Nu åker vi!!!!

Nu är allt fixat! vi fick flybiljetter istället. vi ska åka till tyskland och hoppa på bussen där istället. äntligen är allt fixat!
nu blir det att fixa väskorna och sne ringa taxi mot landvette.

puss, hörs om en vecka

missat att ta med oss på bussresan.

Nu har jag vaknat, jag somnade en stund, det var skönt eftersom att jag sov nästan 2 timmar i natt. Vid 10 får vi reda på om vi får en flygresa till kroatien eller inte. De ska föröska lösa det! Vi har boendet kvar berättade de, men de hade missat att vi skulle med på bussen.


Vad gör jag hemma? jag skulle ju på resa?!?

Vad gör jag hemma? Gick upp klockan 3, vi skulle vara vid kungsbacka vid 4 för att bussen skulle åka 20 över. Det skulle bli en bussresa. Men, det sjuka och det jobbiga är att busschaufören visste inte att vi skulle med? vi stod där från 4 till 5.... Vi fanns inte med i bokningen, trotts att vi hade biljetter och boknings nummer och allt! De frågade om vi kunde åka till Malmö, för bussen hade passerat Falkenberg.  Det fanns inga taxi i kungsbacka och vi vågade inte ta risken att boka en taxi från göteborg. Bussen gick halv 9 från Malmö, vi skulle aldrig hinna dit..

så, nu är vi hemma igen! det blev en kort resa. tur och retur till kungsbacka. Pappa ska ringa företaget Sembo, som vi hade bokat av vid , då de öppnar. Vi får se om vi får någon ersättnig. flyg eller något liknanden. Vi kan inte ta en bussresa senare i veckan.

hoppas verkligen att vi kommer iväg nu! är riktigt arg just nu!

hejdå Sverige, hej Kroatien

Nu blir det slutbloggat för denna veckan och nästa vecka. Vi hörs om 10 dagar. nu är det dags att fixa det sista sen ska jag lägga mig. Klockan ringer 3.00 imon. ÅH! nästa så att man kan ligga vaken hela natten istället. undra om jag ens kommer kunna sova?

ha det nu bra.
hejdå sverige, hej kroatien


plancher?

Det blev en till runda ner till Centrum... Jag köpte Eclipse tidningen igår, jag trodde att det var rätt.. men när jag öppnade den "den var inplastad" så visade det sig att det bara var plancher.. Jahop, då fick man åka ner till Ica igen och köpte en ny. Men det blev två nya istället (A)

Man tror ju att det är en helt vanlig tidining..


... nej det var det inte! haha.


Så jag köpte dessa istället :)

freeport

Nu har jag kommit hem från Freeport. Jag träffade Anton där, det var trevligt. Trotts att jag fick vänta ett tag;) Det blev inte så länge, men vi träffades och det är ju alltid något. right? JAg kände att jag måste hem och fixa det sista.


ogillar att packa

Nu har jag städat klart och tagit på mig lite kläder. Jag och lillsyrran ska cykla ner till Centrum och handla lite. Srn blir det att fortsätta packa. jag hatar att packa! det är så jobbigt att veta vad man verkligen behöver!!! Man får ju inte för mkt heller liksom

full fart frammåt!!

imorgon åker jag! och idag blir det att fixa en hel del. eftersom att jag inte hinner något imon. åker 3.00 hemmifrån. Jobbigt att gå upp så tidigt!!!

Dagens planer är alltså att
- packa färdigt resväskan och handbagaget.
- Ladda systemkameran
- Ladda ipoden
- lägga in mer musik på Ipoden
- städa
- Träffa Anton
- handla lite till inför resan

Det blir en full dag idag. Får se om jag hinner blogga.
puss


inför resan

idag har jag inte hunnit blogga. har fixat inför resan lite, hinner inte allt imon liksom :)

Jag och mamma åkte in till mölndal för att göra en synundersökning till körkortet. sen åkte vi vidare till Göteborg för att fixa min jet set klocka, skulle fixa armbandet på den, den var lite för lite! Sen så köpte jag en film, en ny bikiniöverdel eftersom att min zebra gick sönder. wiho!

