Hemma kväll

Det blev ingen lång kväll med alexandra. Men den var mysig i alla fall. Man blir helt slut efter en lång film med godis och popcorn. Känner mig nästan som en bebis som nyss har fått mat och blir trött. hih. Det finns inte så mycket att göra resten av kvällen. Finns inte så mycket jag orkar göra. Dock är det valborg. men det är inte så speciellt för mig som det är nog för de flesta. Dricka dricka dricka Inte min grej! inte idag! Är inte sugen på att festa om jag ska vara helt ärlig. höh.
Så det blir nog ytterligare en film. En kompis till mig vill att jag ska träffa han och hans kompis när de kommer till lindome. Noway att jag går ut. haha^^ sorry John, jag orkar faktist inte idag:D

Men självklart så är jag en Hem till midgård älskare. Så jag ska snart ta och krypa ner i min stora sköna säng och skratta lite för mig själv.






förrätt

Nu har jag tagit en varm skön dusch, måste erkänna att den satt verkligen fint. älskar att duscha. Så nu är det dags att slänga på sig lite andra kläder. Sätta upp håret och bara vänta. Jag och alexandra ska äta en riktigt smarrig förrätt som mina föräldrar är experter på att göra. Sen ska vi tralla ner till coola centrum.

sista April

Nu är kakan klar och den såg riktigt smarrig ut. Får bara hopps på att den smakar lite bra som den ser ut. Jag och mamma har fixat lite inför middagen med farmor och farfar. Men jag ska inte äta med de, jag ska tillbringa kvällen med Alexandra och se Avatar. Dock sover hon förmodligen nu. Hoppas att den lilla sömntutan vaknar snart så att vi kan ses.
Hur ska ni fira eran valborg då? :)


morotskaka

idag fick vi sluta tidigare eftersom att man fick bestämma själv om man ville gå på stylisten eller inte. så jag och sofia som jobbar tillsammans bestämde att vi fixar bilderna nästa vecka.
Nu står jag och mamma i köket och jobbar förfullt. men ville bara berätta att jag och mammsen bakar. vi gör morotskaka. jag har aldrig ättit det innan eller bakat så vi får se hur det ska smaka.
puss, nu ska jag kolla till kakan och fixa glasyren.




gratis tårta

Nu är det äntligen fredag och nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Vi brukar ha samhäll först men vi ska antadligen ah engelska istället. Dock är Colm, vår lärare sjuk visar det sig nu. Så jag får se vad som händer nu på lektionen! :)

Igår delade de ut gratis tårta i kungsbacka, utanför systemet. Självklart sprang vi dit för att få en smarrig tårta. Den satt fint! <3 Undra om det blir gratis tårta idag med ;) haha, vad tjock jag är! men man kan ju alltid hoppas på att man får det! :D



valborg

Valborg är inte så speciellt trotts allt. Inte för mig i allafall. inte iår. Iår har jag ingen lust att festa och "fira" att sommaren börjar. Det finns ingen sommarkänsla än. Hoppas verkligen på att den kommer snart! det är kallt och jag vill inte gå med min halsduk i ett halvår. Har redan gått med den i fem månader, så snart får det vara nog!

Så imorgon tänker jag tillbringa min valborg med underbara Alexandra. Vi ska köpa lite thai och kolla på film. Det kan bli riktigt mysigt!



Mammas pojkar

Jag kom på en sak. Moa Johansson som var med i Talang för några helger sen. Är det inte hon som var med i mammas pojkar? Hon dejtade Bobbie väll? eller är jag helt ute och cyklar nu? Hon dejatade någon där i alla fall. strunt samma cem det var. Hon sjunger väldigt bra i alla fall!

'

bruds makeup

Idag hade vi stylist och vi fortsatte med brud temat. Sofia Hägerström gjorde en fin bruds makeup till mig. Du är så duktig så! Jag blev väldigt nöjd med den så det kommer kännas underbart att "gifta" sig med den! Här kommer lite bilder så ni får se lite resultat hur det blev på sminkningen!






trappmaskinen

Idag körde jag trappmaskinen. och måste verkligen tipsa er om den om ni aldrig har gjort den. tränar hela benen  plus att det ger bra kondition. Jag körde i 25 minuter idag igen och man kände sig inte så fräsch direkt efteråt. men man går väll inte på gym för att man ska vara fräsh;)? haha. fy!
Hela vägen från gymmet har jag sjung på " Shake that ass bitch" fick en liten mysko blick från mamma, men hon älskar mig ändå! :D


träning

nu är det dags att byta om för att köra ett träningspass på gymmet. hoppas att det går bra, har fått en riktigt träningsvärk i magen och rumpan efter idrotten igår (A) lite pinsamt....






Guilty


Jag har fastnat vid Usher feat T.I's nya låt. Guilty heter den! Ta gärna och ljuslyssna lite om ni känner för det. Jag tänker på sommaren när jag hör denna låten. Jag vet inte varför? Måste bero på att T.I är med. <3*

"I guess I’m guilty for wanting to be up in the club
I guess I’m guilty cause girls always want to show me love
I guess I’m guilty for leaving and having a little fun
girl I’m guilty for that girl Im guilty
don’t take me to jail"




Jag har fastnat vid Usher feat T.I's nya låt.

klippning

Nu har jag precis kommit hem från en kort skoldag. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli två så att jag kan tralla ner till Gårda klippet Åsa och klippa bort mitt slitna hår. Det behövs verkligen! Sen funderar jag på om jag ska köpa någon bra inpackning så att det inte sliter sig så lätt. jag får se hur jag gör.



Ögonbrynet

Jag har fortfarande ont i ögonbrynet sen idrotten. Vi får väll se om det blir en härlig bula! Jag har försök göra svenskan, men det går inte alls bra! Det var rätt svårt att göra en redovisning på boken "Män som hatar kvinnor" Speciellt om man bara har läst 50 sidor.

Jag och storasyster gjorde varsin smarrig äggmacka och tee. medans vi satt och pratade i köket. Mätt och belåten nu. Härligt att man kan sova gött sen! :D Snart ska jag krya ner i sängen och kolla på Avatar!


Lockigt hår! :)

frisby and rugby!

