273 dagar<3

Idag är det lördag det innebär att jag och Johan har 9 månader, 273 dagar<3 Det är också Halloween idag, men jag tror inte att det blir något festande för min del denna halloween. Är iallfall inte sugen på det just nu, men klockan är bara tjugo i elva så festhumöret kan självklart ändras.
Idag ska jag åka till kungsbacka eller Stan och kolla på lite julklappar, ska kolla om alexandra vill följa med! Det börjar bli dags nu att små kolla på klappisarna. Men har fortfarande inte kommit på vad jag ska köpa till johan. Han har redan allt? hm? Om ni kommer på något så kan ni väll ge mig lite tips;)


Hela livet var ett disco, hur kunde det bli så svårt?


lite gammla låter =)

Idag blev det en hel del spotify för min del. så har hittat en del gammal låtar och några nya som är bra. Så här kommer några "Låttipps"

Markus Krunegård – Ibland gör man rätt, ibland gör man fel - http://open.spotify.com/track/7kdUPDKYLluazJiT7g8bru

Markus Krunegård – Hela livet var ett disco - http://open.spotify.com/track/4YmCpeO3cZGAvvFn96LcwT

Italobrothers – The Moon - Radio Mix - http://open.spotify.com/track/6TpWGCc2NWWsxSFQlLsCND

Vanilla Ice – Ice Ice Baby - http://open.spotify.com/track/3XVozq1aeqsJwpXrEZrDJ9

Franky Tunes – Free 2009 - Topmodelz Edit - http://open.spotify.com/track/2YheAZvuM8bzyhLxTTMvw2

La Bouche – Sweet Dreams - http://open.spotify.com/track/2wz5weI4PREzpexKfrKgwv

3 Doors Down – Here Without You - http://open.spotify.com/track/7qQfI2F80t2MZcLLVuH6M2

Britney Spears – 3  -  http://open.spotify.com/track/7eusnHDVdvqjUGAigj77XC

Snap! – Rhythm Is A Dancer - http://open.spotify.com/track/6veO1onj25APnxsHs3Siok

Trey Songz – I Need A Girl - http://open.spotify.com/track/2PUe9iZxLfLZ3uNnUGjcSf

Darin – Viva La Vida - http://open.spotify.com/track/0XMdQc5AKkVoC4JgVueW67

Erik Hassle – Don't Bring Flowers After I'm Dead - http://open.spotify.com/track/3GfUBRnlpy6oUZ0LvTY2Nk


morron morron

en härlig start på morgonen. Jag tog cykeln ner till gymmet och tränade, dagens träning blev på löparbandet i 30 min och där efter tränade jag mage. Nu har jag duschat och håller på att göra mig iordning. Jag ska åka till kungsbacka med mamma och handla lite^^

Klassträff

Nu är det dags för klassträff igen, förr gången var det hos Johanna och nu är det hos Albin.  Vi får se om det blir lika trevligt denna gången som förra:) Dock är jag inte på de humör för att träffa alla. Så jag ber om ursäkt redan nu så ni inte blir lite små irriterad på mig om jag är gnällig eller något liknande. men ni får stå ut med mig helt
enkelt om ni vill att jag ska komma!

Nu ska jag ner till Centrum och möta jenny näslund. Så ska hon och jag ta bussen till pernilla. 
ha en fortsatt trevlig dag allesammans.
puss












torsdag

Nu har jag klippt mig, luggen blev lite kortare. Jag har kommit fram till att jag absolut inte passar i det men eftersom att den var så sliten så måste den klippas av förr eller senare. För övrigt blev det inte så stor skillnad på håret, jag försöker spara till långt så blev bara topparna.



Inte världens bästa dag för min del, men jag överlever ändå!

 


pour que tu m'aimes encore - att du fortfarande älskar mig



Il faut que tu saches

J'irai chercher ton cœur si tu l'emportes ailleurs
Même si dans tes danses, d'autres dansent des heures
J'irai chercher ton âme dans les froids dans les flammes
Je te jetterai des sorts pour que tu m'aimes encore



Jag vet inte varför, man har fastnat för en gammal låt med Céline Dion som heter Pour Que Tu M'Aimes Encore. Har alltid undrat vad den heter, men idag hittade jag den tack vare Evelina!:D

Alexandra och Viktoria kom en sväng förbi förut, då det blev lite godis och en hel del snack om allt och alla! En trevlig mysig stund. Sen så åkte Viktoria hem, då slängde vi oss i soffan tillsammans med storsyrran och kollade på en film som heter så som i himelen, den har säkert alla sett men den är fortfarande bra efter alla gånger man har sett den. Ni har förmodligen också sett den!


klassträff

I'm Only afraid of loosing you



Imon är det klassträff hos albin, jag vet inte riktigt om jag ska gå eller inte eftersom att jag är så otroligt trött efter allt jobbande. Sen släpa med mig kudde och allt känns inte heller så lockande...
Men får se hur jag gör imon om jag gör något annat eller om jag hakar på eller inte.

klippning imön.

