forever young

Nu har jag tränat Step med mamma och storsyrran, det var lika roligt som vanligt på detta passet! Snart blir det att fixa det sista inför att lägga sig i sängen och sen blir det att kolla på Efterlyst eller Andra avenyn, får se vilket jag väljer :)

Min syster tipsade mig om en otroligt bra låt som jag har fastnat vid nu. Det är Jay-z som sjunger Forever young. Jag trodde inte att han skulle sjunge refrängen, men det gjorde han och han får det att låta toppen!



ska jag?

Provade skinajackan igen och jag börjar faktist tycka om den lite mer nu! Vad tycker ni? Ska jag behålla den? :)


lady gaga = man?

Tänk att lite make up kan göra en sån stor skillnad på utseende! . När Lady gaga är utan make up så ser hon ut som en kille om jag ska vara helt ärlig. Blev helt chockad när jag såg henne utan smink första gången i sommras från en skvaller tiding. Men om man bara kollar lite snabbt på bilden så tänker man inte på att det är hon! Det är först när någon nämner det som att man ser att de är hon.


många måste har hört att många tror att Lady Gaga är en man. Man har oppererats sig. Om man tittar på bilden nedanför så ser det faktist ut som att hon har en snopp. lite roligt ändå! Men,men  kanske bara är dräkten som är lite uppblåst där, vem vet? Man ska inte dra för hastade slutsatser egentligen!

Den manliga Lady GaGa




Lady Gaga feat Rodney Jerkins - Reloaded.  Jag tycker att den är bra :)

Jag tycker att refrängen är riktigt bra

skinjacka


Igår fick jag min skinnjacka som jag hade beställt, men ska nog skicka tillbak. Den var fin åså, det jag inte gillade på den var att den inte hade någon kraga! men... jag passar inte i sånt. Jag tycker att de flesta som har skinjackor passar bra i det! och det stör mig!  Hoppas att jag hittar en fin vårjacka snart! Jag behöver förnya mig med jackor, annars blir det den jag hade förre året och det orkar jag inte! Så jobbigt med alla dessa jackor!


dans

nu sitter jag i datasalen och väntar på att sista lektionen som är svenska. Vi har nyss visat våran dans på idrotten. Det gick bra till slut. Sist så var det lite sura miner för att vi inte kunde komma överens om stegen. Men idag gick det toppen och jag hade väldigt roligt! Låten var också bra så därför blir allt roligare och bättre. Men, det var tråkigt att inte alla grupper visade sina danser.


10 %

Slutade tio i ett, så jag passade på att dra till H&M nu när det har 10% på alla varor. Bäst att dra dit innan allt tar slut! Så om ni ska köpa något nu så tipsar jag er att dra dit innan torsdag för då är rean slut!
Jag köpte en mörkblå jeans jacka jag har velat ha länge men aldrig fått tid eller pengar till att köpa. Jag har redan en, men den är ljusblå och den vill jag inte ha. Om någon vill ha den så säljerjag den för 100:-  Jag köpte två par strumpbyxor också, det kommer alltid till användning nu när det blir lite varmare! Det är så otorligt skönt att allt snö är borta!


lyssna

Lyssna på Chris Brown nya låt So Cold  



Lyssna på 50 Cent - Throught the Window 



smink försvinner!

Under denna tiden som jag har gått i stylist så är det väldigt mycket smink som har försvunnit och gått sönder. vilket jag tycker är så otroligt onödigt att sno sminket vi får låna! Vi har fått en box med smink som har värdet
10 000:- o den får vi behålla sen. vi får allt i! Så varför sno? Vi har fått rabatt kort på Face Stockholm och Make up store så att vi ska kunna köpa sminket billigare om vi vill lägga till något i boxarna eller ha det själva! Ni som snor, ni förstör för alla oss andra. Snart kommer de inte köpa in mer smink och då blir det sämre sminkningar.
Det är inte bara från skåpen i stylistsalarna som smink försvinner, även i andras boxar. Så patetiskt! kan ni lägga av någon gång!




klassträff!