Jag måste bara berätta om våran idrottslektion idag. Riktigt rolig var den! Jag minns inte vad leken hette men det gick ut på att man skulle lägga mål med frisby. och passa med varandra. Då vann nog motståndarna. Sen så blev jag seriöst nockad av Sandra larsson i ansiktet. Jag fick en rakhöger på ögonbrynet och jag är lite öm där. Hennes lillfinger blev lite svullet. Så hoppas att hon inte fick allt för ont. Jag fattar inte hur det gick till. både skulle väll fånga frisby samtidigt som både kollade upp på den? something like that. Men i alla fall. Sen så körde vi med rudby boll. HAHA det var nog det roligaste jag har gjort på idrotts lektionen. Känns som jag tog det på blodigt allvar. men vad gör man inte för klassen?  vårt lag vann i alla fall när vi bytta "boll" härligt tjejer!


Avatar

När jag kom hem från skolan så hade jag fått mitt efterlängtande paket i brevlådan. I paketet var det en film. Vill ni veta vilken? AVATAR! Äntligen säger jag bara. Åh, vad jag har längtat efter att få se den igen efter jag såg den på bio! Nu har jag den och jag kommer vara bänkad hela natten lång. Jag kollade på halva förut. Men kände att jag har läxor att göra så måste göra det först och sen springa. SEN blir jag bänkad i soffan eller sängen, säger jag bara!


nationella proven

Nu sitter jag på engelska lektionen. Vi tränar inför nationella proven och det suger riktigt hårt!  Våran svenska läraren komförbi förut innan lektionen började och berättade att hon flyttade våran lektion. Den börjar direkt efter engelskan. Det betyder att vi slutar klockan två idag istället för klockan fyra. Det är underbart! ibland finns det goa dagar i skolan trotts allt!


biff

Jag säger bara en sak. Jag har nått beachen 2010. Blev lite biffigare än tänkt. men vafan. Ska man ha snygg kropp så ska man ha det!


kvällsmat

Daniel visade nyss ett klipp från förkväll där Kissie berättar om sitt bloggande och om sina operationer. Om ni inte har sett det så finns klippet här!

När alexandra kom hit pratade vi mest om helgen och hur hennes fest var. hah, synd att man inte kunde komma. Den verkade riktigt rolig! Sen så gjorde vi lite "kvälls mat" rostatbröd + te. de sitter riktigt fint! Det var gött. Nu har hon åkt och det är lite tråkigt, hon glömde de hon skulle ge till mig så jag får komma förbi henne imon och hämta de ist! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och kolla på film eller läsa min svenska bok.


Valborg

Valbor nu till helgen? Och det känns nästan som att man måste börja planera lite. Men jag vet inte riktigt vad som kommer hända. Grilla ute med goa männiksor? Håller vädret? Eller dra på någon fest? Eller bara ta det lungt? jag får se. Känns nästan som att allt beror på vädret faktist. Det hade vart riktigt mysigt att sitta ute vid snipen eller vid någon sjö och grilla korv. Okej, kanske inte korv men något annat smått och gott.
Vad ska ni göra på valborg?



spinning

 Nu väntar jag på att Alexandra ska komma hit! Hoppas allt att hon kommer snart. Jag vet inte riktigt om jag ska träna eller inte idag. Jag är riktigt sugen på det, men vill inte bli mer fökyld! Det är inte riktigt värt det. med Spincore är klockan halv 8. så jag hinner nog fundera lite till innan dess! :)




kycklingsallad

Jag trallade ner till farmor idag efter skolan. Eftersom att hon bor nära Alexandra tänkte jag vänta där tills hon slutade, vi skulle ses efter skolan. Jag slutade 1 och alexandra 3. Men hon åkte och solade efter skolan så det tog lite längre tid än väntat. mamma hämtade mig så gjorde vi en smarrig kycklingsallad!

Jag brukar inte lyssna så mycket på  Colby O'Donis. Men jag har fastnat vid denna låten!  Vad tycker ni om låten?


samhäll

Nu sitter man i skolan och gör på samhälls och svenska arbetet som handlar om EU. Eller arbeter man inte direkt säga att jag gör. Jag har bara skrivit 1½ sida. Jag orkar faktist inte arbeta om detta mer, detta är tråkigt och onödigt! Plus att jag känner mig lite små sjuk idag, Eller så är det för att jag är riktigt trött och har ont i halsen. Jag ska nog inte gå på spincore idag.. Kommer förmodligen bli sämre då.


17 grader

Jag fick lite tid över nu på morgonen innan jag ska dra till skolan. Idag är det en kort skoldag och det är riktigt skönt att det är det början på veckan. Jag börjar 9.50 och slutar 12.50. Det gillar jag! Om vädret åller så ska jag sola när jag kommer hem, det ska bli 17 grader idag så hoppas att det blir redigt mycket sol!


Avatar

Jag har beställt Avatar filmen från CDON. Jag gjorde det för att jag får den innan den kommer ut till butiken och jag trodde att den skulle vara billigare. Min ekonomi är inte så stark just nu. På CDON kostar den 164. Inte så mycket egentligen.
I morse så kollade jag i El-gigantens tidining, där stod det att avatar kostar 99:- på onsdag. Så ett tips, om ni ska köpa Avatar. Gör det då!


Shean West

Nu har jag gjort dagens träningspass och veckans sista. Det blev inte så länge idag eftersom att mammas och pappas pass inte var så långt. Men jag tränade i ungefär 45 minuter. Det funkar det med. Jag gjorde "trappmaskinen" i 25 minuter, det var riktigt jobbigt, men bra! undra hur många trappor det skulle bli på riktigt? Aja, nu ska jag hoppa i duschen och sen göra en god macka. Senare ikväll måste jag faktist ta tag i mitt läsande inför svenskan. Vi ska redovisa en litteraturbok. men, hade jag kommit långt? - nej! ungefär 40 sidor har lilla jag läst. inte så bra kanske.. Men den är så tråkig nu i början!

Jo juste! Idag kollade jag på film med mamma, vi såg A Walk To Remember. Trodde inte att jag skulle se mamma gråta. Men det gjorde hon. underbar film! Jag har sett den 4 gånger denna veckan.


Ha det bra. Ciaoo!

blöjor

Jag skulle lägga upp lite bilder på bilddagboken förut, då jag fick ett konstigt mail från en kille?


Om ni inte ser vad det står så skrev han " Hej :) Använder du blöjor? Varför isf? svara i mejl:)" när jag tog en titt på hans bilder så var det tjejer som hade blöjor på sig. Weird?

NY TRAILER!

Nu har det kommit ut en ny trailer på Eclipse filmen som kommer ut om 66 dagar på bio. Detta var den bästra trailen hit tills! Den tredje filmen handlar om Edward och Bella är förenade igen och mer oskiljaktiga än tidigare. De går nu sista terminen på high school och Bella väntar på examensdagen med både förväntan och rädsla, då hon blivit lovad att hennes förvandling till vampyr kan ske efter denna dag. Samtidigt härjar en våldsam seriemördare i Seattle och vampyren Victoria fortsätter sin jakt på Bella. Saker försvinner mystiskt ur Bellas rum medan hon är hos Edwards syster Alice. Allt pekar på att en okänd vampyr har varit inne i hennes rum. Vem kan det ha varit? Någon som låtit Bellas pappa Charlie leva...

Familjen Cullen tror att det är en flock med nyfödda vampyrer som mördar alla människor i Seattle. Har de någonting med Bella att göra? Samma dag som Bella tar examen kommer hon på det! Samtidigt måste Bella välja mellan Jacobs vänskap och Edward - hennes livs kärlek. Ett ovanligt samarbete mellan familjen Cullens och traktens varulvar inleds och en hård kamp om överlevnad mot Victoria och hennes nyfödda vampyrer utspelar sig.

Men Bella har också ett annat val att göra, valet mellan mänskligt liv och evigt liv som vampyr.



Ta en titt på trailen! Jag hatar att jag missar premiären på filmen. Jag är på en underbar solsemester. Men direkt när jag kommer hem ska jag se den!!!


ont i halsen.

Jag funderar på om jag ska ta på mig träningskläder och gå ut och springa en runda. Eller så väntar jag tills ikväll då pärnen ska på pass. kan ifs köra lite på gymmet. Jag har lite ont i halsen idag, så kanske inte är så bra att springa då.. Typiskt!

tjejmiddag

igår hann jag inte uppdatera bloggen eftersom att jag fixade och fixade inför tjejmiddagen jag skulle ha hemma hos mig. Jag städade mitt rum, uterummet där vi skulle sitta hela kvällen, lagade mat, handlade lite och fixade musiken. Fullt upp med andra ord! Men de kom vid sju tiden. de blev inte så många som det var planerat men vi hade mysigt ändå med Bouritto, cheescake och massa tjöt.
Tack för igår tjejer<3





krasslig!?!?

på något sett känner jag mig lite halv krasslig. Vet inte om det beror på att jag är trött? Eller för att jag sprang igår och blev lite snorig. Kanske inbillar mig?  Men det är ju många som är sjuka nu och jag hinner inte bli sjuk! det gör jag verkligen. Varken tid att missa skolan eller träning. Så jag funderar på om jag ska äta lite klementiner eller en god appelsin och ta en flaska med vatten och lägga mig i sängen. Der är bra att äta c-vitaminer och dricka mycket vatten om man känner sig lite dålig. Ett bra tips! Slå på en film och bara njuta av att det är fredag, låter inte som en dum idé!



IMON!



fredagsmys!

Planerna för kvällen var att träffa alexandra. Men hon mådde inte tillräckligt bra för att ses och jag kände att det är inte värt att bli smittad. Vill helst vara frisk nu. Börjar känna av lite i halsen faktist, ett dåligt tecken! Men i alla fall. Jag tillbringade kvällen med min familj. inte ofta att alla är hemma, men idag var vi faktist det och det var mysigt! :)




härligt med solbruna ben efter en solsemester i cypern. Härligt om man blir så här brun i år igen, fast i kroatioen!  Åh vad jag längtar till sommaren!

cheescake

Skoldagen gick väldigt fort idag och det kallar jag riktigt skönt. Efterskolan ställde jag mig i köket och bakade två stycken cheescake tills imorgon. Hoppas att de blir bra. den sista blev lite konstig. men det återstår imon och se. hoppas att ingen dör bara. haha, nejdå så farligt kan det inte vara :)
Efter mate ska jag tralla ner till alexandra. Dock är hon sjuk men hoppas att hon är någolunda pigg för att bli underhållen av mig!



Fick denna myskiska bilden av alexandra på mig och jenny. och jag undrar verkligen en sak. VAD GÖR JAG?  haha. denna bjuder jag på.


bruds make up

Idag på stylisten planerade jag och Sofia vårt bröllop. Vi har kollat lite på klänningar. men vi har inte riktigt bestämt vilka vi ska ta till våran kolunation. Men idag testade jag att göra sofias brudmake up på henne. Först var det meningen att det skulle bli en silvrig och svart på ögonen. Men det slutade med att den blev guld/brun/svart aktig. Den passade bra till hennes ögon och hårfärg. Så jag blev faktist rätt nöjd. Men eftersom att jag ska hjälpa sofia med sitt bröllop så är det hon som ska bestämma hur hon vill ha det så vi får se om vi ska ändra på den eller inte:) Men här kan ni se hur resultatet blev:





Bree Tanner

Bree Tanners andra liv berättar den fascinerande historien om den nyfödda vampyren Bree Tanner, som först dök upp i Ljudet av ditt hjärta. Vi får följa de nyfödda vampyrernas förberedelser och jakt på Bella Swan och familjen Cullen, deras möte - och det oförglömliga slutet.
Nu har jag beställt boken och det ska bli riktigt roligt att läsa en anna del av den sista boken av Twilightserien.


I'm Yours

Det är helt otroligt att det finns så söta människor i världen. Speciellt denna pojken. Han är min nya idol! han sitter och "sjunger" och spelar gitarr samtidigt som han gör grimarser. haha, jag diggar han verkligen! tio poäng till honom! Vad vore liver utan Youtube? ingen underhållning skulle jag säga.


sprungit

Jag satt inte speciellt länge och pluggade innan jag fick nog. Jag får verkligen inte in något i min hjärna mer. Trotts att det behövs få in en del tills imon på vårt ekonomiprov.  istället för att sitta med böckerna upptryckt i ansiktet och mögla gick jag ut och sprang en runda. Det var skönt efteråt! Så nu har jag duschat och ska snart plågas med samhällen.. igen! 


