längtar tills imorgon!!!

Nu känner jag mig duktig. Jag har gipsat mina fötter hos Idrottsorpoperden för att få specialinlägg. Sen så har jag gjort klar min läslogg. ÄNTLIGEN! Boken var fruktansvärt tråkig och jag fröstod inte speciellt mycket av den klassikern. Nu blir det packa färdigt inför imogon.




TORSDAG

Det blev en tur till kungsmässan med mamma innan jag började skolan,köpte ett par leggins och jag  såg en jätte fin jacka som jag ska köpa :) Ska ringa affären i växjö imon så att de lägger undan den, vi ska på stan på lördag så ska köpa den då. JAG SKA HA DEN! :D

Snart ska jag åka till någon idrotsortoped i göteborg. Har problem med mina fötter, får jätte ont i de när jag springa, går och tränar på pass. behöver antadligen speciella inlägg för mina fötter. KUL!

hittade ingen passande bild att lägga upp. sorry! (A)

UNDERBART!

Idag har jag fått min lön och det känns underbartunderbat! undebaaaart! 


Jag började klockan 11.15 men jag vaknade 7 och var jätte pigg? Det känns ju lagom bra! Men det var ändå bra att jag gick upp, har börjat packa lite. Jag har en stor väska. Kanske lite väl stor för en helg? Men, alltid bättre att ta med sig för mycket än för lite. haha :)
 
Hoffmaestro - So you do

Nu ska jag sminka mig.

PUSS!!


Natur-Kun-skap

Nu orkar jag inte plugga mer om Albert Einstein, Isaac Newton och alla dessa gubbar. Hur tråkigt som helt måste jag erkänna.



mycket att göra en kväll som denna.

Ännu en dag i skolan avklarad och ännu en onsdag har snart gått.

Nu har jag kommit hem från jobbet, det var en kort dag idag. 2½ timme.  Men det räckte, jag har massor av saker att göra :
1. Göra klart frågorna inför Naturkunskapsprovet
2. Läsa klart svenska boken "för andra gången" och göra klart fårgorna inför boksamtalet
3. Börja lägga undan de kläder jag ska ha med mig
4. börja packa!
5. TV program ´på kanal 5. Kungarna av tylösand. 


blev väldigt sugen på jordgubbar när jag såg denna bilden!

 

Wednesday

Hej alla sötnosar!


Gud vad veckorna går snabbt? Man hinner inte med i svängarna. Det är redan onsdag, det betyder att jag åka om två dagar! Happy face!!


Idag har vi naturkunskap, ska gå igenom punkterna inför provet, dock är det dubbellektion, lite små segt! Sen har vi materialkunskap. Jag gillar photoshop och det är kul att lära sig nya grejer. Men det är för långa lektoner. Känns som att man är helt död efteråt..



No life today!

Nu blir det att plugga, eller att fortsätta att plugga rättare sagt! Rätt ska vara rätt! Nu blir det att göra Naturkunskapen..igen! sen blir det att göra svenska. No life today!


fonky fresh tröjan på!

Hej igen!

Nu har jag tagit en go varm dusch och mjukiskläderna är på, även min fonky feash tröja, den är riktigt go och stor men kanske inte så snygg? jag gillade honom när jag var mindre så därför beställde jag den. där har ni svaret! :)

Jag känner mig lite konstig efter träningen? När jag kom hem mådde jag riktigt illa, kändes som att det skulle bli svart när som helst. Jag fick slänga i mig mat, men det hjälpte inte helt! kände att illamåender satt i halsen. Inte alls skönt, inte alls bra! Men nu börjar det gå mot bättringsväg! 


"Emo" för en dag

Idag på stylisten fick alla olika "teman" att insperara sig ifrån och kolla upp lite fakta. Jag och Sandra Södertröm fick Emo. haha, det var kanske inte det lättaste. Men det var kul och man blev riktigt kul. det rimmade nästan!? haha. Aja, men man blir det snurrig av att varken ha rast eller något på tre timmar. Men, dagens lektionv ar lite roligare ände sista. Jag ska se om jag kan få bilderna. INNAN DE RADERAR DE FÅRN KAMERAN!

Så här blev jag :)


40 timmar... snark!

Igår hann jag inte blogga. Jag jobbade igår och direkt efter jobbet blev det ett träningspass. När jag kom hem hade jag inte riktigt orken att trycka på knappen på bruken, sätta mig på stolen och vänta i 40 timmar på att mina så kallade dator ska sättas på. Så jag valde att lägga mig i sängen och smsa, plugga och försöka sova. Dock, gick det inte så bra. Så var ovanligt trött idag på morgonen!


fin bild, ellerhur? Nu är det inte långt kvar och jag är hur taggad som helt på att sätta mig med alexnadra på tåget mot VÄXJÖ! nu är det tisdag, hm? låt se. Onsdag, torsdag - FREEDAAG!


fixa ögonen

hej bloggen!

Mötet gick bra, nu blir det bara att prata igenom i Företaget om hur vi ska göra. Om de ska sälja eller om vi ska sälja själva.

Nu sitter jag på materialkunskapen, vi ska fixa ögonen. Vi ska ändra färg, göra ögonvitan finare och förlänga ögonsfransarna :) kul!


Möte

God morgon alla!

Idag är det måndag, idag ska jag och tjejerna i vårt företag på möte med en tjej från en affär i Kungsmässan, säger inte vilken. Hoppas att det går bra, vilket det kommer göra! Nu ska jag fixa det sista innan det är dags att åka till kungsmässan och träffa favorit tjejerna :).




11 years old -VS- Lady gaga




Ansiktsbehandling snart

God morgon alla bloggläsare!

Snart är klockan 12, då ska Alexandra komma hit och få en ansiktsbehandling av mig. Det kommer bli rengöring,peeling och ansiktsmassage. Hon kommer få en go söndags-start! :)



pyjamas



Jag har beställt denna pyjamas från H&M. Tyckte att den var jätte söt. Vad tycker ni ;)?

Nya vinterskor!

Dagens köp!





Din sko, 499:-

love it

Halloj folket! idag hade vi en brandman på skolan. Vi skulle räkna hur många brandsläckarna vi hade, nödutgångar med mer. Soft lektion! :) Men, idag var jag för trött. Jag är en morgon människa men inte idag. Vet inte vad som hände i natt? sov jag ens? Känns nästa inte så.. Kommer nog somna tidigt idag, love it!


Hallelulija

Idag blir det inte länge jag hinner vara hemma innan jobbet. Har precis hunnit äta klart. Nu ska jag ner till jobbet och njuta av att jag kommer få en go lön nästa vecka! HALLELULIJAAH!

pizza kungen

Idag på lunchrasten blev det en sväng till PIZZA KUNGEN, där det blev en hel del gosaker med goingar!


en tur till skogen

Godmorgon alla gosingar!

Ska snart sminka mig och sen åka till skolan. Idag på Naturkunskapen ska vi ut till Kungsbacka skogen och plocka kottar? hm? Undrar varför? hah, hoppas att det blir en rolig dag i skogen. Jag funderar på om jag ska ta med mig kameran. Men den är ju så jobbig att bära på. Äsch! jag lämnar den hemma. Vi får köra på min dåliga mobil kamera istället.


Shontella

En middag med familjen satt fint och det smakade helt okej. Var lite segt att äta ris för andra gången idag men kycklingen smakade toppen. Nu blir det att fortsätta med Filmanalysen. Har fortfarande inte kommit speciellt långt. Skivit lite mer än en halv sida till. Har bara gjort en fråga till en så länge.. som ni förstår så skriver jag ganska mycket på varje punkt. kanske lite väl mycket?


Just nu sitter jag och lyssnar på Shontella.

TV som börjar när du vill


tristan + Isolde

Nu sitter jag här i mitt rum och kollar på Tristan + Isolde. Kollar på Ditaljer till filmanalysen. Det går rätt så segt just nu, men hoppas att jag ska komma en bit nu. Idag är jag ledig med så känns bäst att jobba så mycket som möjligt idag också.