Efter att vi har vart i stan, mötte vi pappa och lillsyrran utanför IKEA, vi hälsade på min syster som jobbar där. Vi tog en bit mat. Det var smarrens!
puss

passa på att köpa Snabba Cash nu, endast 99:- på onoff och elgiganten!

100:- stadium


Stan med Alexandra

Nu är jag hemma! jag var i stan med alexandra som jag nämnde tidigare. Jag köpte två klänningar på Gina. Rätt söta faktist. En svar toch en råsa, de är lika dana.
jag köpte även ett nytt solpuder som har vart slut ett bra tag nu. Sen blev det nagellackborttagningsmedel. :)

Gina 49:-


Gina 49:-


H&M 59:-


H&M 24.50 :-

Gothia

Gothia är igång i Göteborg nu! Det är både jobbigt och roligt med Gothia. Det jobbiga är att det är så himla mycket folk var man än är? Tågen in till stan är fulla, man kommer knappt in, bussar är lika dant. Men det roliga är ju att det är turister från nästan hela världen här. Matcherna är roliga att kolla på med!




Göteborg

Musiken är igång på min Ipod, jag tjuvade mamma och pappas högtalarna. Gansak så bra ljud för en sån liten sak! men i alla fall! Dagens planer är att åka in till Göteborg med Alexandra. Men idag är det havväder! det är jätte varm och jätte fint väder? Säker att du vill åka alexandra ;)? 


Every Rose has its Thore

Every Rose has its Thore är en låt som jag verkligen älskar! min mamma har fått mig att gilla den! Men jag tycker att den är skitbra med Poison och skit bra med Miley Cyrus. Frågan är ju bara vilken som är bäst? Vad tycker ni? :)


DENNA:
 

ELLER DEN


ny väska!

Idag blev det en tur in till Göteborg med familjen. Jag köpte en ny väska!  50% på Accent så varför inte passa på? :)



Stretchy Skin Man

ÅH FY! Jag känner att det gör ont bara av att kolla på klippet när han drar ut sin HUD!


Ha så kul på resturangen

haha, hoppas att mina barn i framtiden ger mig hälsningar när jag ska på Resurang!
Go kille!


How to be

Idag åkte jag,föräldrarna och lillasyster till Hemmakväll i Kållered. Vi hyrde tre filmer, Prinsessan, Den senaste Wallander och How to be. Det är en film med Robert Pattisson. Hoppas att den är bra, när en av mian favorit skådisar är med! han ser väldigt ung ut på omslaget och det stör mig! Man är vad hur han ser ut i Twilight Saga och Remember.


dagens andra träningspass

Snart är det dags för dagens andra tränignspass. Det blir mycket träning nu innan resan. Blir ingen tränign på 10 dagar annars?! Så idag blir det att köra kondition :)

Tävling

Jag tycker det är roligt när det är tävlingar på www.nelly.com , Detta är andra gången jag är med, vet inte om de har haft tävlingar tidigare. Men innan sommaren så skulle men göra en bikini, det gick rätt okej för mig. Hoppas att det går bättre med sko. Men när man hade publiserat de så kom man på andra idéer. Typiskt! men jag är nöjd med min sko! :)
hoppas att ni röstar ;)

Rösta på min sko

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


intervall träning med pappa

Imorse var jag ute och sprang intervall med pappa. Det gick väll inte så jätte bra, jag måste få bätre lungkapastitet. Jag får inte tillräckligt med syra när jag springer, vilket blir jobbigt för mig. men det blir nog bättre om jag springer lite mer regelbundet. Men vet ni vad? jag var helt slut efteråt och pappa var inte det? pinsamt...



cykelturen

Cykelturen gick väldigt bra, var bara lite steningt vid Anneberg. Men, pappas cykel är ju grym som klarar allt! När jag kom tillbaka blev det en snabbdusch och god mat, fläskfilé med citron marinad! Det smakade väldigt bra!