Halva lovet har redan gått! och vad har man gjort? jobbat... Jag har bara sått i ett lamplager i 24 timmar sen måndag-onsdag. men det blir en go lön nästa månad och ska köpa julklappar, wii!:D

idag är jag syrrorna och syrrans kompis ensamma hemma, vi har lagat lite tacos och myst. Men nu sitter alla i sina egna rum. inte direkt någon myskväll för våran del! Jag Har inte direkt orken att dra iväg någon stans idag, men samtidigt orkar jag inte att sitta hemma och somna tidigt helller..

Till helgen blir det fest och skojj! =)


IMON SKA JAG KLIPPA MIG, OCH SOM VANLIGT VET JAG ALDRIG HUR JAG SKA KLIPPA MIG? TIPS??..

Dagens arbete is done!:D

Nu är dagens arbete utfört. Men dagen har vart lite extra irriterande eftersom att jag inte hade med mig mobilen till jobbet. Och dagens planer efter jobbet skulle jag vara med Alexandra, men kunde inte höra av mig till henne att jag inte kunde ses. Flåt.. (A)
Imon blir det också jobb, dock ska jag, carro och eveline göra samma saker som Emma och Emma,SEGT! Kommer tar år och dar att göra det plus att dagen kommer gå så segt om man gör de tråkiga sakerna. Men Jag har tjatat på pappa om jobb så får ta vad de har att erbjuda. Ska be om lönen lite tidigare också. Hopaps att pappsen kan fixa det! 
Morgon dagens resa kommer ta extra lång tid imon. Pappa måste in till stan efter jobbet eftersom att de ska ut och käka sen golla på Öis-Elfsborg, förstår inte varför han ska med när han är IFK:are;)?! Men iallafall, till stan från Markslöjd tar en timme och sen ta tåg och hitta ett tåg som passar så att vi inte får vänta en halv timme på att komma hem. Men när vi väl är hemma blir det att käka tacos med syrrorna och mysa!:D Hem resan brukar i vanliga fall ta 45 minuter om pappa gasar på lite!:D Så morgondagen kommer bli seg. Åka klockan 6 på morgonen och komma hem 6 på kvälllen - KUL!

Det är rätt tyst om Halloween fester i år. Om ni hör något så hör av er till mig;)<3


Jobbet är gjort!

Idag har jag jobbat hos Gubbarna på Markslöjd med Evelina,Carro, Josefine, Emma,Emma. Ont i ryggen och händerna. men när man tänker på pengarna går humöret upp igen!:D Imon ska jag jobba och kanske på onsdag. Hem resan blir bara så jobbigt eftersom att det är 5,7 mil till jobbet och pappa ska till avenyn med jobbet direkt efter när vi har slutat. så vi får se!

Ikväll ska jag bara ta det lungt, njuta av livet och känna lukten av pengar. Imon får jag barnbidraget också då blir det att dra till stan någon dag och köpa något nytt till gabderoben och lite festande nu när Halloween är igång!!:D

ÄNTLIGEN!





Sminkläxa

Jag och johan vaknade vid 9, rätt tidigt för så lite sömn denna natte med. men jag är någoluynda pigg för att orka utföra dagens planer. Som är att dra ner till gymmet och träna lite med mamma och storasyster:)
Imon blir det att Jobba med kinna och Skena tjejorna tillsammans med storsyrran, Gött med lite extra pengar till julklappar sen när det är dags att börja köpa. Vet inte vad jag ska köpa till johan? har ni några tips:)?





HAR SMINKLÄXA UNDER LOVET, SKA GÖRA DAGS MAKEUPER PÅ FOLK. OM NI ÄR SUGNA, Kontakta mig!:)

mysig kväll<3

det är sjukt att jag fortfarande är vaken trotts att jag har sovit i 4 timmar i natt. Men johan har lyckats somna efter att jag gav han massage, jag orkar inte sova nu. har druckigt alldeles för mkt cola för att kunna bli trött.
Kvällen har vart riktigt bra, först var jag hos farmor och käkade en god middag, gjorde mig iordning och drog till stan för att ta bussen vidare till johan. Vi kollade på film och käkade lite godis, mitt efterlängtande godis fick jag idag! passar bra till en dag när man är slö!
Näh! men jag får väll hoppa ner i sängen jag också.
puss

Tjejkväll med gullungarna<3

Kvällen hos Malin var fantastiskt rolig, detta får vi göra om. Verkligen! Det var Jag, Sandra, Sandra, Sofia, Malin, Emelie, Nanna och Fenja. Planerna blir inte alltid som man har tänkt sig och det blev lite för mkt dricka för vissa. men kvällen var hur grym som helst!:D
tack för igår babes<3


*


tomorrow

imon blir det skola som vanligt sen efter skolan ska jag och tjejerna dra hem till Malin och ha en go kväll tillsammans!:D

Halloweensminkning



Denna sminkningen gjorde Sofia Hägerström på mig idag på våran dubbelstyliste lektioner!:)

Efterskolan följde Nanna med mig hem, trevligt!<3

Flytta.. idag?!

Jag och Sandra L, Sofia, Malin, Nanna Drog till Espresso House och tog en chia latte, Sen kom jenny och berättade dåliga nyheter, hon flytta till Bollnäs idag istället för på lördag.. IDAG? Vi hade planerat en sista kväll imon hemma hos malin, Lite tacos och mys. 
Men vi fikade och hade en trevlig stund tillsammans. Men man kan inte riktigt förstå att du sitter på tåget och är på väg hem, långt långt bort ifrån oss.
Jag hoppas att vi kommer ses igen trotts att det är 7 timmar att pendla. men det löser vi!


provet is done!

Nu är det äntligen torsdag och imon är det fredag, sen helg. WIHO! Denna veckan har nog vart den segaste på länge, det beror nog på att jag inte har träffat Johan sen förra onsdagen. Men då lördagkväll då jävlar, då ska vi mysa! =) Saknar honom

Jag är i skolan och har precis gjort hudvårdsprovet som jag har pluggat på hela veckan. Jag hoppas att jag får VG eller högre är ju inte helt fel. jag svarade på allt så det ger nog ett lyckat resultat!:)
Snart ska vi dra till esperesso house och ta en chia latte, den behövs nu!<3 imon blir det antadligen att vara med tjejerna och ha en mysigkväll. Men planerna är inte riktgit planerade än:)


<3

Jenny Wanzelius ska flytta hem till Bollnäs på onsdag, precis om en vecka. Vi kommer sakna dig sötnosen<3 på Fredag ska det bli en sista kväll med dig och tjejerna innan du åker, hoppas att du inte glömmer oss för vi kommer inte glömma dig, knasbollen!<3


Onsdsag

En kort med lagom med lektioner idag, engelska och svenska. Jag har inte vart speciellt aktiv på dessa två lektioner, har mest lyssnat på musik och pratat med Goa tjejerna!:)
Jag slutade runt 11, då det blev en tur till kungsmässan och köpa foundation till mammsen sen hem och käka god sallad och plugga till provet som är imon, Kommer garanterat att få IG! Men vad ska man säga? Vissa är bättre än andra helt enkelt, svårare än så är det inte!:)
Men nu ska jag byta om, ska cykla ner till gymmet och träna. Hörde ni? Cykla, det var inte igår!:D


åh, trött i huvudet!

Idag var det en jobbig dag i skolan, tung i huvudet, trött och yr. Kände att det var lika bra att åka hem och krypa ner sig i sin varma goa säng, dock var det inte lika mysigt att ligga själv i sängen, hade vart mysigt om johan var brevid<3 Men huvudvärken gick i alla fall över och det var ju bra! hade ingen feber, trotts att det kändes som att jag hade det. 36,5, a jo här har vi feber!

Nu har jag pluggat på det jävla hudvårdsporvet och känns som inget fastnar? Har pluggat sen söndags? Går allt in genom örat och ut i de andra? nja, hoppas att det inte är så, för då blir det inga bra betyg för mig nä! Men det går nog över, är ganska seg i huvudet så kanske beror på det!

Kvällen fortsätter med att fortsätta plugga och sen blir det den vanliga traditionen med en kopp te och hunong, mums!

HELGEN,LOVET<3 - GE MIG!

cancer

Jag trodde att vi inte skulle få gå igenom samma sak engång till, oron på att överleva, . Men nu har vi fått reda på, cancern är här igen. Nu har den kommit till Otto, min mormors man.
Det var precis ett årsen en annan i släkten hade cancer och nu är den tillbaka. Och jag trodde att det var den den sista som skulle få det! men för ett tag sen fick vi reda på att farfar också hade cancer, men han lyckades få bort den. Hoppas att det går lika bra för dig också Otto, hoppas att de hinner ta bort den innan den sprider sig!.
Jag ber en bön för att du inte ska dö.



 


When a man loves a woman

Tjenixen allesammans!

Fick åka till skolan en timme tidigare idag pågrund av att vi skulle ha ett möte om mobbning och säkerhet. så ovärt att gå om jag ska vara ärlig! Det stod att det var obligatorisk så var tvungen att gå, men de tog inte ens närvaro så kunde lika väl sovit en timme extra. Men nej, idag fick man gå med feta påsar under ögonen och försöka anstänga sig för att se någolunda pigg ut!
Jag och Jenny Wanzelius gick till  Kungsmässan för att köpa ett par leggings till mig på TARA, med skinnräm där fram, jag gillar de, men inte syrrorna, vad ska man säga? de har dålig smak?
Vi hade Samhällsprov om brott och straff idag, det var dock bara G frågor, men har man inte pluggat så visar det sina resultat. hoppas att det gick någolunda okej.



Ibland känns som om jag tar allt för givet, nej hon/han kommer ändra sig, allt kommer bli bra, jajamen detta blir inga problem! Men nej, inget stämmer, för att blir bara värre... Jag vet inte vad jag ska säga till er två för att allt ska bli som vanligt, så som det var för några månader sen då allt var perfekt! Kärleken och vänskapen, det viktigaste som finns håller på att glida ut ur mina händer, precis som sand.  Åh! jag vill ju så gärna träffa dig och bara prata ut om allt som händer mellan oss, men när vi väl ses vill jag inte sabba den stunden. Det är inte värt det eftersom att vi ses så sällan baby.
Men du borde visa din vänskap! Du borde visa din kärlek. - jag ber om en lite sak, besvisa för mig vad jag betyder för dig.
En dag kommer du nog förstå...

Nu ska jag ta mig i kragen och börja plugga till hudvårdprovet, känner på mig att det inte kommer gå så jätte bra.. men jag får plugga på så ska det nog fixa sig!:)


lackbyxor



Nu har jag funderar i ett bra tag på om jag ska köpa dessa byxor. Mn har ändå inte kommit fram till om jag ska köpa de eller inte? Vad tycker ni? Jag tycker i alla fall att dom är fina åså, men jag vet inte om de passar på mig. Men jag beställer de så får vi se!:D

söndag.

Nu är det söndag igen, Gud vad tiden går fort nu för tiden? Man hittar inte göra någonting känns det som? Dock får man ändå en hel del gjort. men men! Denna veckan asså, inte den bästa jag har haft kanske? Jag vet inte riktigt varför. Dock har det vart en riktigt go skolvecka. slutat runt 11 varje dag utom fredag.  Det har blivit en hel del träning och det blir det idag igen. så jäkla gött!:D

Veckans planer har jag inte riktigt planerat, dock blir det nog en hel del plugg.. Har prov imon, engelska test på onsdag och hudvårdsprov på torsdag. hur ska jag hinna med allt? Ska träna också? Undra om ja ska träffa Johan med? Vi får väll se.. :)


du skiter i "oss"

Ibland förstår jag mig inte på folk, eller är det mig det är fel på? Att det altid är jag som ska få vänta jämt och ständigt på alla, jag orkar inte. Varför kan det inte vara folk som ska vänta på mig?
Nu har jag väntat hela dagen på att du ska höra av dig, eftersom att vi skulle vara med varandra idag och verkligen umgås med varnadra. Vi bestämmde att vi skulle ta tag i våran vänskap. men du skiter i det totalt!
hejdå...

Så kvällens planer blir att vara med Alexandra och Diana istället. Blir säkert en mysig kväll:) <3



En bild ifrån dagen med storasyster:)

This is number one.



Jag och min storasyster Caroline tog en tur till skogen för att ta lite höstbilder. Riktigt roligt hade vi, det är inte så ofta vi är med varandra. men dagen med dig har vart väldigt trevlig. tack<3

Några bilder från gårdagens sminkningar
















en ängels tålamod

Faith No More – Easy - http://open.spotify.com/track/1lPZxIxiolmsRWHwmAEKaC

"That's why I'm easy
I'm easy like sunday morning"



Nu har jag legat i sängen och kollat på en ängels tålamod. Det var ett tag sen jag låg och kopplade av på helgen. Detta behövdes. Det var inte långt ifrån att man somnade. Känns så fel om man skulle somna vid 10 på en fredag. Då lär jag vakna innan 9 imorgon och det orkar jag inte göra! För en gångs skull vill jag sova länge och hoppas att det blir i morgon!

Morgondagens planer är att vara med Jenny, blir säkerligen mysigt som det brukar bli!:)

åh, vilken dag!

Nu har jag kommit hem och käkat en god lax med familjen. Jag har vart på Espresso house i Nk och druckigt chai latte med Sofia, väldigt trevligt måste jag erkänna:)

När jag ändå håller på att prata om dagen så kan jag lika väl prata om skoldagen. Vi hade engelska först. hatar ämnet! men den flöt på som den ska iallafall, sen hade vi en seg lunchrast. inte den bästa kanske.. Jag skulle ta fram en bild som jag skulle göra på Emelie, men hittade ingen bra och dagen sög så jag var inte på topp humör för sminkning, inget gick bra - allt var fult! så slutade med att jag gjorde en egen skit istället. med lite lösögonfransar. inte den bästa sminkningen kanske men men vad ska man göra åt det:P?
bilder kommer<3



Ingen är perfekt och det är inte jag heller, det vet båda vi två mycket väl. ingen idé att försöka för du blir aldrig nöjd med mig ändå.. Jag vet inte hur jag ska göra för att vi inte ska bråka jämt och städigt. jag vet att alla bråkar i ett förhållande men inte varannan dag. Men om du nu tycker att jag är så jobbigt och tjatar så mycket så ska jag inte ta din dyrbara tid. hör av dig när du orkar med din flcikvän..



If the world was an apple, then let me take a bite.


Torsdag

Det är sjukt vad denna veckan har gått fort. Men det kan ifs beror på att jag har slutat 11 hela veckan, och vad gör man imon? jo slutar 16.00 - KUL! men det är ändå en rätt slapp dag. Engelska i 1h och 1 min sen stylist då jag ska sminka emelie. Men jag har inte hittat någon bra bilf en så får ta och leta upp en innan lektionen.

Men jag har haft en härligt torsdag idag. Jag har ändå hunnit göra en hel del känns det som. Jag sov hos johan till idag, vart på en lektion i skolan och slutade efter den, handlat lite mat med mamma inför helgen, gött med lax imon<3 Senare på efter middagen städade jag och min lillasyster madde hela nedervåningen, det glänser nu! Därefter blev det att sjunga till några michael jackson låtar. det var ett tag sen jag lyssnade på honom och nu kör vi igår igen, han är för bra!! Den bästa är human nature - helt klart!

Lillasyster:)<3

Jag kom in för 45 min sen, sprang några varm runt mossen. det är ju sjukt vad kallt och mörkt det är ute. och jag var självklart klantig som vanligt när jag tränar, först snubblar jag på en rot och sen höll jag på att springa in i ett träd. det där kunde ha slutat illa sandra! Nästa gång blir det att ta med ficklampa eller springa när det är lite mer ljus ute!
Nu har jag duschat och ska snart upp och kolla på tv med My family och dricka lite tee och äta en smarrig macka!:)
ha det bra bitches, puss

This is it..

Michael Jackson

If they say -
Why, why, tell 'em that is human nature
Why, why, does he do me that way



we want you back.

Michael Jackson – Human Nature : http://open.spotify.com/track/2OCkykSlkZaDjsa5pPDy5O



göra eget blod

Idag åkte jag hem ifrå johan till skolan. vi hade en lektion idag och det var hudvård. Vi gjorde rengörning på varandra. Det är så otroligt skönt, så att det är inte långt ifrån att man somnar när man ligger där och får lite ansiktsmassage samtidigt som en tar bort smink och sånt.
Men direkt efter skolan åkte jag till hemmakväll för att lämna några filmer som vi har hyrt, två johan falk filmer och My best friends girl. Där efter gick jag till Willys för att handla mat med mamma, sen drog vi hem och käkade färska frallor.

Sen var det dags att göra min blodläxa "Göra eget blod". Jag och mamma blanda allt som fanns hemma. vi provade nästa 4 gånger innan vi fick ett bra resultat

 
Så här blev resultatet :)



Imon blir det att dra in till stan efterskolan och fika i stan på espersso house. och på lördag ska jag träffa jenny<3:) mys

Sminkning på fredag

På fredag ska jag gör en make up på Emelie Bonander, men för tillfället har jag inte hittat någon bra bild. eller jo jag har hittat en men vet inte om det finns färg till pupillerna i skolan, för hon har inga sådan linser:(  för jag hade tänkt mig denna bilden nedan för. Men får se, om jag ska göra en fin eller en ful make up. Vi får se vad det blir, annars får jag bara hitta på något^^ 





Ny jacka.

Igår kom min beställning ifrån H&M och jag har äntligen fått min jacka. Men nu när jag tänker efter så ser jag konstig ut i den. det är nog inte riktigt min stil. Dock är dessa jackor sjukt snygga, men alla ha såna nu så det känns lite si sådär roligt att ha en lika dan som alla andra. Men känns så onödigt att lägga pengar på en jacka som inte passar på mig. storleken ådet var inget fel på så sätt. det var bara att jag ser så löjlig ut i den.


Jag har hittat ett par leggings på TARA som jag funderar på att köpa ist, eller solkort. Hm?



Idag slutade jag 11 som jag har gjort de andra dagarna denna veckan, och imon slutar jag halv 10. Känns lite onödigt att gå, men jag måste... Hudvård!
Nu har jag duschat och käkat lite och funderar på om jag ska plugga lite så att jag kan åka iväg med ett gott samvete till Johan:) Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, blir nog mysa framför TV och kolla på Johan Falk!

Vill ha helg, vill ha lov, vill ha jul, Vill ha nyår, vill ha födelsedag! GE MIG!

Det var vi mot världen. men inte nu längre

Jenny Näslund<3
Det finns inget
VI längre, eller jo, det finns vi. Men det är inte samma sak som förut. Det var vi mot världen innan. nu är vi på var sin sida av världen och försöker på egen hand. Jag förstår inte riktigt varför det har blivit som det har blivit mellan oss, vi var ju så otroligt tajta innan..
Men det jag är mest glad över är att vi fortfarande har kontakten med varandra trotts att vi knappt umgås.
Ville bara säga att jag saknar dig och du kommer alltid vara min bästa vän<3



tänk om man ändå hade en sådan tur..

"Livet suger, sen dör man.
Ha! tänk om man hade en sådan tur ändå."




Nu är det kallt, frost och is på marken. En tydlig vinter morgon. Försvann hösten nu eller? Det var riktigt kallt imorse och det har vart ruggit kallt hela dagen.
Vi fick sluta tidigare idag så jag gick till världens bästa farmor och farfar och åt lunch sen fick jag lite produkter till ansiktet : Ansiktsvatten, lermask,rengörning och hårinpackning. hon är för snäll! :)
Nu är jag hemma och ska plugga på engelskan tills imon sen göra lite samhäll, dock är jag inte klar med frågorna än. kopierade Nannas men hon hade inte gjort alla. eller det var ifs Juanitas svar vi kopierade" förlåt, vet inte hur man stavar till ditt namn:("  Så måste göra dom innan vecka är slut som att provet/läxförhöret är på måndag.

Jag har funderat lite på att köpa ett solkort, jag är fruktansvärt blek så måste fixa till lite. men det är ifs inte så bra att sola solarium. så vad ska man göra? Vara en blekfis eller skada huden?:(
Jag har även funderat lite på att ta hål i naveln, frågan är ju ens om det skulle vara fint på min magen. jag får funderar lite till på det!:D

Vill tillbaka till grekland<3

Lite låttips


Eva simons - Silly boy:  http://open.spotify.com/track/0W3FSYSHHGZVn7BiwNDuCO

Markus krunegård - Jag är en vampys: http://open.spotify.com/track/4nXeZFbbcZNvX4nHMJR5xJ

Livvi Franv feat pitt bull - Now i'm that bitch: http://open.spotify.com/track/13SGiJgsBdV6z6mQ5kOazS

Ken ring - ber en bön : http://open.spotify.com/track/2QL8hO02EdmfJPeKrk83Lo

Sean Kingston - face drop: http://open.spotify.com/track/4Sws23IdKPDyznxC5O86  

Mary.J feat Drake & Bilige - The one :  http://open.spotify.com/track/1jTYjFjF8QSfqTEOc0Chws

Miley Cyrus – Party In The U.S.A : http://open.spotify.com/track/4TZZvblv2yzLIBk2JwJ6Un

Ken Ring – 2000-talet : http://open.spotify.com/track/3EPVkBzzXWKH2Huz4T8kQL

Mattafix – Big City Life : http://open.spotify.com/track/60mXPLZV7wCmKcibpefpOF

CDM Project – Rhythm Is A Dancer : http://open.spotify.com/track/0ajMjVljCDf0RX690OQ70m

Taylor Swift – Teardrops on my Guitar : http://open.spotify.com/track/4tXsR2Hv3l85TQTwgEn3Um

The Postal Service – Such Great Heights : http://open.spotify.com/track/3Jlxa8iOlmYIwnQAb1Xi4f 

Katerine – Ayo Technology : http://open.spotify.com/track/2vs98nSyeaDVMtYwFIrkgj

Lil Wayne fest Drake & Eminem – Forever : http://open.spotify.com/track/1Avrj1VvgCpCMPy7iIRB1w

Outlandish – Someday : http://open.spotify.com/track/1MHbZNhJcAA1ZKkZcDCw1J

Lorentz & M.Sakarias – Baby : http://open.spotify.com/track/2W9upOUoWdf1hmukg49if9

Superchick – Stand in the Rain : http://open.spotify.com/track/3DH8seeOga80mJ9l0QWl6z

Lorentz & M.Sakarias – Baby! - UMYO Remix : http://open.spotify.com/track/2KzS0gZwbhWJmCd2Bhe48E

Beyoncé – Single Ladies Remix  : http://open.spotify.com/track/55qmZ7FtXlCE9qGaQwrqTv

Trey Songz – I Need A Girl : http://open.spotify.com/track/2PUe9iZxLfLZ3uNnUGjcSf

Jordin Sparks – S.O.S. : http://open.spotify.com/track/3Z9mo7dl55nk5JKc2eFZB1

Eminem - Beautiful : http://open.spotify.com/track/7n8UWYTawkrcC1KBsY5XRc

Italobrothers – Stamp On The Ground Remix : http://open.spotify.com/track/5DNnbrchNiG0yuZKqFZged

Erik Hassle – Bump In The Road : http://open.spotify.com/track/5iSF0sxZnTgOj5hxnylL3a

Diana Ross – Upside Down : http://open.spotify.com/track/2ckx77hL869QotgwDaSutw

Kelly Rowland feat. Eve – Like This : http://open.spotify.com/track/2DpLi5dNTGLof1C58YkGdJ

The Eight Group – Tarzan Boy : http://open.spotify.com/track/1WQEHhb6UpOkNtp2sjdgAW

CDM Project – Be My Lover : http://open.spotify.com/track/7K67lfOS0fIQuv2Xr3OWEZ

Percy Sledge – When A Man Loves A Woman : http://open.spotify.com/track/0OALSroUgrR2ZKFQi6vp2X

Ester Dean – Drop It Low : http://open.spotify.com/track/5mN916ZGVpNfBsW6KySZne

Eric Prydz – Pjanoo - Original Club Mix : http://open.spotify.com/track/6m2wQS4XmP0fFpRIR6DCjH

Eminem - Hello : http://open.spotify.com/track/197efATmNonsdTu8qVlNjy

Eminem - Same song and dance : http://open.spotify.com/track/1ynwYMQEZgKa1CPLH2b8qo





 


utvecklingssamtal

Nu är Matte provet gjort, vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Jag gjorde alla uppgifter på ett eller annat sätt. Sen om det blir några rätt det är ju en annan femma. Men vafan? matte? Vad är det bra för(A)? haha. klart det är viktigt, men jag suger i det, som jag har gjort i alla mina 16 jordsnurr.
Efter provet gick jag till kungsmässan med Sofia, vi pratade en hel del och det är otroligt skönt att prata ut ibland<3  Sofia köpte sin efterlängtade Chai Latte sen drog vi till skolan för att käka lite och sen prata vidare om hennes helg och min helg. både possitiva och negetiva samtal.
Men nu har Sofia lämnat mig här i datasalen ensam med några ifrån 3an, hahah så efterbliva är dom!:D men iallfall, ni kanske undrar varför hon lämnade mig? då ska ni få svaret här, vi har utveckligssamtal ända fram till torsdag. Så hon är hos sven-Åka med sina pappa/mamma och pratar och sen är det min tur klockan 13.30, dock kunde inte mina föräldrar följa med. 

Dagens planer blir nog att dra till gymmet en sväng, om jag orkar.. Vi får se om jag pallar eftersom att jag måste läsa min svenska bok,samhäll och hudvården.
Jag har en läxa tills på fredag att göra eget blod till stylisten. hmm? kommer nog inte lyckas så bra.

 


Johan Fritzin<3

I remember when we kiss. i still feel it on my lips.

Johan Eric Fritzin.
Jag brukar ligga i sängen och kolla på gamla kort på oss två, och börjar tänka tillbaka första gången vi träffades den 24 Januari. En helt underbar dag då jag verkligen insåg hur underbar du var och det var som kärleken i första ögonkastet för oss två. Jag trodde inte att sånt fungerade, men tydligen gjorde det de. Det är jag glad över!
Jag brukar ligga i sängen och läsa massa gamla sms du har skickat till mig, där du skrev hur mycket jag betyder för dig. Och det du skrev i dom är det gulligste någon har sagt till mig<3 Jag önskar att jag skulle kunna beskriva mina käslor för dig med ord. Riktiga ord! Men det går inte, mina känslorna för dig är för starka för att beskriva. Det ända jag kan säga och hoppas att du förstår att jag verkligen älskar dig mer än något annat. 

                                                    

Nu har vi vart tillsammans i 8 månader 11 dagar, dessa månader, dessa dagar, dessa timmar, dessa minutrar med dig är obskrivliga, helt otroliga är dom! Jag vet att du inte läser min blogg, så egentligen spelar det inte så stor roll om jag lägger upp detta. Men om du någongång skulle få för dig att läsa den så finns detta inlägget kvar så att du ska se :) Men detta Inlägget lät rätt depprimerande trotts allt. Så hoppas att du inte misstolkar något. Jag skrev detta för att jag skulle vara lite gullig, men när man läser igenom det så låter det som att vi har gjort slut. Men det har vi inte!:D
Jag tycker att det är så jobbigt att vi inte ses lika ofta som förut längre. innan sågs vi 2-3 gånger i veckan och nu knappt 1 gång i veckan. men det var ju för att du var skadad ifr¨ån hockeyn. Då visste jag inte hur mycket hockey det skulle vara, så detta har blivit som en shock! Baby det gäller att vi inte ger upp hoppet och att vi verkligen försöker. Om vi älskar varandra så ska detta funka. Och jag kommer ge allt för att detta ska funka, det vet du<3

Förlåt om jag blir lätt gnällig och irriterad men det är för att jag är så ledsen över att det känns som att du är på andra sidan världen och jag saknar dig sååå!
Detta kanske låter lite löjligt, men jag brukar faktist ligga och hålla om min kudda och låtsas att det är dig jag kramar om. Det är så tomt utan dig. Den dagen man ska träffar dig längtar man efter att få ligga och hålla om dig. Känna din underbara doft och närhet.

Vi ses snart igen. förlåt för tidigare idag<3

 jag älskar dig<3

 

 


söndag

Nu är det söndag, igen! Veckorna går otroligt fort och det innebär att det är lov snart. Då hoppas jag att man kan få vila ut lite och träffa Johan lite mer. Saknar honom:(<3

Men idag mår jag rätt okej faktist, trotts att det inte blev så mycket sömn. Mormor åkte hem för en stund sen, det var trevligt att träffa henne igen. det var trotts allt ett tag sen:)
Dagens planer bli att träna nere på gymmet med mamma och pappa, hela familjen Johansson där! Efter det vet jag inte riktigt vad som händer:O?



!Sommaren 2009, Båstad


fest

Igår var jag och Alexandra på fest i Mölnlycke. Lika trevligt som vanligt och det händer alltid någon intressant!
Vi var hos Mickan, eftersom att hon fyllde 18 och hon ahde maskerad fest så man kände inte riktigt att man passade in. men det var fler som inte var utklädda till något så det spelade inte så stor roll faktist. Vi köre jag har aldrig som vanligt får man reda på en hel del om personer. så otroligt roligt, gäller bara att man kommer på pinsamma frågor! :D Sen blev man på party humör. lite sjungande med dans och sång:D Sen kom det ett gäng killar i snickarbyxor, bar överkropp med slipps.



Sen blev tyvär festen slut, mickans pappa kom hem. 
Så vi drog vidare till en annan fest/krök hos Ingrid och träffade Filip bland annat. Sen så åkte vi hem då det blev att duscha och sova. SKÖNT!

höst..

Höst? Vad är det för bra egentligen? Man känner verkligen att den är här nu med reng, blåst och mörkt. Jag gillar att vara ute men detta vädret förstör stämmningen helt och hållet asså!
Men det mysiga med hösten är att man kan tända ljus och ligga i sängen och mysa med sin aunderbara pojkvän, dock blev det inga tända ljus men det blev lite lugn musik i bakgrunden.
Gårdage hos johan var härligt. När man är lite slö åså så är det alltid gött att öppna godis påsen och kolla på Efterlyst. Dock tappar man matlusten när man ser blodiga bilder. Det gör ialfall jag!(A)



Idag åkte jag till skolan ifrån johan. bussen gick vid 10 över 7. kämpigt att åka så tidigt! Men resan till skolan gick bra, dock lite ensamt eftersom att man brukar alltid träffa någon i klassen på dit resan. men idag verkade gänget ta öresundståget. så ja, det blev som det blev med andra ord. Men jag kom itid till Hudvården och det är jag glad över, trotts att jag halvsprang in i skolan och upp för rulltrapporna:P hehe.
Men hudvården var inte så speciellt rolig. vi gick bara igenom de olika Dermanord produkterna, Yvonne berättade om deras spasallonger om olika händelser. Haha en var ju bara för roligt " Här kommer jag, vem vill ha mig?" haha tror bara att det är klassen som fattar..
Men men, efter hudvården hade vi våra härliga 4 timmar framför oss. vi käkade mat i skolan och drog vidare till donken, eftersom tjejerna skulle käka lite!:D



Händer i helgen gott folk?


Helgen

Det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen, har fått lite skäll ifrån Daniel. så får allt sparka mig i rumpan och ta tag i att skriva lite!
Jag tänkte berätta lite om vad som har hänt i helgen. för det var verkligen helt underbar tillsammans med Matilda. Matilda är min syssling i växjö, för er som inte vet det. Men tror att alla känner till det. för hur ska man kunna missa det liksom;)?

Jag slutade tidigare i fredags för att fixa det sista innan att hoppa på tåget mot växjö. Jag åkte med kust till kust tåget klockan 4. Det hände ett antal pinsamma grejer. En tant skällde på mig för att jag hade hennes plats. sen så råkade jag gå in på toan när en liten kille satt där och bajsa. Se så gick det inte att stänga dörren så fick stå utanför och hålla för att inga fler skulle se. kände mig riktigt snäll nu, trotts mördablicken han gav mig efteråt :(

Men när jag kom fram till växjö så hämtade Matilda och hennes mamma mig, det blev käk på engång, där efter gjorde vi oss iordning för att dra på fest hos Jesper. En riktigt rolig fest, med ölspelet och jag har aldrig. Men det blir inte lika dana frågor som där hemma. så det känns inte som att man passar in när man ställer sina sjuka  frågor(A)


Tack för ikväll!<3



Lördagen var man ganska så trött eftersom att vi var uppe ganska så sent. vi kom hem vid halv 3 så vi la oss någongång efter det. Dock vaknade vi 9, lyckat! Men Denna dagen var också väldigt rolig. jag och Matidla drog ner till stan vid 11 och handlade lite, halsduk till mig och tröjor till matilda. Sen käkade vi på Kina bufé, riktigt smarrigt!:D Men det regnade så mycket, så vi pallade inte gå runt och frysa. så vi stack hem och väntade på att Madde och Paulina skulle komma. Vi skulle fixa oss innan vi drog ut på fest!:D
Det blev förfest hos Gustav, Matildas kille. Vi skulle köra ölspelet. men det blev inte så lyckat eftersom att de flesta hade redan gjort slut på sin dricka. men det var roligt i stunden!:D Alla hos Gustav drog vidare till Micke som hade fest. I början var det ganska så segt men till slutet blev det skojj!:D


Tack för ikväll!<3

Söndag, åka hem, sista dagen tillsammans med matilda.
Idag åkte jag hem ifrån Växjö. Men tåget gick inte förän vid 13. så jag och matidla tog en tur ner till stan idag igen. jag köpte en tröja och matilda köpte en lika dan:D Köpte även med mig en jävligt god kyckling sallad ifrån coop konsum!:D
Mamma och storsyrran berättade att det var en man som hade våldtagit en tjej på toaletten på kust till kust tåget, samma tåg som mig...?!

Denna tröjan köpte jag i växjö!:D


Matilda. tack för i helgen!<3

RSS 2.0