Badminton

Idag på idrotten körde vi badminton. Jag har nog aldrig vart så här trött i ena armen tidigare. Idag, går det inte ens att förklara. Jag tycker att det är jobbigt att skriva här på bloggen, men jag ska göra så gott jag kan. Jag menar inte att jag inte kan skriva, för det kan jag. Grejen är att det går lite trögt! haha!


Det kallar jag underbart!

Igår blev det inget bloggande. Hann verkligen inte. Åke till kungsbacka vid 11 och kom inte hem förän 20.30 tiden. När jag kom hem orkade jag inte sätta på datorn, det är så ansträngande. hehe

Ska snart åka till skolan, Vi ska ha Stylist de första 3 lektionerna, så det blir inget smink på idag. Rätt skönt ändå, kan gnugga i hela ansiktet HUR mycket jag vill. det kallar jag underbart!


Nu är det inte många dagar kvar. wiho!

Awsome

Gomorggon Gomorron!

Ny vecka och dags att ta nya tag! Idag ska vårat företag träffa våran "rådgivare" vi ska presentera oss och prata om våra idéer. Sen får vi se om hon vill ställa upp eller inte. Men jag håller tummarna för detta. Allt hade blivit perfekt om hon ställde upp. hehe!


Senare på eftermiddagen ska jag jobba, och idag hinner jag träna på spincore på gymmet. AWSOME!!!!



Rihannas nya låt


Kommit hem från Barnkalaset

Nu har jag kommit hem fårn Bildal. Barn sminkningarna gick jätte bra och det var riktigt roligt. Skulle gärna vilja göra det igen! Föräldrarna verkade också väldigt nöjda med mig och Sofia, vilket är väldigt kul att höra :)

Nu ska jag fixa mig lite inför andra dagens jobb.


Barn sminkning

God morgon alla! idag är det söndag och det känns lite halv segt att tänka tanken på att det är skola imon. Har vart ledig de senaste två måndagarna.

Idag ska jag följa med Sofia till ett barnkalas och sminka små söta barn. awh! :) Det ska bli riktigt kul!

fest

Nu ska jag på fest. ha en bra kväll allesammans!


Due Date

Igår när jag var på bio, så går det självklart alltid reklam. De visade trailen för Due Date. haha, den verkar helt undebrar. Zack Galifiankis från Baksmällan är med! <3

 

Bröllopspar på zubway

Jag och Daniel tog en lunch på Zubway idag, då jag såg något jag aldrig någonsin i hela mitt liv tidigare. Ett nygift bröllopspar som åt på zubway... Jag har knappt sett nygifta på stan i sin klänning och sin kostym

Jag är inte bra på att ta smygfoto, de fick bli när de gick.


Nu blir det träna

Godmorgon folket! idag är det lördag och dagens planer är att dra till gymmet nu och träna lite. Har inte kunnat tränat sen tisdag pågrund av min fot som jag stukade på idrotten. Sen ska jag luncha med min vän daniel. Blir väll en runda på stan som de senaste gångerna. haha ;) Vi har sämst fantasi!

hm? lagon stor bild. haha!


Senare ikväll blir det kanske fest. meaby baby!



ser lockande ut

Vet ni vad? Jag är för trött för att sitta här vid datorn. Så mina planer innan jag ska sova är att borsta tänderna och tvätta bort sminket.  Min säng ser så lockande ut så ska verkligen krypa ner i den!

lite sommarvärme hade inte vart fel?

Ni får ha en bra kväll.
Puss

Inception! <3

Filmen var AWSOME, den var riktigt bra. Så kan verkligen tipsa er om de!

MEN, Minns ni Joseph Gordon-Levitt? Han som spelar Cameron i 10 orsaker att hata dig? han som är kär i Kat's lillayster Bianca? Han var med i filmen. Åh, han är inte bara bra, han är snygg! för snygg!


10 orsaker att hata dig .. hm? inte så snygg va;)?


Men nu då? ååh! snygg,snygg,snygg! håller ni inte med mig?

Nu ska jag åka in till stan

Nu har jag ätit en god middag tillsammans med mina föräldrar. Fläskfilé,championer, potias "med ströbröd, som har vart i ungnen" vet faktist inte vad det kallas? Till det hade vi en god sås. mums!!

Nu är kläderna på, sminket på, håret uppsatt och snart ska skorna på. Jackan måste vara på eftersom att det är vinter ute. Måste skynda mig till tåget nu för att träffa Jenny och pernilla vid bion.
Ha en bra kväll, för det kommer jag ha!
puss

jag vet jag är cool. eller okejdå, jag försöker!

Gillar denna låten! i alla fall i början.

"I tremble
They're gonna eat me alive
If I stumble
They're gonna eat me alive
Can you hear my heart
Beating like a hammer"



Inception

Idag ska jag på bio med Pernilla och Jenny från min gammla klass. Det ska faktiskt bli väldigt roligt! :) Man träffar inte de så ofta. Eller, vi träffas på tåget till skolan. Men hur länge blir det? 10 minuter om gången liksom. Men idag blir det en hel kväll. love it!




Man blir lite knas

jag hade nog dåliga förväntningar om denna dagen, denna skoldag. Men det blev bättre än väntat.

Vi svängde förbi kungsmässan två gånger. och om man är där för mycket under en dag, kan man bli lite knas.
"som ni ser på bilderna" shyy





let's go to school!

Nu är det dags att ta på sig ytterkläderna, stoppa i fötterna i skorna. Sen är det bara att vandra ner till tåget. Vi ska ha småföretagande som första lektionen. Hoppas att det går bra idag<3


Överskottsenergi

God morgon Sverige och härliga Göteborg. Idag är den undebara fredagen här! Har börjat vakna till liv nu, Teenagedream med Katy Perry spelar på MTV. Låten är sjukt bra och jag blir super pigg. Se upp för mig med överskottsenergi! :)

Nu vill jag packa en stor väska och hoppa på tåget mot växjö tillsammans med Alexandra och träffa Matilda och Madde!
inte långt kvar nu!


öppna min bok

Nu ska jag krypa ner i sängen och öppna min bok som jag läser i svenskan Lyckan heter den. DEt blir boksamtal nästa vecka så borde nog sätta igång nu.

Hör av mig imorgon.
puss

haha, Hon är klockren


Ica reklamerna räddar mina dagar

Har ni sett den nya Ica reklamen? haha, Stig är så klockren! Jenny då? hahaha, "hallå, det saknas 14 kronor i kaffekassan"
Ica reklamerna räddar mina dagar!


kvällen slutar bra


idol är på på Tv och jag bara njuter av att mitt rum är städat 


NY HEADER!

HEJ BLOGGEN!

Nu har jag äntligen en ny Header. Den passar perfekt där den sitter och jag är väldigt nöjd. Tackar så mycket för hjälpen daniel!

hade vart kul om ni kunde slänga en kommentar om vad ni tycker om den.
Ha det underbart allesammans!
puss


new Header

Idag ska min vän Daniel hjälpa mig att göra en ny header! :) Så idag blir det tänka ut något riktigt snyggt!!!! :D

tjejer som skriker när det spelar CS

hej bloggen!

Nu sitter jag i skolan på håltimmar och försöker skriva en beskrivning av vårt företag. Lite svårt att bolla idéer själv. Men jag ska göra så gott jag kan. heh :)
Det är lite svårt att koncentrera mig när några tjejer i 1an skriker när det spelar CS i datasalen. Det är gulligt men jobbigt! Emelie slutar snart på matten så vi ska fixa lite inför morgondagen.

ha det bäst.
kyss!

jag är lite plugg

Idag är det en ny dag och det är äntligen torsdag. Tiden går fruktansvärt fort?! Man hänger inte med i svängarna. heh

Jag har precis tagit en varm och skön dusch! Ska fortsätta göra mig iordning, började 11.15 idag, helt okej tid faktiskt, Dock är det frivilligt att gå på den lektionen som börjar då. Men känner att jag får mer gjort där än hemma. Så lika bra. :) Är lite plugg av mig innerst inne.

Dagens outfit är ett långt svart linne med en jeansskjortan och till det leggins!

