Varm dags make up

Jag har gjort en varm dags make up på Alexandra. Jag ska skriva hur jag gjorde så om ni vill eller om ni inte redan kan så kan ni lära er:)

1: Smörj in ansiktet med ansiktskräm, foundtationen blir jämnare
2: Ta Neutralisering på röda finnar, rött runt näsan, du kan även ta på kinderna om det behövs. Ta neutralisering under ögonen om det behövs ta bort blåfläckar.
3: ta en fountation som passar din nyans till halsen så att det inte blir så stor skillnad.
4: dra ner foundationen ner till hansen om du skulle ha en lite mörkare nyans så att det inte blir någon kant.
Ta ända ut till hårfästerna. När du ska göra vid ögonlockan så ska du blunda och dra upp ögonlocket för att komma åt äna till fransraden.
5: när du känner dig nöjd så tar du puder för att ta bort glanset. Ta extra mycket på ögonlocken för att veta att du kommer åt överallt. det behövs mycket för att ögonskuggorna ska fastna extra bra.
6: Ta bort överflödet av pudret med en borste.
7: nu är det dags att måla ögonbrynen. ta inte en för mörk färg till dina egna ögobryn. Ser bara konstigt ut då. Ta en färg som passar dig och du själv gillar
8: Nu ska du göra skugga på globen, eftersom när du tar foundation så försvinner dina egna skuggor, det kan se platt ut. För att få tillbaka skuggorna ska du ta en rougeborsta och trycka ihop stråna så att den blir avlång. När du har valt en varmbrun färg så drar du upp ögonbrynet med din andra hand och känner efter vart benet sitter under. När du har hittat det ta försiktigt fram och tillbaka med borsten.
7: När du har gjort det på båda ögonen ska du göra grundskuggan, alltså. du ska fortsätta med droppskuggan du gjorde på globen till droppskuggan under ögat. du tar samma varm bruna som förut och ta försiktigt ifrån underögats mitten del och utåt "mot örat" du gör den tjockare ju längre ut du kommer, jobba ihop den med din droppskugga ifrån globen. Nu har du en grundskugga.
8: Nu ska du göra en tunndroppskugga. då kan du ta en lite mörare varmbrun precis vid fransraderna, ta halva ögonen så ser de lite större ut.
9: Ta sedan mascara
10:  Ta en fin rough, helst en med samma nyanser som ögonskuggorna.
11: ta en fin färg på läpparna


OM ni inte förstod hur jag menade, det är ganska svårt att förklara. så kan jag visa eller berätta för er hur ni ska göra. om ni är intresserade:D


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 2009-09-23 @ 15:06:30

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback