Poloxing

hejsan hoppsan!

Hur är det med er? Med mig är det hyfsat bra, känns som jag börjar bli förkyld igen. Eller känner redan att jag är det, i alla fall i halsen! :/ Men det hindrar inte mig från träningen idag. För idag ska jag träna Poloxing, gymmet är en av de första som lanserar de i Sverige "träna som hollywoodarna gör" Det ska nog gå hyfsat bra, om det blir för jobbigt får jag gå från passet. 



Just nu sitter jag ansiktet intryckt i naturkunskapsboken. jag håller på med alla frågor inför provet och kan säga redan nu att det är en heldel, ångrade att jag inte började med detta tidigare. 3 dagar innan provet ska jag göra hundra tals frågor. Men är snart klar med alla i boken, har bara 9 frågor kvar! Känns skönt att ha den tanken att det inte är mycket kvar! 

 


Gårdagen var super mysig!

Igår hade jag en jätte mysig kväll med Niclas. Vi var på jul på liseberg. Det var jätte mysigt med samtdigt otroligt kallt! vi fick värma oss med glögg och braser. Efter Liseberg gick vi till avenyn och tog en fika på Condeco. Det var också mysigt och det var betydligt varmare där inne. strax efter 11 tog vi bussen hem sen krypte vi ner i sängen och kollade på film.
Tack för en mysig kväll Älskling<3



Nu ska jag träffa Jenny Näslund, ha en bra kväll alla fina! <3

Ramlade i morse

Hej bloggen, jag slänger upp ett lite inlägg om vad som hände i morse. Jag har självklart lika mycket otur som vanligt. eller kanske inte otur med jag är lika klumpig som vanligt. Dock lät otur lite bättre! Men i alla fall, när jag var på väg till tåget så gick jag ner för en nedförsbacke. Det är ganska halt ute och ingen har saltat. jo vad gör jag när jag kommer ner för backen? Jag ramlar, rätt på höften. Det gjorde ganska ont och jag landade rätt på handen. :( BRA START :D? hoppas att den blir bättre snart.


fredag igen!

god morgon alla fina!

Idag är det fredag igen, älskar det! Snart ska jag gå ner till tåget, har en lång skoldag framför mig! 8.30-16.00 usch! Men vi får hoppas att dagen går fort! Efter skolan ska jag till kungsmässan, jenny ska kanske följa med, det beror på när hon slutar. Sen ikväll ska jag träffa Niclas. <3

Ha en bra dag ;)


En helt vanlig dag i skolan

Hej Bloggen! Har ni haft en bra dag? Kan börja med att säga att min har vart både upp och ner. Den började med att jag upptäckte att jag hade tröja ut och in på i skolan, lagom pinsamt! Sen så märkte jag att jag hade spillt blåbär på den sen frukosten. Ja jag hade lite bråttom i morse, så det blir var man gör det till. Vad händer inte sen då? När jag sitter och måla på Felicias naglar med akrylfärg så spiller jag självklart på tröjan. Min tröja har vart med om en heldel idag!

Här kommer några bilder på naglarna som Felicia målade på mig, jag glömde ta bild på de jag hade gjort!

Vi valde att göra lite julmålningar, istället för att göra seriösa :)

det kommer jag ha

Hej bloggen! Jag har precis kommit ur duschen och hunnit plocka bort alla kläder i mitt rum. Niclas ska sova här i natt så någon ordning får det allt vara i rummet. Jag och Niclas har gymmat, hurtiga som vi är. heh, not! Men alltid värt att försöka vara hurtig. Är ju knappast lika vältränad som honom, så jag får väll tjuvträna för att komma ifatt honom.

ha en bra kväll, det kommer jag ha!
Puss


Jobba två gånger idag

Godmorgon alla!

Det blev ingen sovmorgon idag som jag nästan hade hoppats på efter att jag har sovit så lite i helgen, igen! haha. Jag sover inte när jag är med Niclas. Blir aldrig trött hehe :( ;) Men jag har haft en toppen helg i alla fall med tre goa tjejer i fredags och med Niclas i lördags.

Jag ska snart sminka mig, jag ska jobba om mindre än en timme. Efter jobbet blir det att äta lunch hos farmor och farfar, sen vidare till skolan för att ha dubbellektion i Photoshop. Vet ni vad jag ska göra efter skolan? jo JOBBA, igen! haha känns som jag bara jobbar nu. Det är sjukt gött med extra pengar! 

Ha en bra dag! 

Ser fram emot en go lördag kväll med Niclas

Idag jobbade jag, kommer bli en go lön denna månanden. Så ser riktigt fram emot att handla upp den första dagen. haha, nej jag ska spara! Jag ska utomlands! Efter jobbet tränade jag med Mamma, pappa och Lilla syster. Jag sprang på bandet, men sprang knappast tillräckligt långt för att alla godisbitar ska försvinna ifrån igår. Jag gjorde även lite övningar som jag och klassen fick från Sportlife. Nu tränar ju inte jag på sportlife, men det går lika bra att köra det programmet på gymmet i mina hemtrakrer.

Ikväll kommer Niclas och hämtar mig, så ska vi beställa mat på Thai Coner. MUMS! Sen så blir det även film och massa mys. Ser fram emot en go lördagkväll med Niclas<3


sportlife med klassen

Hej blogge! Igår besökte jag och klassen Sportlife som ligger precis utanför skolan, vi skulle dit och lyssna på en personligtränare. Hon pratade om att det är viktigt att träna, äta rätt och sova. haha, alla i klassen blev lika förvånade som jag att man skulle sova 9 timmar i vår ålder. Hon visade bra övningar som vi kan göra när vi tränar, för att vi ska kunna jobba som stylister och kunan stå i många timmar. Testade på två övningar idag på gymmet. PHUUU vad jobbiga de var!



Loud

Hej alla fina!


Idag var jag ledig ifrån skolan, helt okej endå! Så jag åkte till 421 med mamma. Det blev en hel del shopping för henne, men det blev det för mig också. Jag fyllde gaderoben lite med underkläder. Mer blev det inte, men är nöjd med mina köp! Efter att jag och mamma hade ätit lunch tillsammans och efter att jag hade pluggat lite åkte jag ner till gymmet och tränade en stund.

Nu sitter jag och lyssnar på Rihannas nya album "Loud" Riktigt bra! Diggar henne fett!


nu är det dags att jobba :)

Hejsan!


Nu har jag ätit tacos och ska snart gå ut i kylan. Jag ska gå ner till gymmet och jobba i några timmar, men inte allt för många så det är skönt! Det är lekgympa där idag, så det är lite extra roligt med alla små söta barn som är 3 till 5 år. Weei! :D

Ska snart på Teater

Jag ska snart gå ner till tåget och åka in till stan tillsammans med Sandra L.  ikväll ska jag på teater med goa klassen vid Avenyn, Stadsteatern. Minns inte riktigt vad teatern hette. Men den är utspelad från 1700-talet skulle jag tro! Vi får hoppas på att den är bra, sisst jag var på teater i nian så var den bra i alla fall.




Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon.
Puss Puss


Look A Like - Beyonce

Idag på stylisten skulle jag göra en Look a Like av Beyonce på Victoria. hehe, det var svårt att få det likt. Men jag gjorde allt ett försök! Här kommer resultatet



Look a like

Godmorgon!

I natt blev det inte mycket sömn för min del. Låg i stort sett och grubblade över resan hela natten, men kom inte fram till något vettigt. Det är lite rörigt just nu, men hoppas att det blir på bättringsväg för jag SKA komma iväg till Ayin Napa!