Kommit hem från jobbet

Kom hem för en timma sen ungefär från jobbet. Det var ovanligt lungt idag, det var skönt! När jag skulle cyklamen så ösregnade det, självklart blev jag lagom blöt! tur att jag tog rätt jacka. Annars hade jag fått en dusch! När jag kom hem blev det idol med familj med lite skratt!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på en film till Antiken/medeltiden.

CIAO!!! :D


tacos

Nu har jag ätit tacos med mamma och min lillasyster. Och nu ska jag fixa lite muisk och sen ska jag cykla ner till gymmet för att jobba :)

Materialkunskap

Hejsan hoppsan, god dag, god ftermiddag!

nu sitter jag på materialkunskap och photoshopar mig själv. vi fick göra två bilder, ena bilden ser jag ut som ett miffo, ett ufo rättare sagt. Andra är kanske litte bättre, men inte myckt. haha :)





God morgon

God morgon alla sötnosar!

Idag är det onsdag, halva skolveckan har  redan gått. Känns rätt skönt att det bara är torsdag och den fruktansvärda långa fredagen kvar. Sen är det helg igen. Ska snart borsta tänderna och en hoppa på cykeln. Hoppas att det går att trampa med foten. haha, annars blir det att cykla med ett ben. Det skulle vara något! Men, foten har blivit bättre. Som tur är! :)

Kan redan nu erkänna att jag inte är speciellt vig!

Idol

Nu är klockan 8 och nu är det dags att krypa ner i en varm go säng med en kopp te och kolla på idol! :)

Har ni några favoriter än?


varför är jag så klumpig?


Hur klumpig är inte jag då? Jag lyckas trmpa på en innebandyboll och vricka foten. Händer alltid att jag slår mig på idrotten. Springer inte jag och Larsson in i varandra så slår jag mig själv, typiskt!

Så nu sitter jag här med en svullen fot som gör fruktansvärt ont. Gör ondare nu än när det hände? Hur smart är jag då som sa till läraren "nej jag behöver inte linda in den, jag kan gå på den" Smart var mitt namn, ibland! Sen så tränade jag Zumba  efter skolan med Alexandra med min onda fot och det gör inte saken bättre? Skulle nog inte vart med, men ville att Alexandra skulle prova på!!


bilder från skolan innan fotot


Ja, den var suddig ja!
Emelie och jag

Sofia


Sofia och Sandra L

klassfoto, storm ute. detta kommer sluta bra!

Hejhej bloggen idag hade vi klassfoto. Hade det lite körigt i morse om vad jag skulle ha på mig. Men jag löste det till slut det blev en röd/svart rutig skjorta och ett bar lackleggins på det. Sen så blev det plattat hår och lite smink. Men vad är det jag ser när jag ska gå? DET ÄR STORM!!!! Håret var som... ah, lagom fint om man säger så.


klassfotto... kill me!

Nu har jag kommit hem från jobbet och nu blir det att klura ut vad jag ska ha på mig imon på klassfotot!!? klänning?tunika? leggins? byxor? Nej, inga byxor. kjol? mjukisbyxor....?  Aja, det återstår imorgon att se. Nu måste jag hoppa ner i sängen. Ska kolla på en film från antiken/medeltiden. Ska göra en filmanalys..kul!

God natt sötnosar!


gammal bild

Jag har också vart liten

Tro mig! jag har absolut ingen aning om vad jag gör på denna bilden. Alla ser så söta ut när de blir fotograferade. Men jag gör en fylleramsa eller något? Det ser inte bra ut och jag ser verkligen inte söt ut!


Ledig idag

Godmorgon Göteborg, Godmorgon Sverige!

Idag är jag ledig och är redan uppe? har faktiskt redan ätit frukost också. visst är jag duktig? Ska snart ta på mig träningskläder och cykla ner till gymmet.

God natt

Nu ska jag stänga av datorn och sova. God natt alla!

