10 månader

Idag är det en speciell dag, men inte så mycket att fira direkt. Men i alla fall. dags att komma till sak. Jag och Johan har tio månader idag, denna måndagen, denna dagen är våran det är synd att vi inte kunde träffas idag. men sånt händer. tio månader kanske inte är så jätte stor grej men ah.  
Jag trodde aldrig att det skulle hålla så här länge, inte om man kollar tillbaka till våra bråk som ständigt dyker upp. men vi har hållt ihop och hoppas att vi fortfarande kämpar trotts att vi ses så sällan. Jag tycker att det är jobbigt, men vad du tycker det vet jag inte. Du älskar din sport och jag hatar din sport så det finns inte så mycket att säga i detta läget. men jag hoppas att vi ses på onsdag. Det jag ville säga med detta inlägget var att jag ville säga grattis till oss och att jag älskar dig<3


Grym lördag

Nu mår man väll som man förtjänar. Känns som huvudet ska sprängas och min förjävliga förkylning har kommit tillbaka igen. Inte så jätte roligt, hoppas att jag inte bli värre. det är mycket i skolan nu. Hinner inte vara hemma, men vill samtdigt bli frisk så att jag kan träna igen.
Igår kväll var planerna att gå på fest med Emelie och Sandra, men sen så blev det bara jag och Emelie. Men kvällen var riktig rolig. Först så beställde vi pizza och käkade de hos emelie. Sen var det dags för att göra oss iordning med smink och hår. sen var det dags för att rulla till Toltorp.
det var en väldigt rolig kväll, folket var också roliga. Stämningen var på topp!
Jag hoppades på att jag skulle få sova hos Johan igår. Saknade honom riktigt mycket och vi har inte sets på en vecka:( hatar det! Men jag kunde inte sova där. Så vi ska förhoppningsvis ses på onsdag! Jag pallade inte åka hem ensam så jag sov hos emelie. Vi somnade väll runt 4. så är ganska så trött nu. 
Och vad ska man göra? Jo den förjävliga samhällskunskapen.... FUCK!


MATILDA, VÄRLDENSBÄSTA KOMMER PÅ FREDAG! SAKNAR DIG MEST<3


det blir nog en go kväll:)

Idag är det lördag och det innebär en hel del. Att det är första advent imon. Vad fort tiden går, helt otroligt! Så snart blir det att leta upp något fint som man ska ha på sig på julafton. Om det nu blir något firande till jul! Vi får väll se hur det blir...  Men nu lägger vi det åt sidan. Det är ju lördag! Idag skulle jag hem till Johan och vara med han och hans kompis när det spelar NHL, men eftersom att jag inte är så jätte intresserad i hockey. inte lika mycket som Johan i alla fall. Jag har ändrat mina planer för idag, jag ska på fest ikväll med Sandra. Ska bli skojj att träffa henne!:) Hoppas att det blir en lyckad kväll. Ska ringa Johan ikväll och fråga om jag kan komma efter festen, då är jag inte där så jätte länge. Får se vad han säger om min "smarta" idé.


gammal bild:)


mysig dag med mammi

Vaknade runt halv 11 idag, det var riktigt skönt att sova lite extra länge. Idag åkte jag till Frölundatorg med mamma för att lämna tillbaka en tröja jag köpte i söndags. sen så har vi julhandlat lite, en mysig dag med mamma;) Nu kom jag nyss hem från farmor och farfar. han skulle hjälpa mig lite med matte, har prov nästa vecka. Men han kommer inte ihåg hur man räknade. så jag var där och pratade med de. sen så kom mammsen och hämtade mig:)
Nu ska jag fika med familjen, mys<3


inte sugen på jul asså...

Just nu är jag inte alls sugen på att fira jul. Alla planer bli ändrade.. Först skulle vi fira hos oss med släkten, det är såå mycket mysigare att fira hemma än hos mormor. Men, eftersom att otto har cancer och har opererat sig så blev planerna att vara hemma hos de istället. Eftersom vi inte vet hur man mår då. Lika bra att hålla oss till en säkra sidan. Men nu berättade mamma att hon kanska ska jobba kväll på julafton. börja 14.00- 22.00. KUL! Blir så less men samtidigt arg. Om hon jobbar blir det ingen jul hos mormor med släkten, ingen jul hemma utan mamma. Så, ingen lust att fira jul allt nu. Men, får hoppas på att hon får ledigt. annars tänker jag sjukanmäla henne!


en kvällssotning



Jag har gjort en svart sotning på min syster. De kommer stå nedaför hur du gör, om du vill testa själv:)

1: Lägg en bas med Neutralisering där det behövs " Täcka röda och blå fläckar", ta en Foundation som passar din hud och lägg därefter puder.
2: Ta svart kajal på slemhinnorna och på fransraden. Så att det inte syns något råsa. "du kan ta kajalen efter ögonskuggan, men om du har känsliga ögon så kan det rinna lätt, därför tycker jag det är bättre att ta de innan
3: Lägg en svart ögonskugga på ögonlocket och jobba upp den till globen
4: Välj vilken form du vill ha, jag föredrar att man följer ögatsform
5: ta en svamp och sudda ut de markerade kanterna
6: lägg en svart droppskugga under ögonen, tjockare ju längre ut du kommer och baka ihop den med skuggan över.
7: ta svart skugga på övre fransraden och underögats fransar. För att täcka ännu mer råsa.
8: ta på mascara
9: Måla ögonbrynen efter smak " jag tog en ljusbrun"
10: Ta någon ljus, behaglig färg till läpparna
11: det sista du behöver göra är att ta roug.
12: KLAR

sjuk

I fredags fick jag redigt ont i halsen. Fick det bara så "klick" på stylist lektionen. och jag blev allt sämre på kvällen. Fick lite feber. Men feber kan inte stoppa mig från New moon. Det var värst att se den och frysa under filmen. Sen så har jag vart lite små krasslig hela helgen tills nu med och idag är det Tisdag. Så mamma och pappa tyckte att jag skulle stanna hemma, Men jag hinner inte stanna hemma.. Inte på tisdagar i allla fall, när vi har som mest lektioner. Plus att vi har en redovisning på datorkunskapen om man ska få mer än G. och jag satsar på MVG där, så får se vad Sven-Åke säger om jag kan lägga till några extra på power pointen för att höja betygen. Who knows liksom:)?
Så idag ska jag ligga i sängen och kolla på Obsessed, en film med Beyoncé, Idris Elba och Ali Larter. De jag såg igår verkade bra, så får fortsätta på den idag!


ny tröja.

Idag åkte Johan hem runt 1 tiden. När han hade dratt la jag mig i soffan och somnade, blev inte så mycket sömn inatt pågrund av att jag hade så fruktansvärt ont i halsen. kunde inte svälja eller någonting. Johan hittade inte mina halstabletter så jag fick hoppa ur sängen vid halv 5 och leta upp de själv, typiskt!:( men jag somnade ganska snabbt igen. Runt eftermiddagen åkte jag och mamma för att hämta storsyrran vid IKEA. hon har fått jobb där, är rätt avis om jag ska vara helt ärlig. jag vill också ha jobb, pengar pengar pengar! "yeah, dream on baby" Men i alla fall så åkte vi till kungsmässan efter så köpte jag en tröja, det skriker rosa i den. Men, frågan är ju om jag ska behålla den? Pappa tycker inte att den var så speciellt fin. och jag tycker att den är finare i profil är frammefrån. Men jag får se hur jag gör? Kan bara byta den på någon rast i skolan. Jag köpte även ett par nya trosor:)

 


mysig kväll

Johan kom hit igår kväll. Då det blev godis, julmust och Wallander Läckan. Det blev en lång kväll i sänge, bara gosade och hade mysigt. Ah, nu behöver vi ju inte riktigt gå in på ditaljer;) Men det var skönt att få hit honom<3

filmen var GRYM!

Igår träffade jag Alexandra och hennes kille Filip vid stationen. Jag och alexandra hoppade av vid liseberg och tralla bort till Willys och köpte lite godis till NEW MOON som vi skulle se. Men när vi skulle lämna fram biljetterna kom vi på att vi var en timme för tidigt:P Så.. Ja, vi fick sitta utanför salaongen och vänta. De bjöd på olika latte utanför. då tog jag en chai latte och alex en latte. men min var inte god. ursh, fy!
Kön blev bara längre och längre till salong 2. när vi fick gå in, så sprang alla tjejer in och skrek? hallå? ni kommer ju ändå få era platser, och inte så att filmen börjar prick 21.20 ändå. den började lite över halv. så tjejer, ta det lungt!
Men måste säga att filmen var UNDERBART BRA! jag måste se den igen!!