Hoppas på att det blir av med klassträffen som vi har börjat snacka om! Det var bra att Danni tog upp det. Att det äntligen var någon som tog tag i det!  Det hade vart väldigt roligt, men klart. Alla har förändrats. Så vi får se om det blir samma sak som de var innan! Jag hoppas på att det blir en väldigt rolig träff och att det kommer så många som möjligt! Jag är på och det verkar som att det är några till! Dock var det 4 årsden vi gick i samma klass. Men jag håller tummarna på att det kommer bli en bra dag! Nu gäller det bara att vi bestämmer tid och platts!




Jag och storasyster Carro i Öland
hahah, det är så roligt att Carro är bakis idag, ska jävlas lite med henne när hon kommer upp ur sängen någongång! :) puss


ge mig lov!

Just nu sitter jag och gör matte. Som är så fruktansvärt tråkigt! Det känns så onsödigt att plugga till ett matte prov, det blir aldrig lika dana tal ändå. Men, måste man så måse man, och jag hatar det! Men det är skönt att vi bara har 1 prov denna veckan, hoppas att det är den ända "uppgiften" vi har. Det har vart mycket nu den senaste så vi behöver ta det lite lungt innan lovet. Lov? det är helt sjukt vad tiden går snabbt? Jenni fyller på tisdag och Malin på torsdag. Snart är det redan april. Sen så får vi lov på torsdag! Kan det bli den go vecka eller? I hope so!


Klassresa i djursjöng 2009! minnen!


för lite sömn

Det tog en stund innan jag kunde somna igår. Jag låg och tänkte på de konstiga ljuden från huset. Fick lite ångest om man skulle ringt polisen eller inte? Tänk om det verkligen hände något där inne? Och nu är det kanske försent? Jag hoppas i alla fall att vi tolkade ljuden fel!

 

slow life

Det hände något sjukt äckligt när jag skulle gå hem från Alexandra nu på kvällen! När vi skulle gå ut med hennes hundar så hör vi massa ljud! Vi hör att det bankar och vi hör röster. Det lät som att någon skrek och blev slagen. Typ som att man bankade personen in i väggen! Det var sjukt äckligt! Vi smög förbi för att kolla om vi kunde se vad som hände genom fönstret! Men vi gick där ifrån sen, så hörde vi ljudet igen!

När jag ändå skriver kan jag berätta vad jag har gjort ikväll! jag tillbringa kvällen hos Alexandra. Jag mötte henne vid ica då hon hade handlat massa gott! Så vi bänkade oss i soffan och kollade på Män som hatar kvinnor del 2 på TV. Det är roligt när man får se scener som inte har visats innan!



Grizzly Bear – Slow Life


Shutter Island

Jag och Jenny var på bio för en stund sen, vi såg Shutter Island! Det är ingen film jag kan rekomedera! man blev nästan helt störd i fimen. Jag hängde inte med i svängarna och jag förstod inte så mkt! Inte Jenny heller! Det var liksom i de sista minuterna man förstod handligen?
Men, jag måste säga en sak och det är att jag hade väldigt trevligt med Jenny idag! har saknat tiden med att umgås med dig och det kändes sjukt skönt att träffas! Tack för idag gullet!
puss


Bioooo

Den nya designen blev bra, tack Daniel! En härlig sommarbild gör susen! Idag ska jag åka in till Göteborg och köpa en ny foundtation på Make Up store. Sen så ska jag lämna in min klocka som gick sönder förra veckan, men har inte hunnit lämna in den än så idag måste jag ta tag i det! Men jag förstår inte hur det kunde gå sönder när jag tog av med jackan? ärsh, hoppas att det går att laga! annars är det är dålig klocka! Under mina två ärende ska jag tillbringa dagen med Jenny Näslund! Det var länge sen vi sågs och idag blir det äntligen av! Idag ska vi på Bio, fett nice! Älskar att gå på bio. Snart blir jag förhoppningsvis Guldmedlem! Vi ska se Shuttered Island. Tror att den heta så? Håller tummarna på att den är bra!


minnen<3

ny design

Juste! Snart blir det en ny design på bloggen! Daniel håller på att fixa till en så vi får hoppas på att det blir fint och det kommer det förmodligen bli! Resultat kommer förmodligen om någon dag! Om han inte överraskar mig med att han blir klar inatt, vem vet? :) 
(För att se nya designen, uppdatera med F5 tangenten)