Denna bilden bjuder jag på, bara för att det är fredag imon!

brunds make up

Nu har vi börjat med bröllop i skolan. Jag och Sofia är en grupp och vi ska planerar "varandras" bröllop med att göra var sin konsulation. Där vi ska visa våra idér med smink, naglar, hår, kläder. hel heten med andra ord. Det ska bli riktigt roligt faktist! :) Jag kom på att jag har några blommor som man kan ha i håret. Jag använde de när Åsa gjorde en håruppsättning på mig när jag skulle ut på balen i 9an. Då det ska användas. det blir nog fint till plåtningen! :)


sminkboxen

idag gick jag som vanligt till skolan, sminkboxen med mig till skolan som jag har varje torsdag. Jag går med musik i öronen och bara går som vanligt till tåget. men plötsligt så märker jag att det blev ovanligt lätt på axel och hör en smäll. Jahop, där låg sminkboxen på maken upp och ner på. Underbart! åh, vad irriterd jag blev.
Jag blev rätt närvös när jag skulle öppna den vid stationen. skulle inte hinna sätta mig på marken och låsa upp den där. Så jag fick vänta. Men när jag öppnade låg allt huller om buller. ingen vacken syn. men Inga foundation gick inte sönder som tur var. Dock kollade jag inte skuggorna. Men någon lär ha gott sönder. Är inte sugen på att betala något. Klart att jag kan använda skuggorna trotts att det är sönder. Det hade vart värre med Foundation, då hade det vart sånt i hela väskan. och det har redan hänt en gång när den hade ramlat ner för hyllan i stylistsala!


askmolnet

Vädret här i Lindome eller i Mölndal kanske man ska säga har blivit riktigt konstigt? Förra veckan låg jag ute och prässade för att man skulle få någon färg. Då kunde man sola i bikini? för någon dag sen snöade det, haglade och idag ösregnade. vad händer? Det är kallt och ruggit väder. haha, är det askmolnet som jävlas med oss också nu eller, snart kanske det blir svart mjöl här också som det är i Island? :P ne, men det är april och då kan allt hända! Dock saknar jag solen och värmen. <3
På tala om askmolnet. Mamma och pappa ska snart till cypern och alexandra ska till Turkiet? Undra om de kommer iväg. haha, ni får lida med mig de veckorna istället :D
 


Sean Weat! Funderar på om jag ska fixa mig till sängen och lägga mig och kolla på A walk to remember,  Dock borde jag plugga men jag orkar faktist inte. Kan läsa igenom det en gång, sen får det räcka för idag.. Men, det är ju Efterlyst också, och andra avenyn... vad ska jag se? :) hmm?

Nu ska jag inte skriva mer idag, jag skriver mer imon och hoppas att det blir lite om bruds make uperna :D

mäster kockarna

Idag slutade jag tidigt och jag tillbringade eftermiddagen med att plugga inför provet. Efter ett tag så blev jag så sugen på att baka, så jag ställde mig och gjorde sockerkaka. När den var i ugnen ringde jag alexandra och bjöd hit henne på en smarrig fika. Eller smarrig och smarrig... Den var god men den såg inte god ut. Hela gick sönder, det var bara i massa söndiga bitar. men den gick att äta iallafall! :)

Efter fikat gick ut en liten stund. Sen gick vi in och gjorde hemmagjora köttbullar, kokt potatis, sallad och brunsås. Mäster kockarna eller vad ska vi kallas oss balla alex? ;) God middag blev det i alla fall och nu har jag bytt om. Alexandra måste tyvärr åka snart för att jag ska åka och gymma med pappsen.
ha det bäst!


stickprov

Imon ska vi även göra stickprov i våra sminkboxar. jag har någolunda ordning i min, men jag får nog ta en sväng med damsugarn. och torka upp lite ögonskugga som man har spillt i det. Undra vem som har färschast sminkbox och bäst ordning? Eller vem som har äckligast? Äckligast kanske man inte ska säga, men ofräshade då. lät det bättre? Men men, det återstår och se imon eller på fredag hur det går!


bruds make up

Jar ser fram emot stylisten imon, vill höra hur alla hade det på sin praktik. Jag vill veta vad de fick göra. Det är inte bara det vi ser fram emot. vi ska börja med bruds makeup imon och det ska bli riktigt roligt att få göra lite finare sminkningar. Alice i Underlandet var väll inte min starkaste sida direkt, dålig fantasi om man säger så! Fantasi är inte min grej helt enkelt! 
Jag ska ta med kameran imon så ska ni få se lite resultat på sminkningar och förhoppningsvis kommer det ut lite tips!


träningsvärk!

Det var längesen jag hade en sån här träningsvärk som jag har nu i kroppen efter gårdagens träning. Igår tränade jag 1½ timme på gymmet, det var faktist väldigt skönt! bara jobbigt att ha träningsvärk i både mage, ländryggen, rumpan och framsida lår. Men men, det är ju bara ett tecken på att jag preserade bra igår! :)


En gammal fantasi make up.
Av: Emelie Bonander
Model: Jag


A walk to remember

Efter att jag hade pluggat ett bra tag så tog jag med mig en underbar film som jag såg igår som jag sa till alexandra att vi måste se! Det var A Walk To Remember. en gammal film som jag aldrig har sett om jag ska vara ärlig. ändå är det från 2002. Men om ni inte har sett den så måste vi faktist ta och göra det! 

Den handlar om Landon som är skolans populäraste kille som bli kär i en tjej som heter Jimmie. De har gått i samma skola och sånt under sin barndom. Men Pågrund av att Landon har misskött sig så måste han gå i skolan på helgen och lära ute till andra elever och vara med i dramagruppen. Där går Jimmie. Han får hjälp av Jimmie till pjästen. Hon ber honom att hon inte ska bli kär i honom. Men det gör han.. Han förändras och blir en bra människa om man jämör hur han var innan när han umgicks med sina gamla kompisar.  Men sen så får Jimmie cancer!! 
Jimmie har en lista som hon ska göra klart innan hennes tid är över, Landom hjälper henne och uppfyller hennes mieakel.




snö i April?

Idag har det vart en riktigt skön skoldag. Först trodde jag att det skulle bli en maddröm, 5 timmars håltimma! aldrig att jag tänker ha det! Men vi lyckades övertala våran lärare att flytta lektionen direkt efter Engelskapasset. Så vi slutade faktiskt 10.50 idag iställer för 16.00. Det är bara för härligt asså!

När jag kom hem efter en kort skoldag satte jag mig i köket och pluggade till samhällsprovet och gjorde lite engelska. När jag tittar ut så snöar det? Det är helt sjukt att det snöar i April! sen så började det hagla jätte mycket. konstigt? Det var lite oväntat från min sida!


bad day!

Ibland förstår jag inte hur min skola tänker? Men rent ut sagt så är det värdelösa på att planera för oss elever. Vi har nu vart på praktik och nu säger lärarna att vi ska ta igen de lektioner vi missade under veckan... De ska ju ha planerat in praktiken i studieplanen? Vi ska ut på praktik vecka 20-21 också, ska vi ta igen det på sommarlovet då eller? eller börja en veckan innan alla andra efter sommaren? Vi måste ha  för lite lektioner eftersom att vi alltid måste ta igen om lärarna är sjuka eller inte i skolan. Skolan vill väll ge oss elever så mycket fritids som möjligt? Men det får vi ju inte om vi ska jobba över efter våra vanliga skoltider?
Dålig dag med andra ord!!!!


Vill ha värme!

Nu har jag tränat och måste säga att det var riktigt skönt. Det var inte så mycket folk på gymmet heller så det var toppen bra! Imon är det skola igen och känner mig inte alls så speciellt taggad på det. Matte och Samhäll imon, dock är det en kort dag så det är ifs rätt skönt att det är det! Men imon blir det att råplugga.. På fredag har vi ett stort prov. ogilla!



Hoppas att det blir lite goare väder så att man kan dra och grilla vid en sjö eller något sånt mysigt en kväll. Men det blåser ju sjukt mycket nu så då är det bara tråkigt. Kallt dessutom! GE MIG SOMMAR NU! NU NU NUUUUUUUUU!

söndag

Jag tog en liten prommenad ner till farmor och farfar. Det var trevligt att träffa de. Det blev inte så speciellt länge men en liten stund är alltid något! Nu ska jag byta om till träningskläder och sen ska jag dra och träna. Det ska bli härligt att köra ett ordentligen träningspass. Men idag blir det nog att köra på gymmet. Dock är det segt att jag inte har något
sällskap med mig. Storasyster är i Göteborg och päronen ska på pass. men med lite musik i öronen så klara jag mig!


Morgonrock

Åh, vad seg jag är idag. man märker att man inte har sovit så mycket den senaste tiden. Och illamåendet har inte försvunnit. För hoppningsvis försvinner det snart så att jag kan få i mig lite mer mat! Nu har jag suttit med morgonrocken för länge känner jag, så jag ska nog ge mig en liten spark och städa sminkboxen lite till. Lärarna ska göra stickprov när vi kommer tillbaka. Så lika bra att fixa till den lite extra.


bilder från igår

här kommer lite bilder som alexandra tog men sin värdelösa mobilkamera. Man ser inte så mycket, speciellt ine när det är mörkt. heh, men några ser man allt på!
Det blev inte så många bilder från festen, det blev mer när jag och alexandra väntade på hennes pappa.











väntar man på alexandras pappa så kan allt hända! :D

gårdagens fest

Igår var jag på fest och den var rätt okej för min del. Men kanske inte för alla. Emelie åkte hem rätt tidigt så det var rätt tråkigt faktist. Sen så var alexandra med en värmlänning hela kvällen. haha, ska inte gå in på ditaljer där! Så jag tillbringade halva kvällen med Arash och hjälpte han med han som hade druckigt lite för mkt. Dock var det rätt synd om honom. Efter ett tag hämtade alexandras pappa oss och sen var det dags för att se på film, dock somnade jag direkt. tror jag?


fest

Nu har alexandra gått hem och nu har jag gjort mig i ordning för ikväll. Kvällens planer är att dra på fest med några goingar! Så nu ska jag packa ner lite kläder som Alexandra skulle prova. Sen så ska vi förhoppningsvis hoppa på bussen mot festen. Dock är jag inte på taggad just nu, är rätt trött. men humöret går väll uppåt snart förhoppningsvis! :)

Åh, ge mig sommar, ge mig kroatien!

lördag

Idag trallade jag ner till Alexandra. Egentligen skulle vi mötas men jag hann hela vägen hem till henne. hehe. Sen gick vi till Centrum för att möta Koffe och Simon, trevligt var det! Vi gick hem till mig och kollade på Beck. Efter att de hade gått hem så käkade jag och Alexandra lite mat. Det passade fint med lite mat i en tom mage.
 


ny klänning

Nu har jag vart i Kungsmässan med mamma. Vi köpte en ny träningströja till mig. Så den ska snart användas! Sen så bytte vi lillsyrrans leggins som hade gått sönder. Vi var inte speciellt länge på kungsmässan. På hemvägen hämtade vi vår paket på Posten med kläder! :) Så idag fick jag min vita klänning som jag hade beställt för år och dar sen! Jag tror att jag ska behålla den.

Eller vad tycker ni? Det blev inte så bra bild.

morgon pigg?

Det är sjukt vad morgonpigg jag har blivit? eller detta kanske bara är en engångsgrej. Men att vakna klockan 7 på en lördagmorgon är väll inte det roligaste precis! Så det blev en tidig frukost med päronen. Nu ska jag fixa iordning mig och åka till Kungsmässan med mamma! trevligt trevligt trevligt!
Sen så ska jag nog träna! Det hade suttit fint!


kliar och svider.

Åh, det är så segt när man inte tål nickel.. Jag har en vit Jet set klocka som jag har haft sen Januari ungerfär. Man tycker ju att det inte borde vara någon nickel i. det kanske inte är det?. Men nu börjar det klia något fruktansvärt under så att jag måste ta av mig den? Så har det aldrig vart innan! Dock kan det ifs vara ett tecken på att jag är torr om händerna och armarana efter allt tvättande på praktiken. Vatten torkar ju ut, det som är så segt! Men jag ska ta och smörja in händerna och armarna ordentligt nu! trött på detta kiliandet. 

 


fredag

Kvällen tillbringade jag med Alexandra, det blev inte så jätte länge eftersom hon hade andra planener nu lite senare på kvällen. Dock gör det inget för jag är ganska så trött så det är rätt skönt att bara ta det lungt också.
Men vi gick och köpte godis hos "Jan Fares" Han som jobbade i disken var riktigt lik honom! Efter att vi hade köpt så gick vi en lång prommenad. ah, vet inte ens riktigt hur långt vi gick. Känns nästan som att vi gick runt halva lindome. Efter vår långa prommenad så gick vi hem till mig för att värma oss. sjukt kallt ute nu ju.. Vad har hänt med värmen?
 


grillat

fredag är faktist veckans skönaste dag! älskar fredagar och denna dagen ska jag tillbringa med Alexandra. mysigt säger bara! Nu sitter jag är med en kurrande mage och vill ha mat, mamma och pappa grillar och gör riktigt god sommarkäk! det är faktist första gången iår vi grillar så det är lite speciellt. i love it! Så nu ska jag gå upp och be de snabba på lite innan jag svälter ihjäl!!!!!


praktiken är slut

Idag var det sista dagen på praktiken och måste säga att detta var nog den roligaste praktiken jag har vart på! Men nu är den slut och det känns nästan som att det är lov nästa vecka. Men det är ju skola.. segt! Det blir snart praktik igen, om en månad ungefär så det ska ju bli roligt! Tack så mycket för diamantslingan och blekt mitt hår åsa :)




the opposite of

lyssnade nyss igenom topplistan på spotify som händer alldeles för sällan. Jag hittade en riktigt go låt jag fastnade vid. Låten är med Chiddy Bang. Om ni inte har hört låten så finns den här nedanför, så lyssna gärna :)


du som ska sluta nian.

Är du intresserad?




dag 3 på praktiken

Idag var det näst sista dagen på praktiken. Och idag har jag fått hjälpa Åsa att plocka upp slingor i sådan mössan man har, tvätta hår, boka tider, ta betalt, fixat lite fika till kunderna. Hon har salongen vid hennes hem nämligen. Men idag fick jag prova något nytt! Åsa limmad diamanter i en slinga i håret. Man limmade dit de med platttången. Riktigt kul och fint framför allt! Det håller till 6-8 veckor (Y) Det roligaste är att det inte har kommit ut i affärerna/salongerna än. Åsa köpte det på en mässan så känner mig lite speciell när jag har detta i mitt hår! :)
Så här ser det ut på nära håll! :)

tränat

Nu är jag trött. jag har tränat step med mamma och det gick väll inte så speciellt bra om jag ska vara helt ärlig. Nya skor är elika med ont i fötterna! Som jag alltid får, men jag är ju så envis med att jag ska ta på mig de och träna med de direkt! Smart sandra, smart, riktigt smakrt! Jag vet ju att jag kommer få ont, men haha. Jag gör samma visa om och om igen!
Nu väntar jag på att få duscha och sen ska jag lägga mig och läsa min svenska bok. Kom på att vi ska ha en muntlig redovisning och jag har inte kommit så långt så måste faktist ta tag i det nu!

hihi, gillar mitt hår!:D

träning!

Efter en god kycklingsallad  med mamma,pappa och lillsyrran är det dags för ett träningspass på gymmet. Idag blir det att träna step/Styrka med mamma. Men vi kör bara steppen idag, rätt skönt ändå! Men nu ropar mamma på mig, vi måste få bra platser förstår ni;) ha det bäst.

puss haj!

smält

pappa har kämpat och slitit med sitt uterum han har byggt nu under hösten tills nu i vår. Kan lungt säga att han har gjort ett bra jobb. Idag hade vi 45 grader där inne. Det var så varmt så till och med våra ljus har smält. ett hade vällt så det går inte att ta bort det från "fatet" Ah  ni ser ju på bilden hur det ser ut! heh, lite små roligt ändå!


Dag 2 på praktiken

Idag har det vart en rolig dag på praktiken hos Åsa! Jag har fått hjälpa henne med att göra slingor på en kund, ta betalt, hjälpa henne med att göra volymbehandling och lite annat smått och gott. Sen på lunchen åkte vi och käkade på leilas och käkade " tror de stavas så?" Mycket trevligt måste jag känna. Sen tog vi en sväng till mölndal på ett ärende.
Efter lunchen fixade hon mitt hår! Äntligen säger jag bara! Äntligen har den fula utväxten försvunnit. tack Åsa:) Imon blir det praktik igen! Tummen upp!


tänder eld på djur

det finns rätt sjuka människor i världen. Min syster visade nyss ett klipp som hon såg på SVT när två killar tänder eld på en kanin... De hånskrattar. Den andra kaninen blir sprakade och trampad, de förösker göra så att deras hund ska bita kaninen.. Är man djurälskare som jag är så känns detta förjälvigt! Patitiska, respektlösa männidkor som inte har några liv. 
Tycker synd om kaninerna!
 kolla på länken få ni se!
http://svt.se/2.33538/1.1959673/filmade_nar_de_eldade_upp_kaniner

Vem är din favorit?

 Min hollywood favorit är helt klart Maria Montazami. Hon är så himla klockrent och självklart roligaste i hela programmet! Anna anka är bara pinsam. Därför borde hon ligga betydligt lägre ner på listan är på andra plats....



trött i ryggen

Att stå i 6 timmar är bra, men jobbigt. Känner redan av det i ryggen. Vi får se hur det går imon på praktiken. Då är jag där antadligen i 7 timmar.  Vi får se vad som finns att göra.. ajj min rygg säger jag redan! Finns bara en sak som kan göra så att jag inte har sån "träningsvärk" eller ska man kalla det träningsvärk? strunt samma, men det är att lägga sig i sängen, med en kopp te och sätta på en BRA FILM! :D


jag har inte photoshopat ögonen!
 


I keep on forgetting, Forget about you..

Cause I remember every word that you said. It all just keeps spinning around in my head. But it don't matter what I try to do. I keep on forgetting to forget about you....
Jahop, ännu ett dåligt resultat på ett matteprov.... Mer matte hemma, mer studietid i skolan! orkar inte! Men för att få upp humöret någolunda gladare så lyssnar jag på Jojo's nya låt. Den är faktist rätt bra! ta gärna er tid att lyssna på den! :)





Grattis syrran!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min systers födelsedag. Grattis Carro på födelsedagen nu är du äntligen 19 år. Bara för att det är din födelsedag och för att du är min syster ska jag lägga upp din favorit låt som du SPELAR SÖNDER här hemma! men du har rätt, den är bra! men den börjar bli lite för tjatig här hemma! hehe.


'
Carro @ cyper 08

Praktik

Idag har jag praktiserat hos Åsa i hennes salong. Riktigt roligt har det vart och fått göra lite olika saker. Jag har fått svara i telefonen och boka tider åt kunder, ta betalt, tvätta deras hår och göra de iordning för klippning. Det var faktiskt roligt, och det är bra övning inför framtiden att möta kunder!
Åsa hade många trevliga kunder, det kändes skönt att vara där med henne.
 

ledig

Dagen började väldigt nyttigt. Fullkornhavregrynsgröt med kanel. Eftersom att jag var ledig la jag mig ute i uterummet med öppnade dörrar och solade, riktigt skönt var det! Sen till lunch blev det kyckling, kokta morrätter, broccolie och sallad. Det smakade riktigt gott. Efter att jag hade ätit min goa lunch la jag mig i uterummet igen och schtekte. Underbart! Älskar när man känner hur solen värmen en. ÅH, längtar så otroligt mycket till sommaren nu!! Sen så blev det dags för att träna. Tog på mig träningskläder,träningsskor och power walkade vid tulebo sjön. Riktigt härligt var det efteråt!

Nu har jag precis bytt om och ska snart dra ner till gymmet och träna igen. Härligt asså! Så här borde det vara varje dag! ledig, träna två pass, sol = UNDERBART!
 


Proposal

Igår efter att jag hade tränat så var jag sugen på att kolla på en rolig film. Då blev det The Proposal. Så himla rolig är den! Sandra Bullock är en riktigt bra skådis och Ryan Reynolds. Det finns en scen i filmen som är så sjukt rolig. Och det är när Sandra Bullock dansar i skogen med Farmor. haha! Ligger ett klipp här under så kan ni se när hon sjunger och dansar!

ett till kalas

Idag kom farmor,farfar och min faster o hennes familj hit på kalas. Så idag blev det tårta och kakor när vi firade stosyrran för andra gången denna helgen. Jag kan inte säga grattis än eftersom att hon fyller år nu på tisdag. Hoppas att hon blir glad för min present. men men, det återstår och se väll? Nu har jag i alla fall tränat på gymmet med mamma,pappa och storsyrran. Det var skönt, kändes som att man tränade bort en del av det man har käkat under helgen. Men nu jävlar, nu blir det att ta tag i beachen asså! :)

Kroatien

Planerna för sommaren var att åka till Italien med Familjen. Men det blev tyvärr inte så.. Det fanns inga bra ställen kvar så vi fick ställa in den resan. Men, mamma och pappa är ju så underbara och berättade att vi ska åka till ett annat ställe, ett annat land! Landet spelar inte mig så stor roll, blir bara glad om jag kommer till solen. Men vi ska till Kroatien! Det ska bli sjukt roligt, har aldrig vart där och det ska tydligen vara riktigt härliga stärnder! Så nu blir det att handla massa sommarkläder inför att scteka i solen!

philip morris

Efter kalaset åkte jag och storsyrran in till Göteborg för att gå på bio. Vi såg I Love you Philip Morris! Så jälva rolig film asså, det måste ni verkligen se om ni ska gå på bio. Det var längesen jag skrattade så mycket på bio som jag gjorde igår!


go kille

haha, såg nyss världens sötaste kille som sjunger låten Bad romance med Lady Gaga. Han gör en riktigt snygg dans med. Diggar framförallt hans microfon som är en banan ;)


Italien!

När alexandra åkte hem i morse så berättade mamma och pappa en rolig sak. ATT VI KANSKE SKA ÅKA TILL ITALIEN I SOMMAR! åh, snacka om att man blir glad, det blir förhoppningsvis en solsemester igår igen! Behöver inte vara blekast i kvateret iår! haha. nej men jag har aldrig vart i Italien så det ska bli riktigt roligt! 
Nu håller jag tummarna på att det blir en semseter och att de bokar!! happyface!

gårdagens fest

Igår var jag på fest med Alexandra och Emelie med massa goa människor. Det var en riktigt rolig kväll, även om den inte blev så lång. Det blev grymma danser med tjejerna! haha. Hem vägen var väll inte så jätte rolig. eller rolig var den men jobbig! Det tog en timme att gå från festen hem till mig och det är ett antal kilometer. hade ont i vaderna och fötterna efter allt dansandet och sen ska man få i convers (Y) ååh, mina fötter efteråt!
Alexandra följde med mig hem och sov över här.  Vi somnade nästan direkt när vi kom hem. SKÖNT!

Nu sitter jag och lyssnar på micheal! <3 kärlek till han<3


Mucho Nacho chips!

Jag hittade nyss ett klipp på TwilightSweden sidan. Ah ni förstår nog vad den sidan handlar om. hehe. Men i alla fall, där hittade jag ett klipp på två 2 årignar som gör en scen från Twilight.  När Bella avslöjar att Edward är en vampyr. Rätt söta är de, så ta gärna en titt på klippet! :)


löpning

runt halv 11 i morse tog jag och alexandra på oss träningskläderna och gick ut och sprang. Vet inte riktigt hur långt vi sprang men det var några kilormeter! Det är bättre än inget! Vi gjorde även lite styrketräning efter löpningen. Det syntes på kläderna efteråt, helt leriga. sen kom det en tant och en gubbe som sa "kämpa på" Och det gör vi också. Nu ska jag allt ta tag i träningen och nå till mitt mål som är Beach 2010! nu är det slut på att käka massa skräp och ligga och slöa! nu ska vi allt röra på oss!!!


härlig dag!

Idag träffade jag Daniel i stan. Det var riktigt roligt, vi får ses oftare! Vi gick runt på stan och käkade på mitt favorit mat ställe som heter Paprika. Dock så är han nog som alla killar. "sallad blir man inte mätt på" Så, han tog en macka istället. Jag köpte äntligen en present till min syster som fyller år snart. Vill gärna säga vad men risken är ju att hon läser min blogg och ser.... typsikt!


 haha, ja denna bilden var ju stor?

Efter stan åkte jag till min lilla knäppis, alltså alexandra! :) Det blev inte så länge men en liten stund iaf tills jag skulle käka. Men nu måste jag sluta, Ska byta om för att träna med Mamma! :) Sen ska jag träffa Alexandra och Viccan. MYS!! <3

tjejmiddag

i måndags var jag på tjejmiddag hos födelsedags barnet Malin! Det var en riktigt härlig kväll. Det blev en lång natt. Vi la väll oss runt 4-5 och vaknade vid 9. Så dagen efter kan man lungt säga att man var riktigt trött och hängig!
Men kvällen var riktigt rolig och här kommer lite bilder som ni kan få se från kvällen! :)





middag

Jag har inte hunnit uppdatera bloggen så mycket denn veckan! Så nu får jag allt berätta vad som har hänt!

i söndags var jag på påskmiddag hos farmor och farfar med släkten. Det var lika trevligt som vanligt! efter att man hade ätit upp sig en hel del gick jag till Alexandra. Hon bor inte alls långt ifrån farmor och farfar så det var härligt att slippa gå så långt i regnet. Jag gjorde henne sällskap när hon skulle käka thai, sen gick vi hem till henne och kollade på TV.
Tack för en härlig dag hjärtat!

träna!

I morse bestämde jag och storsyrran att dra till sportlife och använda våra frikort vi hade. mina träningsbyxor så jag fick lägga de i solen så att de skulle torka. Jag packade med allt jag skulle ha med och när det var en kvart kvar till bussen fick vi skynda oss till Hallonvänge. När vi har kommit 300 meter från huset så märker jag att jag glömde mina träningsbyxor i uterummet. Jahop, då var det bara att springa tillbaka! Men vi hann!

Vi körde ett tag på gymmet, både kondition och styrka sen tog vi en lång baststund. Är man halvfinne måste man besiva att man kan sitta ett tag också;) Det saknades bara lite björkris!


Single ladies

Måste bara lägga upp detta, trotts att jag tror att många av er redan har sett detta! men Arianna är sjukt duktigt på att hämra Bayonces dans för sin ålder.  Jag skulle inte kunna göra det bättre själv!
Så sjukt söt är hon! awh!



go dag!

Efter att jag hade följt Emelie till stationen och sagt hejdå, tog jag en sväng till Alexandra. Det var mysigt. Vi pratade en hel del. När jag och alexandra prata, då är det verkligen konstiga samtal! å  de gillar jag! Riktigt roligt hade vi, trotts att mina klumpiga händer välte ut en halv flaska loka över mitt ben och halva köket. Men ärsh, lite vatten skadar ju inte? eller hur?

Vi tog det lungt hela kvällen, käkade massa gött och kollade på meleniuum på TV. Riktigt mysigt. Sen så körde hon mig hem, så jag slapp gå ensam i mörka skogen!
Tack bejbi <3


minnen


sminkning på emelie

Efter stan följde Emelie med mig hem. Hon ville att jag skulle sminka henne innan hon skulle på fest ikväll, klart att man ställer uppp när sminkboxen är hemma! Meningen var att jag skulle fixa hennes hår med. Men det blev bara en enkel inbakad fläta och plattat hår:)


Om ni vill veta färger och hur jag gjorde sminkningen så kommer de här nedanför:
  

1: Lägg cover all mix "neutralisering" som täcker röda och blå fläckar. tex finnar och blått under ögonen.

2: Lägg en foundation som passar dig. Jag använde make up stores foundation Vanilla och blandade lite med cream.

3: Lägg puder över så att du inte får så glansig hud. Jag använde Krulans puder! super bra!

4: Välj de skuggor som passar dig och din ögonfärg. Jag använde en silvrig skugga och en skugga från Make up store som heter Velvet.

5: Där efter gör du en fransmakering med en svart ögonskugga, för att göra så att ögonfransarna ser fylligare ut! Ja målade en fransmakering över hela ögonlocket. Om man gör runt hela ögat, alltså under med så kan det förminksa. Om man vi ha större, lägg halva. men tunna ut det i kanterna så att det inte blir makerat Jag använde kryolans.

6: Eftersom att man lägger foundation över ögonbrynen så fyll i det med ögonskuggar med en sneskuren pensel. Man kan även använda kajal. Det är snyggast om man inte får för makerade ögonbryn, speciellt om man är ljushårig. Jag använde  ljusbrun ögonskugga från kryolan.

7: lägg i en fin beahglig rouge. Om den blir för makerad, tunna ut den i kanterna så att det inte blir som en stor linje på kinden. om du har en smalt ansikte är det snyggast om du lägger rouge på kindäpplerna, om du har lite rundare ansikte lägg på kindbenen. de gör att ansiktet ser smalare ut!

8:Ett Fint läppglans sitter inte fel. Jag använde ett ljusråsa läppglas från make up store som heter LipGloss Fab. Riktigt fin färg!

tur på stan

Idag var det ju så otroligt fint väder så det passade perfekt en tur på stan med Emelie Bonander! Riktigt trevligt var det! Mina så kallade "mål" var att köpa present till storasyster som fyller år snart och en foundation. Men, det blev bara en foundation. Make up store bytiken stängde klockan 15.00 och vi kom 15.02..... Men vi knackade på, de var så snälla så de släppte in oss och fick starta kassan som de precis hade stängt av. hihi! De kallar jag snällt! Nu kan jag ha smink igen. Förra veckan och veckan innan de så gick jag nästan utan smink hela veckan, ursh! Dock är det bra för huden men, jag ser så sletet ut! 
Jag och Emelie Köpte en go rån med tre kulor glass, stekte i solen och hade det mys!
Tack för idag gullet! detta får vi göra om!

Bio!

Idag var jag ju på bio med Robin. Det var kul och filmen var riktigt rolig! Farsan var roligare än väntat till och med! så, ett stort plus på den från min sida! Får se om det blir bio någon mer dag nu på lovet, jag vill se den nya filmen Bounty hunter! den verkar riktigt roligt.
 

telephone

Kvällens planer blev inte som planerad men det har vart rätt skönt att bara vara hemma och ta det lungt! Efter discodansen på Talang så blev jag sjukt sugen på att kolla lite på youtube. Där hittade jag en sjukt grym dans med en tjej och en kille! nästa så att man själv vill börja i dans när man ser de. plus att det är en sjukt bra låt, självklart är det bästa i låten med också när Beyonce sjunger. Ni kan se dansen här denanför. kommentera gärna om ni tycker att den är lika bra som jag tycker!


farsan

Idag blir det förmodligen att gå på bio och se Farsan. Är den bra? Många säger att den är riktigt rolig, men är det min film smak? Aja, det återstår och se :)

hudsjukdomar

Idag på stylisten gjorde vi faktist en rolig sminkning. Vi skulle sminka hudsjukdomar. Bilderna vi fick sminka från var riktigt vidriga. Dock var det inte lätt att sminka precis som på bilden eftersom att de var riktiga sjukdomar. Men man fick till det förr eller senare. Här kan ni se min hudsjukdom som är lite blåser av något slag på Emelie Bonanders hand. Det är rött och inflamerat runt om!


Grattis Malin!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det första april. Bäst att passa sig så att man inte blir lurad idag! Idag fyller även lilla Malin år! Stort grattis till henne och jag hoppas att din dag blir toppen bra. För det är så födelsedagsdagar ska vara!

På måndag ska vi fira dig och hoppas att det blir en toppen kväll, eller jag vet att det kommer bli en toppen kväll med goa tjejerna! :)

RSS 2.0