Ska snart åka till skolan, vi ska ha stylistlektion. Jag ska göra Look a Like sminkning på Victoria i klassen. Har inte riktigt bestämt bild än. Det är svårt, men jag måste ha bestämt mig tills lektionen börjar! Bilder på sminkningen kommer ikväll om jag blir nöjd

idag ska jag på Teater med klassen.

music <3




tillbringa kvällen med Niclas

Nu sitter jag och väntar på att Niclas ska komma hit. Men det tar nog ett tag till, han ska döma en hockeymatch. Men vi får hoppas på att tiden går hyfsat fort tills han kommer. :) Han ska sova här idag, båda är lediga imon. Känns rätt gött med en extra lång helg! Om han kommer vid 9 så ska vi se Beck, vet inte vilken som kommer idag? Men alla beck är bra, så det kommer bli en toppen kväll!


En bild från fredags kväll


TRÖTT TJEJ

Hejsan!

Jag har precis duschat efter ett hårt tränignspass! Man kände att den tårtbiten man åt inte var så bra att äta. Efter passet kändes det som att man skulle svimma, Det blev svart och man började höra konstigt. Men det grymma är att jag svimmade aldrig. haha! Grymt och grymt kanske man inte ska säga. Passet var jobbigt. Punk SLUT!


NU blir det SpinBox

Nu har jag tagit på mig tränignskläderna  och redo för SpinBox nu. Får se om jag ska boxas med pappa, OM det blir så, så säger jag en sak. Jag kommer var heeeelt slut efteråt! Vi får se hur träningen går nu med massa bullar,kakor och tårta i magen. hahah! helt klart go mat innan träningen!


Övningskört!

Jag kom hem för en stund sen. Jag och pappa var ute och övningskörde, det gick bra. Det går bättre och bättre för varje gång. Känns skönt att man gör framsteg!

Kanske dags att börja att ta en titt i teori böckerna?

farsdag

Idag är det Farsdag. Pappa fick sin present av mig och carro för en vecka sen, kanske mer? Det blir inte så jätte mkt firande här hemma idag. Vi ska ner till farmor och farfar och fira där med lite fika åså. det kommer sitta fint!

grattis pappa på farsdag!

Nu ska jag se The Runaways

Idag köpte jag en film med Kristen Stewart. VI får hoppas på att den är bra! Nu ska jag ta en dusch och sen hoppa ner i sängen och kolla på filmen. Idag är jag riktigt trött, så förtjänar att somna extra tidigt idag! Ha en bra kväll!


gårdagen var perfekt!

Igår kom Niclas till mig medans jag gjrode mig iordning inför kvällen med härligtm folk. Sen åkte vi till honom. Lite senare på kvällen åkte jag och Niclas in till Göteborg med Sandra, Emelie, Daniel och tobias. Vi hämtade biljetterna, vi såg paranormal activity 2 Sen var det dags för käk. vi åt på en pizzeria, det var roligt och mysigt.

Filmen var bra och sjukt äcklig, den var nästan äckligare än 1an tycker jag. hehe. Efter filmen åkte jag och Niclas hem till honom och kollade på TV. Sen var det dags att sova. Jobbade idag, så det blev att ställa klockan :(

vill taka alla som var med igår, tycker att det var riktigt kul och mysigt! Detta ska göras om!



Ayin Napa nästaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hej bloggn!

nu sitter det en glad tjej vid datorn, med största leendet! Jag har goda nyheter att berätta. Jag och alexandra har precis bokat våran resa till cypern. vi ska till Ayin Napa i sommar. Den 20 juni då sitter vi på flyget. Längtar så mycket att jag inte vet vad jag ska göra! 

Lägenheter Anthea
Lägenheter Anthea

älskar fredagar!

Godmorgon Göteborg, Svergie!


Idag är det fredag, är riktigt glad över att det är denna dagen. "sista dagen i skolan på denna veckan" är så trött på allt plugg, hoppas att man får vila i helgen. Jag ska snart gå till farmor och lämna en tröja som hon ska laga, sen så blir det att gå till tåget...Mot skolan!!!

Men, efter skolan ska jag träffa Niclas <3 :) Senare på kvällen ska vi dra in till Göteborg med Sandra L,Tobias, Emelie och Daniel. Vi ska gå på bio, men innan de ska vi käka ute eller fika någon stans. Myskväll!:)


färgat ögonbrynen och fransarna i skolan

Hallå alla!