 

Jag orkar inte vänta ett halvår till tredje filmen som heter eclipse. LÄNGTAR!
I know, i'm a Twilight freak!

new moon

åh, äntligen har denna efterlängtade dagen kommit. fredag, mina underbra fredag. Ikväll ska jag se New moon med Alexandra. Och det är svårt att beskriva mina känslor är just nu. Först och främst är jag över lycklig eftersom min syster såg smygvisningen igår och hon berättade att filmen var hur bra som helst. Sen så är alla böcker undebrara så filmen borde vara bättre än Twilight, eftersom att de har lagt mer pengar på filmen.
Dock känner jag mig lite dålig, känns som jag har feber och har sjukt ont i halsen. Det svider när jag pratar och sväljer. Så.. det kommer göra sjukt ont när det blir dags för Thaimat sen med underbara familjen. <3


sminkning

Jag älskar torsdagar, de roligaste lektionerna är på denna dagen. I love it, i love it! Hudvård och stylist, yeah! Så idag på stylisten fortsatte vi med ögonskuggerna, men, idag hade vi starkare färger som var i motsatt till varandra. enligt en "tabell" eller vad man ska kalla det. Jag sminka Emma och hon fick Lila och Gula ögonskuggor. Jag tog tyvärr ingen bild så ni får inte se;) Sen så var det Emmas tur att sminka mig, hon tog blåögonskugga och en orange/Röd aktik.




ögonbrynen!

Idag var jag faktist nervös för att gå till skolan. Therese skulle noppra mina ögonbryn. Jag tycker att ögonbryner har en stor betydelse för ansiktet. Men hon gjorde de så fina så!:) <3  På tala om ögonbryn, så ska vi färga de snart. Jag har redan mörka ögonbryn så vet inte riktigt hur de kommer att sluta.. Men det behöver vi inte oroa oss för nu!:)
Idag gick brandlarmet på skolan och rök över hela övervåningen. Någon mer än jag som är döv? Men det var en brandövning. Inte det bästa på hela dagen att stå ute i regnet, utan jacka och frysa. Men vi fick gå in efter en stund igen, men då började klockorna ringa igen.. och igen.



yes, go onsdag!

Idag så skulle jag egentligen träffa Matilda. Hennes kille Gustav och hans kompis skulle åka till Göteborg från Växjö. Meningen var att Matilda skulle följa med. Dock om vi skulle träffas idag så blir det så lite, och vi bara skulle gå på stan blir det så stressigt. Så vi bestämmde att hon kommer hit i början av December istället, så tar vi en hel dag på stan. December? gud vad fort det går.. November är snart slut, phu! Tiden går fort när man har kul, men ett gott skratt förlänger tiden. Så vad ska man säga;)?

JAg älskar onsdagar. I alla fall denna onsdagen eftersom att vi har bara två lektioner och idag var det extra slappt. På engelskan lämnade vi bara in läxan och sen skulle Colm sätta på en film. han var grym! or not! haha, han lyckades inte sätta på filmen och sen inte sätta på ljudet. så vi fick ta Madeleines dator och koppla in den så att vi kunde se där istället. så vi fick se på film den sista halvtimman. Sen hade vi Svesnka direkt efter och den var också slapp. Jag gjorde klart mitt Referat, och har renskrivet det nu också. Sen så har jag gjort klart VG/MVG uppgiften om Debattartikel. snacka om gött!


Måste faktist erkänna, att jag tycker aldrig att jag fastnar på bild. Men denna bilden är något speciellt med och jag gillar den väldigt mycket. undra om det beror på sommarkänslan i den? Eller mitt bigga smile? Eller mitt blonda hår? Eller framför allt att  jag är brun? jag vet inte vad det är som gör att jag gillar bilden:D

paradise hotel

jag har haft bättre dagar i mitt liv, men denna tisdagen var inte den värsta. Men den var ändå inte helt toppen bra, det beror på en hel del. Först och främst så är det bara tråkiga lektioner idag, en lång dag och var hur trött som helst på allt och alla, okej inte alla men några dådå, tror att ni vet vilka jag menar, ellerhur tjejer?;). Jag och Johan bråkar idag, hatar det lika mycket varje gång vi gör det. Detta måste få ett stopp!!


Paradise Hotel "sweden" har börjar nu och jag har följt de två första avsnitten. Jag har tänkt på en hel del. Jacki och John har sex första kvällen, vadå satsa på stort. Men, ah. Och Cimon, ååh, det är något med honom jag inte gillar. Är det hans röst? hans fula hår? eller hans glasögon som inte passar på honom? Jag vet inte vad det är men jag tycker absolut inte att han passar in där. Dock, så finns det många som passar i glasögon och stora också. Det beror bara på vilken stil man har. Idag hade jag hoppats på att jag skulle få se Paradise hotel. Men tyärr så kommer det inte idag.


jag hatar "nej"

"You Can't say no to me"
You always say no to me... Always
jag orkar inte....
Jag är trött på detta. Varför kan jag inte lära mig att inte ta allt för givet.. Sandra, varför kan du inte lära dig någon gång! Få in det i din tröga hjärna!!!!!!1.
Hoppas att du förstår snart vad är jag menar...


Tiger Lou<3

Tiger Lou - You can't say no to me
Tiger Lou - The war between us
Tiger Lou - Oh Horatio


Härlig dag, hoppas den fortsätter så.

Mattelektionen var rolig för en gångs skull, måste berott på att det gick bra! men ligger fortfarande lite efter. Så jag får väll gå på studietiden, så otroligt tråkigt. Men det är nog värt det lite längre fram i livet och på provet. åh, prov... Får huvudvärk när jag bara hör ordet.
Jag och Nanna hade en muntlig redovisning idag om svininfluensan, haha ja om det gick bra eller dåligt kan bara Thomas besluta. Vi var de ända som hade stödord, de andra lästa från texten. Smart Nanna och Sandra, ni tänker verkligen med hjärnan. Har ni ens några?... Tihi^^

Näh, men dagens planer var att göra engelskan läxan och träna. Och träna, de ska jag säga er, det har jag deffintift gjort idag. jag är så jävla slut nu så att det är helt otroligt. 60 minuter på power step och sen plankan, hatar den jävla plankan. Men man kanske får se några resultal lite längre fram. Who knows;)? Det syns lite att man har kommit igång med träningen, men det finns mycket mer att träna bort och det ska allt bort innan jul! :)
Och på tala om engelska, så har jag också gjort den. Jag valde första "upogiften" där man skulle skriva om en kompis som hade dödat en med misstag, och jag var självklart vittne. Så jag skulle komma på en händelse som utsatte att personen dog. hah, ja jag har världens dåliga fantasi..




Matilda kommer i början av december. Saknar dig så sjukt mycket gumman<3


What hurts the most


I can take the rain on the roof of this empty house
That don't bother me
I can take a few tears now and then and just let ?em out

I'm not afraid to cry every once in a while even though
Goin' on with you gone still upsets me
There are days every now and again I pretend I'm okay
But that's not what gets me..




ny tröja:)

Idag åkte jag till Kungsmässan med Carro och André. Jag köpte en ny kofta, en grå dessutom. Det var längesen jag hade något grått på mig. hehe^^  Men jag är nöjd med dagens köp i alla fall.  Lilla mellodilfestivalen var i kungsmässan idag, En från stockholm, växjö och han som vann från kungsbacka uppträde. jag filmade två av bidragen. Men jag vet inte riktigt hur jag får in det här, så ni får inte höra:)


svininfluensan

Idag var det inte lätt att sova asså, pappa och farfar bygger på uterummet klockan 8 på morgonen.. Typiskt att dom alltid ska börja så tidigt och arbeta! men dom har kommit en bit och hoppas att det blir klart snart så att jag kan inviga det!

Dagens planer blir att göra samhäll, jag har redan små börjat att leta efter källor. Men det går inte så himla bra faktist. Eftersom att vi ska ha 3 olika källor om samma ämne som ska handla om samma sak från vecka 45. Altså vi ska hitta en artikel som handlar om något som påverkar samhället. Så jag och nanna ska ta om svininfluensan eftersom att den drabbar oss ordentligt. Jag tror att det är fler som tar de!
Sen ikväll blir det träna och för hoppningsvis kommer Johan, men det är inte säkert eftersom att han har hockeyträning klockan 8.00 imon. så får se hur det blir med det, men jag hoppas att han kommer. Det var sjuuukt längesen han var här:O
nu måste jag fortsätta att leta upp fakta, puss


Tik Tok

Wake up in the morning feeling like P Diddy...

Idag vakande jag vid halv 11, det var längesen jag vaknade så sent. Snacka om att sova ut för en gångs skull. Idag sminkade jag storsyrran, dock blev det inte som jag hade tänkt mig men det blev någolunda okej i alla fall. När vi var klara åkte vi in till stan tillsammans med André. Jag såg en väldigt fin vänska som jag skulle vilja ha, dock kostade den 3000 så känns lite onödigt att betala så mkt när man kan hitta en minst lika fin för ett mindre pris!
Det var ovanligt mycket folk idag så man blev lite snurrig och skit. Jag mår fortfarande lite kass, ont i huvudet och mår illa? vad är det som händer med mig?.. Men det löser sig, för hoppninsvis!

Ikväll skulle jag vara med Alex, men hon har fått andra planer så jag ska kanske på Bio med C and A. Så hoppas att vi kan se en film som alla vill se. Dom vill se upp, men jag vill hellre se 2012, men biljetterna är HELT slut! Fan också...=(
OM det inte blir bio så drar jag nog på fest. Dock beror det ju helt klart på hur jag mår senare. Vill liksom inte bli sjuk i veckan, jag hinner inte det!


trött, trött ännu mera trött...

Idag blev det en hemma kväll som sagt. Rätt mysigt ändå att bara vara hemma med familjen och ta det lungt. Jag, storsyrran och hennes kille åkte till kållered, hemmakväll och hyrde 3 filmer! Johan falk - Operation Näktergal och De Fredlösa men vi har även hyrt L.A Gigolo "stavnign" Men eftersom att man får ha filmerna hemma i en vecka så ska jag nog se de andra någon annan dag. Känner att jag kommer bara somna om jag kolla på en film till. Jag förstår inte varför jag blir så fruktansvärt trött hela tiden? Har gäspat hela dagen..


Äntligen fredag!

dagens planer eller helgens planer fram för allt var att Matilda, min syssling skulle komma hit. Men när hon väl skulle boka. så ah, var alla biljetter slut. Typiskt SJ att de inte kan fixa mer vagnar till Göteborg! ååh!

idag började jag klockan 1. Dagen började med att jag åkte till stan med mamma och handlade lite. jag köpte äntligen en Make up store foundation. jag har fått ett make up store kort så att jag får 30% rabat och min lärare sa att den gäller även i Åhléns. Men när jag kom dit så gjorde de inte alls de. åh, ännu en grej som inte ingick i mina planer! Nå väl. jag köpte foundation ändå, den är värd pengarna 245 kr, kanske lite mkt för smink men men. ska man bli fin så får man lida pin som mamma brukar säga!:)
Idag kommer syrrans kille hit så jag ska nog umgås med dom idag, känner mig lite små sjuk. Vet inte riktigt vad det är? men jag mår illa, ont i huvudet och känner mig bara helt konstig. bara det inte något på gång nu asså? Mamma mådde lika dant igår, så man vet ju aldrig... snälla inte svininuflensan, snälla inte svininfluensan!

 


min egna lilla värld

Idag åkte jag hem från Johan, det blev inte så mycket sömn för min del. Känns inte som det i alla fall eftersom att jag trodde att jag skulle försova mig hela tiden eller inte höra klockan. Men jag kom upp i tid!
Det är så sjukt tråkigt att åka hemmifrån Johan, En knökad buss med massa gammlingar till små skrikande barn. Man får knappt luft där inne när alla tjötar. Så jag sätter i mina hörlurar och tar på högsta volym och lever i mina egna lilla värld. Det var nära att jag glömmde gå av bussen(A) Det var tur att hon som satt brevid mig reste sig upp så att jag hann reagera lite.  Men det var trevligt att åka med Sötnosarna Sofia och Malin till skolan.

Skoldagen började som varje torsdag med Hudvård. Dagens lektion skulle vi fixa varandras ögonbryn. Hihi det var roligt men sjukt jobbigt på något sätt. Så åjobbigt med den irriterande hängande lampan som i stort sätt ALLTID är i vägen. Höö?! flytta den?  Näh, men jag nopprade Therese ögonbryn och jag hoppas på att hon blev nöjd!:D


Bara jag som saknar värmen? Åh, Emelie den jäveln som ligge roch steker i Thailand. Kom ihåg! du har lovat att du ska sola åt mig med. Så hoppas att jag får se något resultat snart!


Onsdag. wiihoo



Idag var det en kort dag i skolan, bara två lektioner! Snacka om Göttmos. Jag är iallfall nöjd med dagen, dock gick engelskan lite för segt. Men jag överlevde ännu en engelska lektion trotts allt!:)
Idag ska jag till Johan, ska bli skönt att träffas igen. Känner att det behövs. Dock vill jag ju självklart träffa han varje dag. (a)


Lite bilder från 3:ornas sminkningar

Juste! jag har glömt en sak kom jag på! i fredags sminkade 3:orna i stylist oss i 1:an. Jag hann knäppa några kort på några i klassen. Dock var det bara 3 men jag lägger upp de så får ni se lite resultat från de!





 


jävla tisdag..

Då var man äntligen klar med länsingen och framför allt klar med läsloggen. Det är skönt att ha det gjort så att jag slipper göra det i morgon när jag slutar 11. Då vill man helst bara ta det lungt innan man ska åka till Johan min.
Idag skulle jag tränat med mamma och pappa, men har vart så otroligt trött idag, det är helt otroligt vad jag HATAR denna tisdag. Så många tråkiga lektioner så att det är sjukt! Men, sista lektionen var trotts allt inställd så ska inte klaga allt för mycket, kan ju försöka att låta bli:P
Jag är sjukt sugen på att bara kadsta mig i sängen, jag har ett väldigt bra läga nu. och bara lägga mig och slå på en bra film och sova. hörde ni? Sova klockan 7. Jadu, är man trött så är man!:D



Vi håller på med presenationer på datakunskapen, och man ska presentera för klassen vad man är bra på. Jahop, då fick man tänka igenom ännu en gång vad man är bra på. haha, Johan sa en grej som han tyckte att jag var bra på. Men den kanske jag inte ska säga här och deffenitivt inte redovisa!:D Så det blev att jag ska berätta om Twilight böckerna 1-4 lite kortfattat. Vi får väll se hur det går, men just nu har jag ingen stor för hoppning på det.


skoltrött...

En kort skoldag i skolan. Vi hade matte och sen luch, då vi åt korv och mos men man tappade matlusten när tjejerna berättade lite äckliga grejer om merflaskor och massa skit! TACK!!! näh, nu ska vi inte vara såna.
När vi hade slutat tog vi en tur till kungsmässan, då sandra och sofia köpte foundation sen drog vi hem till mig. Meningen var att vi skulel göra samhällkunskapen, men eftersom att läraren förklara så jävla dåligt så får vi göra det i skolan istället... Men det blev lite läxor gjort, jag var efter i svenskan så jag och nanna gjorde klart det. Gött att det är gjort nu iallfall. men sen så har vi engelska, samhäll och säkerligen matte om jag inte blir klar med uppgifterna jag inte förstår. Jag får be Johan hjälpa mig på onsdag(A) <3

Men nu har dom gått och nu är det dags för mig att sätta mig i sängen och läsa lite till läsloggen som måste vara klar på onsdag. för hoppningsvis har jag läst klart tills imon, annars får jag göra klart den på onsdag innan jag åker till johan.
Men nu måste jag läsa, ha det bra.
kyss

Farsdag

Idag är det min pappas dag, men vi har inte direkt firat om man säger så. Han fick sina presenter igår. han fick lottopaketet av mig och storsyrran, han vann dock bara 10 kr. Så jag hoppas på att han köper en ny lott så håller vi tummarna för en stor vinst! Han fick även två tröjor och träningsshorts som jag hoppas på att han kan ha på gymmet, istället för sina tajta cykelshorts...


Jag och de andra tjejerna i familjen tog bilen och rullade ner till kungbacka. Jag köpte ny lacktajts, kände att det behövdes nya eftersom mina andra är helt förstörda.. Sen köpte jag lite nya underkläder, alltid lika roligt varje gång att fylla på gaderoben!:D



Nu ska jag dra ner och gymma sen måste jag läsa lite till läsloggen..:(
HA DET BRA!:D


Gislaved :)

Idag gick jag upp lite tidigare än vad man hade väntat sig. Jag hade lovat mamma att hänga med på gymmet och träna med henne innan vi åkte till småland. Men när vi kom dit så var det inte öppet än, så vi fgick åka tillbaka. Men dom öppnade vid 10 igen och då tränade vi en timme, gött som fan att man kan äta tårta med ett gott samvete!:D
Caroline övningskörde till Gislaved förut, det gick bra, dock sov jag lite^^ Men när vi kom till småland blev det mat och tårta och väldigt mycket prat som vanligt! Men det var en mysig kväll. <3


Jag hoppades att jag skulle få träffa älsklings Johan idag, men han har fått feber så vi kunde inte ses, typiskt! Men du får krya på dig och hoppas att du blir frisk så snart som möjligt gubben<3 Som sagt, jag fick ända mina planer som att det inte blev Johan. Så nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och göra mig redo för att sätta på Hang over "baksmällan" och kolla på den. Känner mig ganska så trött så kommer säkerligen somna ganska så tidigt jag med! höhö^^ 

TA MIG TILL VÄRMEN, TA MIG TILL SOMMAREN!<3


Kvälls make up

Idag hade jag en spännande morgon framför mig, 3orna skulle sminka oss. Jag var faktist nervös eftersom att jag inte kände någon eller pratat med någon i 3an. Men Malin hete hon som sminkade mig. Hon gjorde en kvälls makeup på mig med lite lila ögonskuggorna. Jag tycker att det blev väldigt fint. Grejen är bara att jag aldrig fastnar på bild när andra tar på mig. så det ser lite konstigt ut på bilden:P

 


Färga ögonbrynen!!

Första lektion för denna torsdagen var Hudvård, då vi gick igenom ögonbrynen. Snart blir det dags att noppra och färga varandras. Jag är inte så speciellt sugen på att färga mina ögonbryn, de är redan tillräckligt mörka och vill inte ha dom ljusare heller!:P Tror att det är fler som känner så!
Vi hade som vanligt en lång håltimma framför oss och som varje torsdag drar vi till kungsmässan och tog en fika på Espresso House. Förjäkla gött! Jag fick även köpt lite grejer : Julklapp till Carro, Klänning till mig själv och en foundation borste!:)

Nu blir det dags för mig att städa, tråkigt nog att säga detta men det behövs verkligen!:P


Biljetter!!

Idag hade jag mitt engelska prov, men innan det fick jag skynda mig till skolan och till datasalen för att boka bio biljetter till New Moon och jag fick två platser, en till mig och en till alex. GÖTT! Jag var på topphumör eftår. Och därefter var det dags för provt. Vet inte riktigt hur det gick. det känns inte bra men inte dåligt heller. Colm, min engelska lärare kom fram hela tiden och sa vad det skulle stå, den är ju inte fel;)


Vi fick sluta tidigare idag, eller vi gick pågrund av att vi inte hade någon lärare i svenskan. Så jag stack till Coop nära och köpte med mig några färska frallor till mig och mamma, hur gött som helst! Sen skulle jag städa, men som att jag hade bokat biljetter till new moon så skulle jag kolla när jag var tvungen att hämta ut dom imon. Näh, men vad står det? Filmstaden Stockholm. STOCKHOLM? hur fan lyckas man... :( Då var det bara att boka om, men eftersom att biljetterna gick åt så fort i morse så trodde jag att dom var slut redan vid lunch. Självklart kommer man inte in på sidan när det är verkligen nödfall? Jag försökte ringa till kundtjänst men jag orkade inte sitta i kö när det var 10 st innan i luren.. Så jag fick tralla mig till stan, till bergakungden ochg boka nya. Men Sjävklart är det lång kö där med, inte lite dålig tajming? Men jag fick iallfall mina 2 underbara efterlängtande biljetter<3


Edward Cullen - Robert Pattison


kände som om något skulle komma upp.