NU ska jag sova! puss

New moon

Kvällens planer blev inte som planerat! Jag skulle kollat på Let's Dance finalen och kolla på solsidan. Men planerna blev helt annat! Det blev att jag fastnade vid datorn och fortsatte med min lilla film, eller vad man nu ska kalla det? Det tog oerhört lång tid! ungerfär 4 timmar, eller ne kanske inte så mkt? men lång tid tog det i alla fall!
De som känner mig väl kommer stämpla mig som New Moon nörd direkt när de ser detta klippet! men vet ni vad? det är det fan värt efter detta! Nu är jag trött och nu ska jag sova för imon ska jag åka in till Göteborg med Jenny, vi ska även gå på bio!
puss :D



designa en bikini

Jag är med och tävlar om att få designa Nellys nya bikini! Rösta på mitt bidrag så är ni gulliga!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!





Let's Dance

Idag tänker jag tillbringa fredagkvällen med familjen. Jag kommer vara bänkad i tvsoffan och kolla på Let's Dance. Och sen så blir det solsidan, så underbart roligt är det!
Men, frågan är ju bara vem som vinner ikväll? Är det Mattias eller Claudia? Jag tycker att båda är bra! Men jag lägger nog min röst på Claudia, älskar Boolywood dansen hon gjorde för några veckorsen!

fan också!

För en månad sen gjorde jag akryl i växjö, minns inte vad salongen hete men det blev ett fint resultat! Egentligen hade jag inte behövt göra det eftersom att jag redan hade låna fina naglar. men jag gjorde det mer för skojskull! nu har jag tagit av de, och det var inte lätt! Men jag var trött på de. Åh! ångrade att jag tog av de! det gjorde fruktansvärt ont, det satt alldeles för hårt och nu är mina naglar helt förstörda!!

Min egna naglar innann:


Min akryl:


mina naglar efter akryl:
 BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!


3D

Nu är jag faktist väldigt besviken på James Cameron! Han har gjort två fimer som är fantastist bra. Titanic och Avatar! Men han kan inte mena allvar att han ska göra titanic i 3D?! Jag får inte ihop det? Finns inga scener som de kan göra 3D efekter på? PLus att filmen är gammal så det skulle bara se löjligt ut i 3D, han kan inte direkt göra om filmen med nya skådespelare för det skulle inte bli samma sak! Titanic är klassiker!


kläder till salu

Hittade lite kläder i gaderoben som jag ska sälja. Om du är intresserad av något av plaggen, hör sav dig! :)



Jeans Jacka 100 kr (ordpris: 500kr)


Fred Perry tröja 100 kr (ord pris 700 tror jag)



Jacka/tröja 50kr (ordpris 199)



Lång Kofta 100kr (ordpris 499)



SVEA t.shirt 50kr (ordpros 299)

Beyonce

Om Beyonce kommer till Sverige ska jag lätt se henne igen!






Beyonce - Sweet dreams @Scandinavnium 11 Maj



Beyonce - Diva @Scandinavnium 11 Maj

naglar

Just nu sitter jag i mitt lilla rum och lyssnar på Micheal Jackson och pluggar till Hudvårdsprovet som är på torsdag. Vi har prov på hur nageln är uppbyggd, vilka nageltyper och så har vi tydligen prov på nagelsjukdomar som jag måste ha missat att antäckna eller vart sjuk för jag har inget minne utav det! det stör mig!!! Men sksa fortsätta snart igen sen ska jag plugga lite matte till provet imon! Sen så ska jag nörda mig med att fortsätta med "min film" jag håller på att göra! :)





födelsedagsbarn

Tisdag, men det är inte vilken tisdags som helst! Jo, för idag fyller en liten blondin år. Grattis till dig Emelie som bli 17 år idag! hurra hurra hurra! Hoppas att din dag blir toppen!

Det är väldigt mångs som fyller år nu. Nanna i helgen, idag Emelie, Nästa vecka Jenni och Malin. orrättsvistttttt! Själv måste jag liksom vänta till januari innan jag får bli grattulerad på födelsedagen. Längtar till 18!!


träna

Måndagar, alltid lika korta skoldagar och det tackar man verkligen inte nej till! idag var planerna att träna step på sportlife. men eftersom att jag inte kunde boka in mig eller så förstod jag inte hur man skulle göra? men trotts att det inte gick så trallade jag dit i alla fall och körde bara kondition på gymmet. Sen så satte en härligt bastu stund bra. Är man halv finne så måste man bevisa det!

Mitt veckokort går ut på onsdag. så jag funderar på om jag ska träna imon på håltimman och på onsdag efter att jag skular klockan 11. Jag måste ändå stanna kvar i skolan eftersom att jag ska göra omprov klockan 4! Känns så onödigt att åka hem. så kan lika väl träna då? och plugga en på kvällen.


.



Jag kollade nyss på Kissies blogg, inte för att jag brukar göra det! tycker mest att hon är patetiskt! men, sen så hittade jag denna videon på hennes blogg. men låten är klockren - mot henne!

tjejmiddag

Igår var jag på tjejmiddag med Sandra,Sandra, Malin,Sofia, Jenni, Nelly, Therese Denise,Anielle och Emelie hos Födelsedagsbarnet Nanna som fyllde år igår. Grattis ännu en gång gullet! Jag tyckte att det var väldigt trevligt igår. Detta får vi göra om!
Tack för igår tjejer. Här kommer lite bilder från firandet!


Nanna



Jenni, Malin, Sofia, Nelly och Therese



Alla



Denise



Nanna och Jenni


Sista bilden: Jenni, Sofia, Sandra


Nagel.com

Idag var vi på studiebesök på Nagel.com, de ligger i hissingen. Det var otroligt segt att åka från kungsbacka till hissingen. Jag tycker att det är jobbigt att åka med bil. Men buss, ursh! Nästan så att man blev åksjuk.. host!
Vi fick sällskap av spaniorerna som är på våran skola nu. På Nagel.com så fick vi en liten present! Alltid lika roligt med presenter. Vi fick nagelbandsolja, två stycken hud och body lotion. Sen så fick vi även en kräm till fötterna. Får ta och testa allt senare!


Imon ska vi till två dagis och sminka små barn! Vi får se hur det kommer gå, hoppas att det sitter någolunda still så att det inte blir allt för kladdigt! hehe, vi ska sminka barnsmink. Så jag ska göra en till en hund. Vi får hoppas att det går bra, men det kommer bli otorligt kul! jag ska ta med mig kameran så hoppas på att man kan ta ett kort.

Sen till kvällen ska jag och tjejerna på tjejmiddag hos Nanna som fyller år imon! Tiden går fort och alla bara fyller år hela tiden! Så Imon blir det presenter, tacos och så hoppas jag på en smarrig tårta! :)
Kvällen kommer bli grym! det känner jag på mig!


Remember me

Igår var jag på bio. Jag och storasyster såg Remember Me. Jag trodde faktist att den inte skulle vara så bra som den var. Jag blev liksom. Överraskad! och det känder skönt! Men, självklart var Robert Pettisson med och det lockade självklart mitt intresse att se den! 
Den slutsade väldigt sorgligt. Tyler " Robert P dör. Filkmen är inspelad från händelsen som skedde 2001, tisdagen den 11 septemper. Ah, ni förstår nog hur det slutade då...

 


Delirious

Idag slutade jag vid 11, det är skönt att sluta så tidigt! Jag åkte direkt till UM efter skolan för att skaffa nytt recept och så bokade jag tid åt Alexandra. När jag var klar så hämtade farmor och farfar mig så åkte till till sportlife och körde ett odentligt tränings pass. nu känns det skönt! dock är jag lite trött!


Vistoso Bosses - Delirious ft. Soulja Boy Tell`em., Jag vet inte hur gammal denna låten är men jag har säkert lyssnat sönder på den i ett halv år om inte mer. Men jag gillar refrängen fortfarande lika mycket. Det känns på något sett lite weird! Måste erkänna att jag lyssnade på låten hela vägen till skolan. Då menar jag hela!



Nu ska jag duscha och sen blir det Efterlyst!


klumpig är bara namnet!

Måste bara berätta om min lilla klumpiga sida som visades för mina grannar igår.  Jag hade rätt brottom ut igår, skulle med tåget och innan det skulle jag förbi alexandra. skulle precis ringa henne när jag gick ut. När jag kom utanför dörren, gick jag fort ner för trappan och när jag kom utanför våran altan så "pladask" så ligger jag på knät på marken med telefonen i handen och ena handen i marken. Slog i rejält i knät, jag sprang in. Pappa fick plåstra om mitt knä sen så fick jag gå försiktigt till alexandra. SJälvklart märkte jag att mina leggins blev hål i! snygg, mitt på knät! riktigt fint, snygg jobbat sandra! KLANTSKALLE!

This is my life

Idag är det final i Melodilfestivalen. Jag har inte hört alla biddrag men, jag hoppas att det kommer en värdig "vinnar" till oslo. Jag är trött på Peter jäback, Pernina Wallgren och alla de gamla som är med varje år. idag om jag ka kolla så tänker jag lägga mina röster på Anna Bergendahl. Älskar henne låt, This is my life. Jag får nästa rysningar när hon utalar "life". Låter är sjukt bra, men den är bättre i live än när hon har spelat in den! Men jag tycker nästan att inget biddrag ä bättre.


Sebbe

Igår gick jag på bio med Alexandra. Vi såg Sebbe, det var en annurlunda film. Men, jag tyckte att den var bra Man blev lite tårögd i vissa scener.
Den handlade om 15 åriga, Sebbe som bor tillsammans med sin ensamstående mamma som dricker väligt mycket. Han har inga vänner, "tuffa" killarna i skolan mobbar honom. Han mamma slänger ut honon och säger att hon inte vill ha honom i sitt liv, hon har aldrig vekat ha honom. Sebbe ger hennes mamma bara massa problem. Men i självaverket tycker jag att det är hon som skapar vissa problem för honom. Sebbe bygger en egen bomb som han tänker spänga i skolan, i klassrummet, för sina klasskompisar. Men han vågar inte, han hamnar hos en foster familj i Göteborg.

De sorgligste i fikmen var när hans mamma kränkte ner honom, sa till honom vilken dålig unge hon hade fått och hur meninglös han var. buh! Men den var värd att se! helt klart!


ny vecka!

måndag, det innebär en ny vecka med nya planer och nya mål. Jag har satt på några mål eller mål å mål, menar väll mer grejer som ska utföras under denna veckan och hoppas verkligen att jag ta tag i sakerna och inte bara säger att jag ska göra det. utan att jag måste få något gjort! Det börjar bli lite mkt i skolan nu så det är bäst att man smiskar sig själv så att man sätter fart snart!

Idag har det vart en go skoldag, haft två lektioner och det var Matte och Samhäll sen gick jag ut på en långprommenad med min söta lilla farmor. sen hämtade mamma mig hos farmor så blev det att laga mat.
Nu har jag pluggat lite och ska snart byta om för att träna nere på gymmet. Härligt härligt! men det är mindre härligt att gymkortet går ut om en vecka.. Men då får det bli att träna lite på sportlife, har några gratisträngar där och när snön är helt borta om den nu försvinner så ska jag ut och springa!


Härlig dag på stan

Idag träffade jag Alexandra, det var väldigt längesen vi var med varandra och för att göra den härliga dagen till en underbar dag så tillbringade vi våran tid i stan, solbrillorna på och ett stort leende. kunde inte bli bättre! Jag har äntligen köpt mina efterlängtade convers som jag har velat ha sen förra våren. Men då lyckades jag aldrig köpa de. Men nu, nu har jag de. på mina egna fötter! Dock känns det lite segt att jag inte har många hundra lappar kvar efter de köpet, speciellt inte efter helgen i växjö då det gick åt stora summer i stan! men jag klarar mig månaden ut! :)


Bli inte rädda av mitt fejkade leende på bilden, jag bjuder på den idag för att det är lördag!


Dagens köp på Scorett, Convers 699:-


lördag

Nu är det äntligen lördag! Idag blev det absolut ingen sovmorgon, eftersom att jag vaknade klockan 7. Man måste tro att jag är störd eller något som går upp så tidigt på en lördag när man är ledig? men, är man pigg så är man. Men jag satte på en go film och låg kvar i sängen en timme sen käkade jag frukost med syrran och började storstäda nerdervåningen = tråkigt!