Tro mig, jag lever! Jag har inte så mycket fritid längre nu när det är full gång i skolan. 3 inlämningar denna veckan, sista kvar nu! Arbetsmiljö är inte min favorit om man säger så. 

Idag gjorde vi en riktigt kul grej på hudvården i skolan! Vi färgade fransar och bryn. ja, vi är sega på min skola men vi fick äntligen göra det! Nu har jag svarta ögonfransar, istället för mina ljusbruna. Härligt! Men ögonbrynen är kanske lite väl mörka för min smak. Det lite roligt ut till mitt blonda hår. Den blir nog ljusare om några dagar, för hoppningsvis, hehe.


snö snö på västkusten!

Vilket snöväder vi fick idag! Det har verkligen snöat hela dagen, men det börjar redan bli slask! Rätt vanligt här på västkusten... Nu sitter ja och försöker plugga, men kommer inte så långt med mitt arbete. Hittar ingen bra fakta till mina frågeställningar, vill ha andra frågeställningar men kommer inte på några bra!


panik!

Go morron, go morron!

Idag är det snö på utsidan! Ganska svårt att förstå, men det är faktist vitt på marken. Undra om detta påverkar tågen? hehe, man vet ju aldrig med dessa tåg till skolan. De brukar aldrig fungera när det börjar bli kallt. Men vet ni vad? Vi får allt hålla tummarna på att jag slipper stå ute och frysa.

Jag känner lite smått panik på skolarbetet! Jag är inte riktigt klar med Arbetsmiljön och den ska vara klar på fredag, så den är det rätt lungt med! men Svenskan! Jag ska föra ett författarpoträtt av William Shakespear + analys om något han har gjort.. Så idag blir det verkligen att rå-plugga innan träning 19.40 :)

Nu är det dags att gå till skolan, Stylist i 3 timmar!


Skönt att vara ledig en extra dag

Hej bloggen! Nu är lovet slut, men det kändes gött att vara ledig en extra dag från skolan. Dock blir det en lång dag imorgon. Men nu ska vi inte hänga läpp för det.

Idag blev det en sväng på gymmet, kändes gött att få träna lite efter en onyttig helg, tårta och grejer :) Efter gymmet lagade jag och syrran mat. Grillad lax med grönsaker. Mums! Efter det tillbringade jag min tid framför datorn att göra ett arbete om William Shakespear, lagom kul! men vad gör man inte för betygen? *host* Senare på eftermiddag blev det dags för mig att gå ner till gymmet igen för att jobba från 16-20.




Jag vill åka nu!

Snart ska jag åka ner till gymmet och jobba. Vill hellre ligga i sängen och kolla på en bra film. Har ingen större lust att gå ut i det kalla vädret.

Alexandra åkte för en stund sen. Vi kollade på resor till Ayin Napa. Jag, matilda och Alexandra ska åka dit till sommaren. Det är så svårt att veta vilket hotell eller vilket resebolag man ska välja. Men vi kommer förhoppningsvis fram till något snart. Jag hoppas verkligen att vi kan boka närsom helst. Det var gansak ont om rum på vissa hotell. De hotellen man gillade med.


Toppen helg!

kan börja med att säga att jag har haft en toppen helg med Niclas, släkten och Emelie. Jag är lite extra glad idag eftersom att jag vaknade klockan 11. Det var så fruktansvärt längesen jag gick upp efter klockan 9. I fredags kväll var jag med Niclas,det var riktigt mysig. Det blev en god middag med familjen, efterrätt och två bra filmer. Han sov här också, så det var extra mysigt. <3 På lördagsmorgonen blev det att göra sig iordningn, 8 års kalas för lilla kusinen Filip. Sen när jag kom hem blev det en ritkigt stressig kväll. Jag följde med Emelie B till ett krök i partille. Andra sidan stan. där var det också bra.



myskväll på G

Snart är det dags för att gå och möta niclas. Sen så blir det en myskväll med honom.  :)

haha, Hon är så underbar!

