känns det alltid bättre efter, jag blir alltid gladare efter.
Jag trivs inte i min.... kropp. Take me out from my body



ta igen!

Det är ännu en vecka och veckans planer blir att framför allt plugga till Svenskan som vi har imon och måste göra klart alla samhälls frågor som inte går speciellt bra i min grupp. Men, det kommer även bli en härlig vecka, hoppas jag. Jag ska se på Snabba Casch i helgen med Caroline och André. Men, mammas kusin och hennes mormor från finland kommer på besök på fresdag och de ska sova här. Min finska är iiinte så jätte bra om man säger så. Men får hoppas att de kan lite svenska, annars får jag ta fram mina engelska kunskaper som inte är så himlans bra! Men vi får väll hoppas på att det löser sig.
Sen om nu min patetiska förkylning försvinner någon gång så ska jag träna varjen dag på gymmet. Måste ta igen de jag har missat nu sen onsdag!!

Skolmaten - not so good!

nu sitter man i skolan och snorar och snorar. Jag trodde att min förkylning skulle bli bättre eftersom att jag stannade hemma igår. men det känns nästa som att det har blivit sämre. JAG VILL TRÄNA!!!!!!! Men jag kan inte träna förän förkylningen är borta. Så det blir att äta lite nyttigare istället för träningen nu. 

Nu har jag precis ätit en äcklig slemmig fisk och potatis. Skolan måste ändra på sin skolmat! jag har ient ekonomi att köpa mat hela tiden men man orkar inte gå hungrig hela dagen heller.Så vad ska man göra? lägga alla sina pengar på mat eller svälta? Men jag fick mätta sig på grönsaker och knäckebröd, det funkar det med :)


Åh, Snart ska jag göra mitt matte prov, som jag skulle göra igår egentligen! jag har inte jobbat så mycket med kappitlet så det kommer nog inte gå så jätte bra för min del. Men önska mig lycka till!

Nu är det din tur.

Igår var det ett år sen jag hade den bästa dagen på många år, de var då...vi...ah.  ärsh, skit samma! Men jag vill inte gå in på ditaljer, det är nog bara ett få antal som förstår vad jag menar med detta.

Jag har kommit på en sak, vänskap håller inte efter ett förhållande, trotts att man alltid säger att man ska vara vänner! det är rätt tråkigt att man ska tappa kontakten efter så många månader man har vart med någon. Men vänskap kan inte byggas på en person, jag vet att du ändå inte bryr dig och du kommer ändå inte läsa detta. Du har inte svarat mig de senaste gångerna jag har förösk prata med dig så lika bra att lägga de sista bakom mig nu.
goodbye.. now it is your turn to make a change


Fullt upp hela natten

Nu har förkylningen slagit till för min del. Det är fruktansvärt segt att man ska bli sjuk nu när man har kommit igång med träningen så pass. åh, tycker bara det är allmänt störande att den ska blokera.
Så idag åkte jag och syrran in till stan, meningen var att jag skulle lämna ut lite CV. Men de blev att vi kollade på annat och köpte med oss pasta/kycklingsallad från papprika! Den satt fint till Sommaren med Göran.


Igår trallade jag, Alexandra och Nadin hem till Erik och träffade De trevliga folket. Kvällen blev lyckad men den kunde ha blivit mycket, mycket bättre. Vi tog taxin hem vid 1 och sen slängde man sig i sängen och sov. planerna var att jag skulle sova. men istället låg jag vaken och kollade på tv när de matade sälar. Jag orkade verkligen inte resa mig upp ur min varma goa säng, anledningen till att jag inte stängde av TV var att jag inte hittade kontrollen eller TV-dosan som Jenny W alltid sa. Men jag slumrade väll till en lite stund tills jag vaknade igen, då de visade hur de gjorde Göta kanal 3. Jag tänker inte se den filmen, verkar helt värdelös rent ut sagt! Men, jag vaknade ännu en gång till då klockan var runt 6, då vet ju alla vad som är på Tv, right? Jo, Teletabbis, tror de stavas så. Jag förstår inte hur jag kan offra mig själv och ligga och kolla på de programmet jag alltid såg när jag var en liten bebis. Men sisst och inte minst så låg jag och kolla på Mimmi & Mojje, då var klockan runt 9 så jag gick upp och käkade frukost istället för att ligga och kolla på massa meningslösa program som man aldrig kan somna till!!
Men som sagt så mår jag inte topp 100 idag så ska lägga mig i sängen och kolla på en bra film med en kopp te.
CHAIO!!





släng kyssar!

Idag hände det något mycket märkligt när jag var inne i Nordstan med min stora syster. Jag tycker att det var väldigt roligt men det kommer bli ganska så svårt att förklara men låt höra!
Det var en kille som var säkert i min syster ålder som gick förbi oss, han kollade bak hela tiden och gjorde släng kyssar mot mig och vinkade. Vi gick snabbt in i Ur och Pen för att köpa min klocka då jag ser att han står utanför och vinkar. Men då brydde jag mig inte så mycket om det men när vi skulle ta ut kontoutdrag så ser jag att han står några meter ifrån och kollar på oss. Men när vi skulle till hemköp för att köpa semlor till familjen så såg vi att han gick efter oss, när jag kollade bak så viftade han åt mig som om han ville att jag skulle komma till honom, men aldrig att jag går till honom bara så. Nej! fy! När vi stod i kön så lät de som om han "låttsades" att prata i telefon, man hör hur osäkert de låter när de pratar med samtidigt förösker de låta så allvarliga som möjligt, men tyvärr så lyckades han inte. När vi gick från hemköp så såg vi han fortfarande och han gjorde fortfarande sina slängkyssar till mig.
De var en liten upplevelse! :)





fredag

Nice legs, Daisy Dukes,
Makes a man go,
That's the way they all come through like,
Low-cut, see-through shirts that make ya,
That's the way she come through like.


Första veckan efter jullovet har nu gått, och om man ska sammanfatta skolveckan med en kommenterar så kan jag säga direkt att den har vart fruktansvärt tråkig. Okej, självklart är det kul att träffa alla igen eftersom att jag inte träffade sötnosarna så mycket på lovet så var det underbart att träffa alla igen!  
Men orken att plugga på lektionerna eller efter skoltid är inte direkt så lockande för min del..

igår och idag på stylistlektionerna så skulle vi sätta på lösögonfransar och klippa de så att de blev extra fint till ögonen. Men det gick inte så jätte bra för min del, alla de små lösögonfransarna vek sig eller blev fel form på, sen så var jag inte den piggaste igår. Idag sminkade Emelie mig, jag hade hoppats på att jag skulle få sminka henne också. Men klart, hon fick ta den tiden hon behövde, de fick ju jag igår trotts att de gick som de gick för min del:)

Snart ska jag dra till mölndal och träffa Sandra L, Emelie, Sofia och förhoppningsvis ska Malin också med! - Superduperkväll, here i come! 

Träna träna träna

Nu har man kommit igång med träningen. I lördags tränade jag lite mer än en timme på gymmet, i söndags tränade jag body pump. I måndags blev det spincore med pappa, alva passet är spinning och resten av passet tränar man mage och rygg. I tisdags blev det affrodans, fast jag fick ta det ganska lungt på gårdagens träning eftersom att jag kände mig lite krasslig igår med huvudvärk och lite förkylning. Idag skulle jag träna step styrka, men eftersom huvudvärken har slagit till igen och förkylningen är på G så kände jag att det var bäst att hoppa den. På fredag blir det nog att dra till gymmet och springa lite. Får ta igen de dagarna jag missar nu! Dock får vi hoppas på att min förkylning är över, i alla fall att den har blivit bättre!
Nu när det inte blir någon träning så blir det lite nyttigare mat, beach 2010 here I come - I hope so!!!


gårdagens middag

Middagen med Alexandra igår var huir mysig som helst! Trotts att resan dit inte blev som den var planerad, men vi kom i alla fall i tid till vårt bokade bord! Men eftersom att alexandra fyllde år i onsdags och jag idag så firade vi varandra med lite presenter. Jag fick en råsa t-shirt och ett fint armband som jag har fastnat för! Alexandra fick lite mindre saker av mig, känner mig nästan dum när jag fick detta av henne! Hon fick ett make up store läppglas, väldigt fin färg måste jag erkänna. hon fick även de örhängen som hon hade pratat om att hon ville ha! 
Vi käkade en go pasta med oxfilé och lite annat smarrigt till, därefter blev det en italiensk glasbakelse, hur go som helst!
Tack Alexandra för en mysig kväll, det var kul att ännu en gång åka iväg med dig och hitta på lite bus, dock var inte som vi brukar hitta på. Därför kändes det extra speciellt!


middag

Idag började skolan igen efter lovet, vi hade bara en lektion så tror inte att det så många i klassen som var pepp på att åka till skolan. Vi var totalt 6 stycken av 30 på lektionen. De var engelska och de brukar jag inte gilla i vanliga fall och de har jag aldrig gjort, men idag var den trevlig. Vill ni veta varför? Jo, för vi jobbade inget!! Go start! men på något sett så kände man att man lika väl kunde ligga i sängen några timmar extra eller tränat på gymmet! men får ta ett träningspass imorgon innan kalaset.