1 mil

Nu blir det på med cykelkläderna, ska cykla runt anneberg med farmor och farfar. Det är 1 mil. :)


söndag,måndag,tisdag,onsdag, torsdag - KROATIEN

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker till Kroatien! Det ska bli riktigt roligt att åka dit!


pingmentfläckar

Nu börjar jag få mina pingmentfläckar igen. Får alltid det när jag börjar sola, när jag börjar bli brun! riktigt fult är det! äter äckliga Betagranat tabletter ska ska hjälpa, men jag har inte sett några större förändring än. vi får hoppas att det inte blir så mycket som jag hade i Grekland förra året, hela nacken, ner mot ryggen, halsen, lite på kinderna. Nu har jag några vid axeln som ni ser på bilden, ryggen har jag lite och några under halsen.. Inte fint asså!


Shopping dag

Idag var det inget fint väder. så denna dagen passade perfekt med en tur till stan. Jag åkte in till Göteborg för att handla lite. Jag var mest ute efter ett par nya solglasögon som jag hittade på Åhléns City i Nordstan. Gillar de väldigt mycket! sen så hittade jag också en söt litet linne som passade jätte bra till mina jeans shorts!

Jag letade efter Snabba Cash filmen också, jag såg den i en mat affär i Varberg men hittade den inte i Göteborg?

Åhléns 139:-




H&M 199:-

vandring i varberg

Jag klarade 7 timmar i varberg med tjejerna. Sen sa det stopp! Jag är ingen tältmänniska helt enkelt. Tänker berätta om dagen i varberg så nu ska ni får höra.

Träffade tjejerna på öresundståget mot varberg, det tog inte så jätte långtid att åka, vilket var skönt eftersom att vi fick stå hela resan. När vi kom fram till Varberg stationen skulle vi åka till gratiscampingen vi skulle sova på. Men alla bussar mot Wheels & Wings var inställda idag. Så vi fick välja mellan att gå i 40 minuter eller att åka taxi. Vi valde självklart taxi så att vi slapp bära på all packning

När vi var framme vid Wheels & Wings så träffade vi några killar som Malin kände, de tog våra packning i deras epor. Så gick vi tillbaka hela vägen vi hade åkt med taxi innan. Det var dags för käk, vi gick och vi gick. Kändes som man aldrig kom fram. Man hörde att alla tyckte att det var jobbigt att gå, det var vamt, ont i fötterna, långt att gå, hittade inte killarna med våran packing och alla cyklister som plingade på oss hela tidebn. vi gick i vägen!

Sen hittade vi de och vi åt pizza, sen så var det dags  att dra dit där malins kompisar hade sovit dagen innan, på en fotbollsplan. Det blev aldrig gratiscampingen som var planerad. Så killarna åkte med våran packing igen, vilket var väldigt skönt. annars vet jag inte vad jag hade gjort?! Vi mötte de vid donken, det var en bra bit dit. efter en stund gick vi till platsen som vi skulle sova på, en sjumanna fotbollsplan där vi inte fick sova på, en tant som borde i området sa att det var parkmark. så vi hade ingen stans att sova sen i alla fall.

Jag kände att jag var inte alls taggad på detta, ingen stans att sova, inget var riktigt som planerat. Så jag bestämde mig för att åka hem, min pappa och min syster åkte dit och hämtade mig vid donken. Nu värker mina fötter och jag är trött efter att gående idag. Men jag följde med i alla fall, vilket jag inte tänkte göra först.

Men tjejer, det var kul att träffa er! hoppas att ni får en bra helg utan gnällsandra :)





tältning på G

Nu har jag gymmat, första gången jag tränade på denna veckan.. inte okej! men nu blir det att fixa det sista innan det är dags att åka till kungsbacka och köpa en biljett. Jag ska åka och tälta med några goingar i klassen i helgen. Dock ska det regna sjukt mkt imon.. så, får se om jag stannar båda nätterna. vill inte bli sjuk innan resan.
nu måste jag skynda mig. pusss!

köer,varmt, blött = välkommen till liseberg!

Nu blir det en hel del bloggande grån gårdagen och dagens händelser.

Igår var jag på Liseberg med Anton och Alexandra, riktigt roligt var det. och varmt var det! hålle ingen med mig? Alla luktade svett, MUMS! tur att det finns flumride och Colorado. vi gick på båda i slutet av kvällen. "Varför ska man vara torr när man kan vara blöt och varför ska man ha tråkigt när man kan ha kul" ;) vi blev riktigt blöta på båda atraktionerna. haha, sjukt härligt men gud, vad man kalgar! :D

Jag och Anton



Det slutade såhär. ja, en aning blöt!


Alexandra posar för att hon ser en snygg kille



sängen ropar

jag har kännt mig lite små konstig hela dagen, ont i halsen, huvudet och allmänt seg. Så nu ska jag krypa ner under täcket och sova gott. ska ju upp tidigt imon ;) ha en bra kväll, ciao!









.

Härligt sommar dag!

Imorgon (onsdag) ska jag träffa Emelie, vi ska ta en sväng till havet. Vi ska åka till Åsa, vita strand Det ska bli mysigt. Vi ska redan åka vid 9 så det blir ett tag vid stranden. Sen vi 4 ska jag åka till Lisberg, snacka om toppen dag. Det ska bli hur gött väder som helst med!


Taylor "jacob black" - Apologize

för någon dagsen om det inte var för någon vecka sen, hade jag tråkigt innan jag skulle lägga mig. Små kollade på youtube, som många av er säkert gör när ni är lite uttråkade. Jag hittade en video med Taylor Lautner "jackob Black" i twilight Saga. han sitter och mimar till Apologize låten. Det såg lite små roligt ut och han lever verkligen in i rollen. Om nio inte har sett den så ska ni göra det nu!

han ser rätt ung ut så den måste vara några år gammal:)




Lisberg imorgon istället

Det blev ingen liseberg idag. Allt ändrades i sista sekund. Alexandra fick andra planer på kvällen som hon inte kunde missa. Plus att vädret var sämst. så, det blir imorgon istället! :)

Mysko bild


Liseberg

Nu är jag klar och ska snart gå ner till alexandra. så ska vi ta bussen mot Snipen. Anton ska hämta oss där så ska vi åka in till Lisberg. Det kommer nog bli en rolig dag.


Båt eller Liseberg

Dagens planer var att åka båt med Alexandra och Anton. Men det åskade i morse och ösregnade så vi hade en reservplan, att gå på Lisberg. Men, det ösregnar fortfarande... Så, att gå på liseberg och vara genomblöt är väll inte jag så sugen på? Hoppas att vädret ändrar sig, att det slutar regna i alla fall. Då blir jag nöjd! Det var 30 grader igår och ska bli det imon med. Varför kunde de inte vara det idag med?



hemskt väder!

vad är detta?! mulet, regn och åska! Hoppas verkligen att det ändrar sig, hur kul blir det att åka till kroatien den 23 och det är skit kasst. ursh!!'



varberg

Nu är det bestämt. jag följer med till varberg med några av tjejerna i klassen! Jag är ingen tältmänniska. men jag hoppas att det blir roligt, det blir det nog med goingarna!

Så här kommer vårat tält se ut, mysigt va?

ångest!

jag har ångest! jag vill lägga mig i sängen och kolla på Tv, men jag har så fruktansvärt mycket kläder på sägen som jag måste flytta på. Gaderoben? Stolen? eller golvet? jag förstår inte varför jag alltid gör så? har jag kläde rpå stolen så flyttar jag de till sängen när jag ska sitta på stolen. ska jag ligga i sängen eller sitta i sängen så flyttar jag kläderna till stolen. Ah,du jag kan hålla på så i en vecka!


VM

Det var nog den värsta sparken jag någonsin har sett på länge. En spelare från hollan kommer med dobbarna rätt i en spansk bröstkorg. AJ!? Det såg riktigt ont ut!! Jag har inte kollat på VM för fem öre. har verkligen inte vart intresserad av det i år. okejdå, om man bläddrar genom kanalerna så har det väll hänt att man har tagit en lite tjuvtitt. Men annars inget, det var förut jag kollade på finalen. de första 30 minuterna, sen så var det dags att göra annat!


Men, jag hejar på Spanien! :)

det var jobbigt..

nu har jag gymmat med mina föräldrar. Det var rätt jobbigt idag, knappt druckigt, vart så otroligt varmt idag och det var varmt på gymmet. Sen så tränade jag så tätt inpå middagen. Så det gick inte så jätte bra för min del. men någon nytta gjorde det nog allt ändå!

cyckelbyxor

Nu har jag kommit hem från stan. Jag åkte in med Alexandra och Sandra K. Det var trevligt, jag köpte ett par korta leggins "cyckelbyxor" Från Gina. Men när jag kom hem från stan hade mamma köpt billigare och skönare. så jag behåller hellre de och lämnar tillbak de från Gina, de lite för långa.

Mina är hel svarta. så mina ser inte precis ut så här. Mina är nog lite kortare med :)


lyckad dag vid havet

I morse åkte jag till havet med familjen, det var inget badväder direkt. det såg inte så lockande ut. Men det var så fruktansvärt varmt så det var ändå skönt att ligga vid stranden. Sen så började det blåsa jätte mycket! jag skojar inte, folks parasol blåste iväg. folk fick springa efter sina badringar, luftmadrasser. haha!


En gammal bild från Hovås!

2pac

Detta är min favorit låt just nu! riktigt bra!




åh, jag som är så trött... :(

Det enda jag hör just nu är "walking on sunshine" och killar som sjunger. Det är fest i mitt område idag. Inte så jätte långt bort,tvärs över gräsmattan. Men det är inte svårt att höra vad de säger, eller de pratar inte, de skriker! haha, undrar hur jag kommer sova i natt? Jag som redan är trött?


teori

När jag kom en från havet försökte jag plugga lite teori. vilket inte gick så bra. Jag läste 25 sidor, det är ändå rätt bra. Men jag somnade i stolen. hihi, då är man lite trött allt, när sånt händer! :) Det är farligt att ligga i en go solstol och läsa.




havet med Daniel

idag åkte jag till linnéplatsen för att möta Daniel. vi åkte till Hovås, havet tillsammans. Det var trevligt, och det var ett riktigt bra väder för havet idag! jag trodde inte att de skulle bli fint, det var mulet i morse men det spräckte upp. Vi var där i 3-4 timmar ungefär. härligt var det! jag känner att man har fått färg på ryggen, de var de jag solade mest. Svider lite och kliar.. men det är det värt, ska inte klaga när vi har bra väder i Göteborg! :D




hårförläning

Jag fick låna min syster hårförläning som hon hade på studenten. Jag tycker att det är roligt att ha det, men man blir samtidigt rätt nojjig att man ska se det tydligt på en. Men så tydligt såg man de inte! så det var skitbra. Det var nästan samma färg som mitt, eller det var samma färg som mitt egna hår. Hoppas att jag får låna det fler gånger. Hoppas att mitt enga hår kan växa lite fortare någon gång så att man kan få längre!!



tjejkvällen igår

Igår hade Emelie Bonander en lite tjejkväll hos sig. Det var inte så många som kom, vilket var väldigt tråkigt. Trodde att man skulle få träffa alla goingar igen. Men igår var det jag, Emelie, Sandra L och Sandra S. Det var väldigt roligt och mysigt trots att vi var så få. Vi käkade massa gott och pratade en hel del. Vi satt ute på hennes ballkong under hela kvällen. Det blev även massa bus.