Eva Langoria är så klockren!



håret är nyfixat!

God morgon alla fina!


Nu har jag kommit hem från frisören och jag är lika nöjd som vanligt med resultatet! Jag klippte av topparna. Så längden på håret är inte så stor skillnad. Det var inte så slitet denna gången! :) Jag fixade äntligen min utväxt jag hade mitt på huvudet! Nu är håret fint och jag är ljushårig igen! :)

Så nu sitter jag och luktar på mitt goa hår! Åsa la en inpackning som lucktade Annanas. Åh, love it! :D



Grattis Matilda

Grattis Kära syssling till körkortet!! Saknar dig, vi ses snart!


övningskört

Hej bloggen!

Jag kom precis hem. Jag och pappa har övningkört, det gick mycket bättre idag än igår. Det blev inte alls lika många kärring stopp idag. kanske 2. Igår blev det kärring stopp, på kärring stopp. Jag har sagt att jag vill vara själv när jag kör nu de första gångerna. Men vad gör mamma och Storsyrran? De åker dit med bilen och sen så vänder det jätte fort när vi ser de. så typsikt de ;) haha

Nu hade jag tänkt att sminka mig lite, om en timme börjar jag. Inte så jätte pepp på att jobba, men det blir en go lön sen slutet av månaden! Idag ska jag jobba 4 timmar, eventuellt 4½ om jag ska stänga :)




Springa på bandet

Godmorgon bloggen!

Nu har jag ätit frukost, det blir fiberhavregrynsgröt med hallon. sen kokt ägg och morrot. MUMS! Träningskläderna är äntligen på att ska om en liten stund tralla ner  till gymmet och springa lite på bandet. Ska försöka springa 1 timme idag.

Idag blir det jobb igen :)


I love it!

Godmorgon!

Hur mår ni idag? Jag mår bra i alla fall, fortfarande halsont. Man blir lite små sur att man aldrig kan gå och träna! det var riktigt längesen! Strunt i det nu! jag har precis städat nedervåningen. Fick inte så mycket hjälp av lillasyster, hon la sig i sängen och käkade choklad istället. Typiskt henne, hehe!

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning. Sen blir det att plugga lite innan jag ska övningsköra med mamma eller pappa. Får se vem som vågar ;) Ikväll blir det jobb!

Nu är det inte långt kvar till jul! :D i love it!

shopping

Det blev allt lite shopping i stan!  Jag köpte ett linne och smink från Makeup store :) Nu har jag gjort mig iordning, lite i alla fall! Niclas kommer snart och hämta mig. skönt att slippa bli genomblöt igen. hehe!  Vi ska käka thai och hyra film, mys! Ha en bra dag!

puss





Göteborg med Alexandra

jobbet gick jätte bra igår, det var väldigt lungt med! Niclas kom på besök och tränade lite, men han fick väll inte så mycket gjort när jag står och tjötar med honom. hehe ;)

Nu har jag gjort mig iordning och ska snart ta och käka "lunch" sen ska jag åka in till Göteborg med Alexandra, dags för en shoppingrunda! Sen ikväll ska jag träffa Niclas. :)<3


dags att jobba

Ska snat gå ner till gymmet och jobba 16.00-20.00, härligt med lite extra pengar. Jag ska jobba ons,tors också på vardagarna ;) Så nu ska jag upp och koka lite tee och ha med mig i en termoskopp. Heter det så? haha, nu  gör det det i alla fall :) Blir gött och dricka det på vägen ner, ska ha mycket honug i så att min hals blir bra någon gång! vill på bandet och springa!!


Produkter jag fick från Kicks "praktiken"

Idag åkte jag till Kicks för att lämna tillbaka tröjan jag har lånat under praktiken och få mitt omdömme. Jag fick högsta betyg på allt, så är riktigt nöjd! Jag fick också en present från de med massa produkter :)


Fick en Biotherm väska, titta vad som fanns i....





RSS 2.0