Då var tisdagen avklarad. Och imon är det engelska test!.. Är sandra sugen på att gå till skolan? -Nej? Åh, har verkligen ingen lust för det kommer gå åt helvette, speciellt när man är så smart som jag så att man inte fattar vad det är man ska plugga på. Det är ju toppen!
Näh, men nog om engelskan, får ont i huvudet bara av att tänka på det. Idag Har det vart en låång dag, Svenska "ingen lärare så kunde stannat längre hos johan i morse" sen KLF, matte, data och idrott. Idrotten var riktigt rolig idag, det kan man se på mina knän. Några brännsår här och där, men vafan, jag lever och det är ju det som är huvudsaken. Right?;) Men men, det blev att slänga i sig lite yorghurt och en macka innan jag drog till gymmet för att gå på pass med mamma. Men hennes ben är inte riktigt bra så hon fick avstå halva. tråkigt :( Så jag fick vara kvar själv med de andra och köra loss höftarna hit och dit. men det gick inte så bra för  min del heller om jag ska vara helt ärlig. Måste vara att jag inte åt så mkt innan jag tränade, och att det var så tätt in på. Mådde illa och kände som att något skulle komma upp, ah nu behöver vi ju inte gå in på ditaljer. Men ni förstår säkert vad jag menar!



Har ju glömt att berätta att vi har fått klassfotot och skolkatalågen kom igår. Det är roligt att man kan få se alla skolor + klasser i hela kungsbacka! hihi, kan ju alltid kolla hur kompisarna blev;)
Men iallfall, så här blev jag och min klass. JAg blev inte speciellt nöjd. men jag har ju sett värre om man säger så!:D

åh, skönt! :)

Gårdagen var kanske inte den bästa, så det fanns bara en utväg, att reda ut det. Igår kväll åkte jag hem till Johan för att vi skulle träffas och prata om allt vårt grälande vi har haft den senaste tiden. Men när vi väl prata om det mellan fyra ögon så känns allt bra nu och det är jag glad över. Så skönt att allt är fixat!
Älskar dig Johan Eric Fritzin 31/1, dagen jag aldrig glömmer<3


tack tjejer<3

Nu är lovet slut och nu är det dags att börja ta skolan på allvar igen. Allvar? nja, mitt intresse är inte riktigt på topp just nu.
Jag hade en otrolig mysig lunch med Sofia, Sandra L, Malin,Nanna, Therese och Emelie då vi drog till China & Thai bufé i kungsbacka innerstad. Vi satt där en ganska så bra stund och käkade och tog det lungt. Härlig start på skolveckan.
Tack för att ni finns tjejer<3



Jag vet inte hur detta kommer sluta, men inte bra. Det känner jag redan på mig. Jag vet vad du vill och vad jag vill. men varför tar vi inte tag i detta så att allt bli bra igen. jag orkar faktiskt inte att vara ledsen mer, trotts att folk inte merker det jämt och ständigt. Men någon gång måste jag kunna få säga min egna åsikt och ta ut allt som finns inom mig. Men.. Åh, jag vet inte ens vad jag ska säga..
Ibland önskar jag att jag var någon annan, någon som vågar stå upp för sig, bryr sig inte om någon blir sur när man säger sin egna åsikt. Inte bara låta någon bara kasta skit på en. men ne, sån är inte jag. Kommer nog aldrig bli!

 


YES!

Det är sjukt segt att biljetterna tog slut så fort och att jag inte hann boka till sista matchen. Men vafan, bara dom vinner så är det ju för jävla gött! och nu leder IFK GÖTEBORG med 1-0! Känner på mig att dom tar hem guldet idag. och då blir det glada göteborgare!


IFK tar hem guldet!

SM-gulder närmar sig, idag är den sista matchen mellan IFK Göteborg och AIK som avgör vilka som tar hem gulder. IFK måste vinna matcher för att ta guldet, men AIK räcker det att få oavgjort. men jag tror faktist att IFK tar hem det och att Hysén gör första målet! Jag håller iallfalll tummarna!


RSS 2.0