Mamma Mia på TV

Nu ligger jag och småsjunger i sängen. det är mamma mia filmen på TV3. Den är så bra, det var väldigt längesen jag såg den. Så den känns lite extra bra idag.'

mamma


Det är skönt att jag är ledig imon igen, var det förra måndagen också. Känns som man får en liten extra helg. Så morgondagens planer är att gymma på morgonen sen ska jag till kungsbacka om köpa en skinnjacka "höst jacka" och en datamus, roligt va? världens tråkiste sak att köpa, men min har tyvärr gått sönder. sen på eftermiddagen ska jag jobba.

HELT SLUUUUUUUUUUUUUT

Spinbox var nog ett av det jobbigaste passen jag har vart med om (ändå har jag tränat ett bra tag). Man var helt slut, kändes nästan som att man skulle svimma. Men det var skönt att träna, ett ordentligt pass som ger nytta! Det var riktigt kul när Alexandra var med, vi puschade varandra och ledaren gjorde det också.

Nu har jag ätit en god kvällsmat med en kopp Te med jordgubbsmak.. kollade även på biggest loser "på svenska" med föräldrarna, Shit vad det kämade.

Så här kände jag....

Sjöqvist var helt slut vid målgång.

Spin Box

Idag ska jag träna Spin Box med Alexandra. Är rätt taggad!:)


So You Do

När jag vaknade så kändes det som att jag hade sovit bort hela dagen, att jag hade sovit länge. Men nej, När jag gick upp var klockan BARA halv 10. Vad är detta? Varför kan jag inte sova? Dock la jag mig väldigt tidigt igår, somnade kanske 11? hehe (A)


kommit hem från en trevlig kväll på resturangen

Hejhej bloggen! Nu har jag kommit hem från resturangen. Det var väldigt roligt och trevligt. Det blev en god pastarätt med oxfilé för min del. mums!


Resturang

Nu har jag gjort mig iordning och så här kommer jag se ut under kvällen. :)



jag trodde han var en tjej

Är det bara jag som tycker att Cody Simpson låter som en tjej när han sjunger refrängen? Men jag gillar låten! :D den är riktigt bra! Men jag trodde att det var en tjej... nästan? Kanske var helt ute och cyklade. haha! 



GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN!

Det var inte fel med Hallontårta! :)

FRIDAY!

Igår följde jag med Alexandra och Julia till Christoffer där vi träffade några trevliga pojkar. Kvällen var helt klart bra. Här kommer lite bilder från min dåliga mobilkamera. Men vad gör man inte för bloggen;)? haha fjäsk!
 och idag kan jag säga att jag är riktigt trött. somnade riktigt sent och gick upp tidigt.




stan med karton+påsen-älskarn!

Igår åkte jag till Göteborg med Alexandra. Mitt uppdrag var att hitta JEANS! men jag vet inte vad det är, men det är något som har fått mig att hata jeans. Viket är otroligt tråkigt! Jag tjatar hela tiden om att jag vill ha ett par, men de senaste gångerna jag har köpt så har jag andvänt det 1-2 gånger sen ligger de bara och skräpar. Då känna det meningslöst.

Alexnadra med sin karton + påse;)


ungföretagsamhet

Nu är jag i skolan, jag och Emelie, Sandra, Sandra och Anielle håller på med vårat företag. vi ska dela ut checkar i helgen. Om vi hinner. Vi börjar äntligen komma igång med företaget och det känns skönt! :D


träningsdags

Nu ska jag och pappa hämta min syster på jobbet. Sen ska vi åka och träna Zumba.
ha det bra!
Puss



Lite musik








zumba med syster

Nu har jag läst mitt arbete om alkohol om och om igen. hoppas att det sitter snart!

Snart är det dags för träning. Ska träna Zumba med min syster. :)

Den var rätt bra denna låten :)

det hade vart pinsamt...

Kändes skönt att komma hem från skolan idag, trött, magen kurrarde, fri från arbeten. nej Juste.. Redovisning imon. *suck* Så det blir  ingen frihet nu näh, dags att sätta igång! Men det börjar bli klart som tur var. Måste bara läsa igenom det ett antal gånger så att det går bra imorgon. hade vart pinsamt om man står där med blackout..


Ansiktsbehandling i skolan

Torsdagarna är för bra ibland asså, i alla fall den första lektionen på hudvården när vi hade ansiktsbehandling. Malin och jag sammarbeta idag och idag gjorde vi ansiktsrengöring, peeling och massage. Man somnade nästa på britsen för att det var så skönt och man bara låg där :) Snacka om nice! eller vad säger ni? lite avendsjuka ser jag allt att ni är! :)
 

stolt tjej!

Igår var det en liten speciell dag på jobbet. Lekgympan kom igång igår. Massa små söta barn var där. 3-5 år. hihi! Samtidigt blev det lite stressande när 17 st föräldrar skulle betala samtidigt. Men jag är ju grym och fixade det utan problem.
Stolt tjej

En bild från i sommras i varberg. Wheels & Wings


17.30-20.00

Men nu rullar klockan iväg. nu är det dags att åka till gymmet för att jobba i några timmar. Gooooa pengar!
Ha det bra.
puss <3


3 timmar....

igår var jag på intruduktionskursen på bilskolan. snark! den var riktigt seg. att sitta där i tre timmar var inte mitt störta intresse direkt. Det var nog inte de andras heller. Några kanske gillade de men inte alla. Man såg de, jag lovar! Dock har jag lärt mig något i alla fall. Det var väll det viktigaste!


TAR TAG I KRAGEN!

Nej! nu har det blir ganska tomt i bloggen. Lägger sällan upp några inlägg längre. Jag läser bara andras och glömmer av att uppdatera min egna. Men det ska bli ändring på. Men det är kul att ni läser trotts att jag är så dålig på att uppdatera.






ledig idag, nu blir det jobb

det var inte helt fel att vara ledig en måndag. det blev en tur till gymmet i morse. det är inte ofta man hinner träna nu. så det får bli morgonen. Det är det som är bäst med. hehe!

Men nu börjar klockan närma sig 16.00 så ska snart åka till gymmet och jobba fårn 16.00 - 20.00

kram på er:)

17.00-20.00

Nu ska jag åka till jobbet. ha det bra. pusss

kräftor för första gången

Efter prommenaden gjorde jag mig iodning och tog cykeln ner till Alexandra. Vi pratade om vad som hände igår för både henne och mig. Sen så pratade vi om allt möjigt. Vi kan ju komma in på helt fel ämnen ibland. hah,  vi kan verkligen snacka om allt. det är sjukt kul! :D

Jag smakde på kräftor hos alexandra... ja, det är TYP första gången jag äter det? Hon fick lära mig hur man skalade. heh hm? kommer jag från västergötaland? knappast.... måste ändre på detta! måste visa att jag är en göteborgare :)


prommenad vid sjön

Idag är det höst. Solen skiner, lite små kyligt, löven börjar falla. åh, det är så mysigt! När det var som finas väder tog jag på mig träningkläderna och powerwalkade vid tulebo sjön.
puss



tjockis kväll i fredags

Nu är det söndag igen och idag ska jag jobba 17.00 - 20.00 på gymmet! helt okej.

jag har inte bloggat så värst mycket i helgen. men i fredags var jag med alexandra. vi hyrde en skräckfilm som verkar ritkigt bra när vi läste om den på baksidan av fodralet. men när vi slog på den så var den... norsk? Den var väll inte den bästa jag har sett men den var helt okej :)


Katy Perry


bra låt


hösten är här

Kära torsdag.

Det är skönt att veckorna går så fort! men känns som att man inte hinner med i svängarna längre. Det är höst nu? Inga höstkläder! Dags att shoppa för lönen. I like it!

En bild från förra hösten!



Älskar hösten, den är fin och man kan ha massa gosiga kläder!

PERFEKT SKOLDAG

hur lyckas man gå upp en timme förtidigt än vad man skulle? måste ha tänkt helt fel när jag ställde klockan igår. men men. sånt händer ju....sällan! men tydligen så skedde det idag!


Skoldagen var PERFEKT idag! Naturkunskap <3 haha. eller själva ämnet kanske inte är min stora hitt! men lären är så roligt. haha, han gör så att skolan "hans lektioner" blir roliga! :D

efterskolan trampade jag på cykeln till alexandra. mys


RSS 2.0