Idag ska jag på middag med världens bästa Alexandra som fyllde år i onsdags och jag fyller år imon. Så vi ska byta lite presenter och käka gott åså - små fira! Känner på mig eller jag vet att det kommer bli en vädligt hälrig kväll med snuttan!:)


Gammal bild, men jag gillar den!

gutt!

Idag fyller Alexandra 17 år och på lördag gör jag också det! 17 är väll inte så speciell ålder. Men det är ju ett snäpp närmare 18 i alla fall, det är ju så man får se på det!
Jag kom hem från gymmet för någon timma sen kanske, jag har tränat 80 minuter på step/styrka. Så, pigg kan jag inte säga att jag är i alla fall. Snart ska jag ner till värlens bästa farmor och käka lite go mat och tårta. Vi ska fira henne och mig!:) happy happy!

snö..

Filmen var konstig, precis som jag hade förväntat mig. Men, den var ganska seg i början. okej, de var läskig det var den! men slutet var ju ändå värst, sjukt slut?!
Jag överlevde filmen i alla fall, det gjorde Nanna också som jag träffade på bion! Det var skönt att ta sällskap me de hem till Lindome! Sen så kom papi om hämtade mig med bilen så jag slapp gå i snövädret som jag är fruktansvärt trött på!! 


Paranormal Activity

Idag ska jag gå på bio med Viktor och vi ska se paranormal activity, vi får väll se om det är någon bra film eller inte. Jag små kollade lite på trailen och den verkade gansak så... kosntig? eller kanske inte konstig, men annulunda. Men vi får väll se om det är någon film för min smak.


Göteborg

Dagens planer är att dra in till Göteborg med Alexandra och köpa lite träningskläder. Känner att man behöver även fylla på den delen av gaderoben inte bara de vanliga kläderna. Så idag ska jag köpa lite sådant. Sen så måste jag ta en sväng förbi Make up store. eftersom att klantiga jag råkade förstöra två mascara borstar när jag slängde handdukeni tvätten när jag sminkade mig inför nyår. Men sånt händer, tyvärr! Sen så hade jag tänk att köpa lite produkter till mitt slitna hår. Få lite tips åså från de i affärerna. Egentligen så sliter jag inte så mycket på håret? Jag plattar det vädligt sällan och jag vofflar det också sällan? så vad kan de beror på att jag jämt får så slitet? Nåväl, jag får väll köpa lite inpackning och sådana produkter!:)
Nu ska jag fortsätta med att sminka mig, puss


Why you wanna go

Jag vet vad jag vill. jag vet vad jag drömmer om. Jag vet vad jag borde ha. Jag vet att jag inte har dig kvar!

Jag saknar allt!



2010

Why you wanna leave me, why you wanna go


Åh, jag är så himla trött så att det känns nästan som det är dags att krypa ner i sängen snart och kolla på film och njuta av att det är andra dagen på de nya året! Hoppas verkligen att det blir ett härligt år!!!!!! :)

Lite bilder från nyår;)

     

Dock har jag tagit de fårn facebook och det verkade som att de blev väldigt små! får be de skicka bilderna ist!:)

nyår!

Nyårsafton började med att jag mötte Sandra S, Anielle, Malin, Sofia och Emelie vid mölndalsbro och tog bussen hem till Sandra Larsson. Vårat lokalsinne var inte det bästa för denna kvällen. Men till slut hittade vi!
Hemma hos Larsson blev det tacos,glass, godis och självklart satt det inte fel med lite cider och vin till! Sen körde vi lite lekar för att komma igång. Better Fucks, Hej mitt namn är bengt och lite andra småsaker!

Därefter drog vi på förfest hos Albin i balltorp med Larssons kille och hans kompisar. Det var inte så mycket drag så jag, Anielle,Sofia, emelie och söder stack till en fest i toltorp och mötte Jonte med mera. Trevligt trevligt! Sen var det dags att börja fira nyår med lite dans, sång och träffa massa goa människor!:)

Men tyvär blev den lite seg i slutet, folk som inte var bjudna kom och allt blev förstört! men tack för en riktigt härlig dag tjejer, det var väldigt roligt att fira den sista dagen på 2009 med er!
Ni är bäst! <3


RSS 2.0