Idag måste jag åka in till stan och hitta en prektik eftersom att jag inte har fått någon än. Sen så tänkte jag ta med mig lite CV och lämna ut det innan det blir försent.
ha det bra. puss

 
Gammla klassen :)

Fantasi make up

Nu ska vi börja med fatasi make up, inte min starkaste sida med fantasi direkt. Eftersom att jag kan ha svårt för att komma på något att sminka. men detta kan nog bli rätt roligt! Vi har ett tema som vi ska utgå från, de är den nya filmen Alice i underlandet. Vi behövde inte utgå från de två bilder vi fick idag, men jag tror nästan allt att jag ska göra det. Dock ändra lite färger åså!

Det ska bli roligt att vaxa över ögonbrynen och måla ega högre upp, precis som på bilden. Men, för att vaxa bort ögonbrynen kan man använda lim som är vattenlöst, hård handtvål, latex och vax. De ska bli litr roligt måste jag erkänna!


tyvärr

I’m not that kind of girl

Jag måste säga en sak som du förmodligen inte har föröstått än, det har gått en tid men snart borde du ändå inse att jag är inte den tjejen du vill att jag ska vara för att du ska bli nöjd, det är jag tyvärr inte!
en sak kan jag säga, nöj dig med det eller så gå här ifrån!



Derulo

Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else

Jason Derulo – Ridin' Solo http://open.spotify.com/track/6OEolOOk9Gh9bqkdpfIOl0
Just nu sitter och och lyssnar på JAson Derulos album, han som har gjort Whatcha say ni som inte känner till honom :)

Nu har jag precis gjort lite ansiktspeeling i ansiktet och rengört, känns skönt när ansiktet är extra lent och hoppas att mina nya produkter ger något resulat. Det gick ju på några hundra så resultat ska det defenitivt bli!! Idag har det vart en skön dag som har gått ganska fort. Som vanligt fick jag och Nanna stå ute i kylan och vänta på tåget som aldrig håller tiderna längre! blir så irriterd på denna vinter som aldrig försvinner. inte ens tåget fungerar som det ska!




Lördags

Vi vaknade runt 9 tiden på morgen, det var faktist rätt skönt att sova med någon som vaknar lika tidigt som mig själv så slipper man ligga upp själv och kolla upp i taket!
Vi började dagen med att göra oss iordning och käka goa frallor till frukost, sen drog vi ner till stan och gick på en lite shopping runda. Jag köpte filmen UPP - hur rolig som helst! sen så köpte jag en produkt som är till för när man plattar och vofflar håret. Sen så kände jag eftersom att jag läser Twilight på engelska kan jag lika väl köpa new moon på engelska med, det var ändå Rea på den så, why not? Sist men inte minst så köpte jag ett linne med.



Matilda hade bokat en tid till henne och mig att fixa akryl till våra naglar. först så tänkte jag inte göra det, men när jag såg andras resultat så kunde jag inte motstå. Så det slutade med att jag gjorde det! Det tog cirka 2 timmar att fixa våra naglar. lite sjukt ändå? Efter att vi hade fått våra fina naglar fortsatte vi på stan och kollade lite sen käkade vi på sallasbaren.


På kvällen kom Madde till Matilda då vi började förfesta, eller förfesta å förfesta vi tog lite dricka innan vi bärde oss iväg till festen. Hur go fest som helst, TB som fyllde 21 år bjöd oss på dricka och allt. Man fick ta hur mycket man ville. Man undrar ju samtidigt hur mycket pengar han har lagt på allt?
Det blir lite sinstar, det var roligare än väntat! Måste säga att det var en otrolig rolig fest med trevliga människor så tack alla!





Fredags

I fredags åkte jag till Matilda, det var en lång och tråkig resa. Den började inte så jätte bra precis! jag gick på fel tåg innan jag fick reda på att jag skull epå tåget bredvid. Men hur lätt är det? Det är faktist rätt lätt hänt att man går på det tåget som har kommit från Växjö istället för att gå på det som ska gå till växjö! Men jag kom i alla fall iväg och det var så underbart skönt!!!

När jag kom dit  så körde Gustav, Matildas kille hem oss. OTROLIGT SKÖNT att slitta bära på mina tunga väskor enda hem till henne så stort tack Gustav! När vi kom hem till henne så käkade vi go mat, lite totilla med tillbehör sen så tog vi det bara lungt på hennes rum. Vi skulle egentligen på fest men jag var för trött och hade en otroligt jobbig huvudvärk!


RSS 2.0