Emelie Bonander och Sandra Söder


Sandra Larsson





tjejkväll

ikväll ska jag hem till emelie på tjejkväll, det ska bli roligt! :) Käka god mat och ha det trevligt. så just nu håller jag på att göra mig iornding. Men är snart klar, det är bara håret kvar:) Vet inte riktigt hur jag ska ha det än? men jag komme rnog på något :)
puss




ny bikini

Nu är jag hemma igen efter kungsmässan. jag köpte en ny bikini. Meningen var att jag bara skulle köpa en ny överdel till min zebra bikini. men nej, den var slut.... så surt! men, jag köpte en ny, riktigt tjusig! lite mer färg än den svart vita. så jag är ändå nöjd med mitt köp :)



shopping på G

jag har äntligen fått min lön och den var inte helt fel måste jag säga. så jag funderar på om jag ska tralla mig bort till kungsmässan en stund och köpa en ny bikini överdel. Min förra har blivit förstörd på något konstigt sett? her blviti en rostfläck? då undrar man ju hur´? kan ifs vara från ett hårspänne eller något. men aja, tråkigt är det iaf. men nu ska jag fixa mig så att jag kan åka :) ciao!


klockren parodi

haha, jag kan inte sluta titta på klippet. skattar lika mycket varje gång! Den är så klockren!


parodi på Twilight Saga

Hahah, det ska komma en parodi på Twilight Saga filmerna. Riktigt rolig verkar den. Det är faktist roligt att de gör en sådan, många fan kanske ser det negativt. Men det gör inte jag. Den verkar riktigt bra och jag ska verkligen se den.


simtur

Alexandra och jag åkte till Tulebo och badade, ni kommer säkert tro att vi är kosntiga. för vädret är ju inte det bästa? har ösregnat hela dagen och nu på kvällen duggade det. Men vet ni vad? Det var ritkgit skönt. Nästan varmare idag än igår när solen sken. Det var lite kallt att åka hem bara, när man var blöt åså. Eftersimturen, tror faktist att vi bade en timme? Kändes nästan så. Men i alla fall, så åkte vi till mig tog en macka och popcorn plus nötter och satt och pratade om allt och alla. Mysigt värre! tack darling för en toppis dag!


åh, vill åka utomlands nu! det är bara 15 dagar kvar, hej KROATIEN!

Lever han?

En kille blev intervjuad på Tv. han är ett av Michael Jacksons fan. Han påstår att michael inte är död. att han har fejkat sin död eftersom att han hade en såns stor press på sig. När man ser på klippet blir man faktist lite fundersam. det låter helt sjukt de han säger, men det känns verkligen som att han tittar på varenda ditalj. titta på klippet får ni se. ni kommer inte tro era öron om ni inte har sett det!


kung på dansgolvet.

haha. han är verkligen kung på dansgolvet. Jag lovar, min farfar är minst lika bra som honom. Tror faktist att han är ännu bättre. ;)  Klockrent att två yngre killar går med i dansen och förösker göra lika dant!


pizza

Nu har jag tryggt in mig en pizza, orkade inte hela. Är super mätt nu! Nu väntar jag på att få träffa Alexandra. Skulle bara äta emellan så skulle vi ses igen. Men har ingen aning om vad vi ska göra:O det sjuka är att jag är sugen på att bada? dock regnar de... men de ska tydligen vara varmare i vattnet då? :)

Jag vann!

idag såg jag Eclipse för andra gången, denna gången såg jag med systrarna och alexandra. Det var roligt och filmen var lika bra! idag hade de tävligt, precis som förra gången. En från personalen som jobbar på Bergakungen ställde frågor om Twilgiht-saga. första frågan var "vilken bil hade Edward i första filmen?"  Det var Volvo C30, det visste jag inte, men två tjejer där bak var helt galna! de vann första priset. eller ett av de. dock svarade båda. de stod nästan på stolarna. heh, så kan de går. Sen så den andra frågan var "vem är Elisabeth mayson" stavas de så? Svaret var Edwards mammaDen frågan kunde jag, den var från förra gången. så jag ställde mig upp, fort som fan och svarade. haha. här kan ni se mina priser jag fick. inte så märkvädiga men det var en rolig grej att uppleva!:)



turkiet!

när jag och alexandra kom hem efter badet kollade vi lite på resor till turkiet. Jag ska åka dit med Alexandra, Matilda och Madde. Det kommer bli super kul. Det är ifs långt kvar, men vi var småsugna på att kolla på var det fanns för hotell. Vi hittade ett för ett ganska så bra pris. Det kostade ungefär 4 tusen per person. inte så farligt? det var 50 meter till havet och 150 till stan. hälrigt värre! Är taggad tjejer!



Kvälls dopp i tulebo!

Jag och Alexandra åkte till tulebo sjöng igår kväll och tog ett kvälls dopp. Det var riktigt roligt och mysigt. Snacka om att man var helt slut i armarna? det var riktigt tugt i vattnet, eller så var det bara vi som var allmänt slappa. haha. efter att vi hade plaskat färdigt i vattnet och att en liten tjej hade skvätt vatten på alexandra när hon gjorde kärring dopp så åkte vi hem till mig.


Snabbt och gott. pff - det var det inte alls!

efter att jag hade ätit min goa sallad och tagit en fika med farmor och farfar så mötta jag Emelie i Kållered. Det var mysigt, vi väntade på att Alexandra skulle komma. När hon kom gick vi till kållered snabbt och gott "gatukök" som var riktigt dåligt. kan inte tipsa er om de. snåla jävlar :D Så vi trallade bort till coop för att köpa lite till alexandra, var skyldig henne pengar från glassen som vi tog på gatuköket. kunde inte ta ut 25 kr.. så vi besätmde att jag köper något för henne för 25 kr istället på coop.


fram och tillbaka i nordstan

igår träffade jag Daniel i stan. det blev en heldel motion av att gå i nordstan hela tidne. hah, vi har sämst fantasi på att hitta på saker. Men det var trevligt i alla fall. Han köpte en bok och hörlurar och jag köpte mat. höhö, sallad från paprika och loka. Sen åkte jag till farmor och åt maten.


kissies låt

är det bara jag som har längat, eller längtat kanske är fel ord. men vart nyfiken på Kissies låt som hon har spelat in? kan man smyglyssna på den. här kan ni höra den om ni inte har hört den. vad tycker ni? jag kan inte riktigt säga vad jag tycker? hon sjöng bättre än vad jag hade förväntat mig..




ändrade planer! :)

det blev ändrade planer för imorgon. egentligen skulle jag och Daniel till havet, men jag känner att det kommer nog inte vara så varmt för att ligga och steka där. så då blir det havet på lördag istället! Så imorgon ska vi gå på stan 'host' som vanligt! hah! :D nej men det blir trevligt med en rundtur på stan! :D


Safri duo

nu har jag äntligen hittat den! Jag har alltid undrat vad en låt heter som spelas på spincore och den är hur go som helst! det är ingen song i den, bara trummer och lite andra instrument. Men den är super go ändå! Pappa trodde att det var Safri Duo, men när jag kollade förra veckan hittade jag inte. Men nu gjorde jag det!


Vad tycker ni om låten? Hoppas att ni håller med mig! jag blir iaf pepp på den låten :)


schleeten

nu är jag hemma igen, det har vart lika tufft idag på jobbet som de andra dagarna. och måste säga att jag är fruktansvärt trött i mina fötter. Men det hindrar inte mig till träningen. Snart ska jag byta om och tralla ner till gymmet och köra ett hårt pass. det lär behövas! börjar bli rätt pepp nu faktist. ska kanske träffa Daniel senare, beror på om jag orkar. Vart uppe sen havl 6 idag. försov mig(A)

ny DATA

jahop, då fungerar inte min dator! inte som jag vill i alla fall. Den stannar hela tiden, det kanske är ett tecken på att jag behöver en ny! jag får en go lön nu. men vill inte lägga den på en dator? ska handla lite sommarkläder inför kroatien sen så vill man ju köpa något där. plus!!! jag ska spara halva lönen till resan med några goingar! sååå..  hur gör man? dator behöver man ? (A) men, jag kommer inte få en av mina föräldrar. då måste mina andra systrar också få!


Metric

Soundtacket till Twilight-saga, Eclipse



städa...

jag håller på att städa mitt rum, dock går det inte så bra! jag hatar att städa mitt rum. det blir ju stökigt dagen efter? ondöigt att städa! :D

go bas!

denna dagen började vldigt bra och hoppas att den fortsätter lika dant! jag gick upp vid 8 och gick ut och powerwalka. härligt! sen en god frukost! sen så gjorde jag mig iordning för att ge mig av till kungsmässan. jag köpte en träningströja.träningsbyxor och nya hörlurar. Jag råkade förstöra mina förra... Men mina nya är fett bra, go bas i! :) i like it!


trött tjej

Nu sitter jag, denna tröjja tjejen i uterummet med familjen och äter lite efterrätt. det smakade smarrens! Denna dagen har vart lika tuff som gårdagen. så jag har inte så mycket energi till att göra något ikväll, inte just nu i alla fall!

jag har fortfarande lite ont i hälsenerna sen igår. jag tog tigerbalsam, det hjälpe faktiskt en hel del. så jag kunde sova gött i natt innan klockan ringde 5.10

Sommarplåga!

Fanta och Rosé låten fastnar verkligen i hjärnan!!! Ett,två,tre, fanta och rosé. tralalalal. Satt och små sjöng på den flera gånger idag. och jag tycker inte att den är så speciellt bra? Det är en konstig låt som kommer bli en sommarplåga. Bara den inte kommer på radio sen... Måste säga en sak till innan jag stänger av datron för att krypa ner i sängen. Ska upp tidigt imon. Men, jag har fruktansvärt ont i mina hälsener. Skulle inte sprungit på bandet idag, skulle tagit det lungt. Men nej, är man enveten och tro att värken i mina fötter kommer gå bort direkt så får jag lida med detta. Tycker synd om mig sjäkv :D


här kommer lite bilder jag tog nyss.





extra sula

nu är jag helt slut! Det var längesen jag var så här trött? Det har vart en tuff dag idag, har haft fullt upp! och nu har jag gjort ett rejält träningspass. Jag är i alla fall nöjd med dagens träning. Mamma köpte inlägg till mina träningsskor som jag använde idag. jag har problem med mina fötter, får skit ont i de. så jag behövde en extra dämpning. slutade med att jag fick ont i hela hälsenan.... hoppas att det blir bättre. jag vill springa!!!!


fantastisk film

Måste berätta om gårdagen. den var fantastik! Filmen var underbart bra, Eclipse var liksom, svårt att förkalra men den var bättre än Twilight och New Moon. Myckte bättre måste jag nästan säga. Det hända saker hela tiden, den var rolig och samtidigt var den pinsamt. haha, älskar den redan och ska se den igen! det är ett måste. Funderar på i helgen! Om det finns biljetter. Det var roligt att de hade en tävlig innan filmen visades igår. Dock vann jag inget, för jag vågade inte svara inför alla hundra människor som satt i samma biosal som jag. 1:an är ju störst. undra hur många människor den ryms?

Det stor inte så bra kretik i GP, men de har värkligen sämst smak på filmen. Den var toppen bra!
Fansen till Twiligt-saga värkar hålle med mig. höhö!


RSS 2.0