höst..

Höst? Vad är det för bra egentligen? Man känner verkligen att den är här nu med reng, blåst och mörkt. Jag gillar att vara ute men detta vädret förstör stämmningen helt och hållet asså!
Men det mysiga med hösten är att man kan tända ljus och ligga i sängen och mysa med sin aunderbara pojkvän, dock blev det inga tända ljus men det blev lite lugn musik i bakgrunden.
Gårdage hos johan var härligt. När man är lite slö åså så är det alltid gött att öppna godis påsen och kolla på Efterlyst. Dock tappar man matlusten när man ser blodiga bilder. Det gör ialfall jag!(A)



Idag åkte jag till skolan ifrån johan. bussen gick vid 10 över 7. kämpigt att åka så tidigt! Men resan till skolan gick bra, dock lite ensamt eftersom att man brukar alltid träffa någon i klassen på dit resan. men idag verkade gänget ta öresundståget. så ja, det blev som det blev med andra ord. Men jag kom itid till Hudvården och det är jag glad över, trotts att jag halvsprang in i skolan och upp för rulltrapporna:P hehe.
Men hudvården var inte så speciellt rolig. vi gick bara igenom de olika Dermanord produkterna, Yvonne berättade om deras spasallonger om olika händelser. Haha en var ju bara för roligt " Här kommer jag, vem vill ha mig?" haha tror bara att det är klassen som fattar..
Men men, efter hudvården hade vi våra härliga 4 timmar framför oss. vi käkade mat i skolan och drog vidare till donken, eftersom tjejerna skulle käka lite!:D



Händer i helgen gott folk?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks () 2009-10-08 @ 19:24:11

Kommentarer

Postat av: Martilda

BÄSTA HELGEN !! <333333

2009-10-11 @ 16:22:20


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback