brudsmakeup

Hejsan allihoppa.

Idag hade vi stylist och idag skulle vi ha med oss ett tema "komma på ett tema" till våran brudsmakeuper. Jag gjorde på Jenni i min klass. Jag gjorde ett klassiskt bröllop. Meningen var att jag skulle göra henne lite rockig. Men jag fick reda på att hon inte tålda skuggorna så fick ändra idéerna helt och hållet. Men jag är nöjd med sminkningen.



Träning + jobb på samma ställe

Nu ska jag byta om för att köra ett tränigspass på gymmet. Sen så ska jag jobba efter träning. Har inte tränat på flera dagar nu, det suger...

shopping i helgen

Det blev lite shopping i helgen. Det blev en halsduk och en kofta från H&M.






hon är ju inte frisk?

har hon ens sklett? ser inte ut så?


RESULTAT

Så här blev håret. Nu är det inte fixat direkt. Men det blev lite kortare än vad jag brukar klippa mig. Det var ett tag sen jag hade denna längden. Men, det behövdes! :)


Klippning på dagens schema

vaknade klockan 7 i morse. lite sjukt endå eftersom att jag somnade vid halv 2 i natt? jag höll på med min nya mobil fram till klockan 8 då det blev frukost med familjen.

Nu har jag gjort mig iordning och ska snart åka till Gårda klippen och klippa AV MITT SLITNA HÅR! undra hur kort det kommer bli? Det återstår att se!.
Tjingeling Badring!


NRJ in the park

igår var jag på NRJ med alexandra och Julia. Det var roligt. Det tråkiga var att vi hade så dåligsa platser :( Efter "Konserten" träffade vi Emelie och Sofia :)

Det var lite småkul att jag såg Bobby igår på liseberg :)


VET NI VAD?

Idag ska jag få min nya mobil som jag har beställt!
SHOHO! äntligen blir jag av min min söndiga mobil "min systers mobil"



Friday i'm in love!

jag kom precis på en sak. Det är fredag idag, veckans höjpunkt! det är ingen skola imon. Snacka om paradis! idag är det NRJ in the park. Men har inte riktigt bestämt mig om jag ska gå eller inte. orkar inte så i regnet och bli sjuk igen! blev dålig på hoffmaestro.


regn, blåst, regn, blåst!

paraplyt blåser iväg, man får springa efter det! man får medfart med vinden.slappt! Håret kommer alltid framför ansiktet och är dygnsur! vad är detta för väder? Inget vi föredrar eller´?

Nu har jag i alla fall kommit hem fårn en slapp skoldag. Vi hade dubbellektion med Naturkunskap. Läraren är ju bara för rolig! alltid ett gott skratt när man kommer till lektionen och när man går där ifrån! :)


Hemma!

Nu har jag kommit hem från skolan och jobbet. Lite sent att säga skolan kanske. Men idag började jag faktist halv 2. Är det inte då man brukar sluta? Nåväl! Jag slutade klockan 3 idag, helt okej! Sen åkte jag till farmor och åt lite innan det var dags att jobba på gymmet.


Många la märke till att våran lärare halkade!


seg idag!

Nu har jag kommit hem från Alexandra, jag har även ätit med familjen. Snart är det dags att cykla ner till gymmet för att jobba. Sen så blir det att hoppa i sängen. Måste må bättre tills imogon!


gårdagens fest

Igår åkte jag på fest med Alexandra. Det var en toppen kväll med toppen folk! Det blev ganska sent och förkylningen tog kål på mig! Jag sov hos henne. Hon pysslande om mig med näsdukar, halstabletter, te och hostmedecin. Tack gumman! du är min speciella Doktor! :)

BILDER FRÅN IGÅR











Hoffmaestro

Gårdagens kvälls passade perfekt med regn och lisberg för Hoffmaestro. Det var bättre än väntat och de fick verkligen med publiken.  Jag åkte in med Nellie och Nanna, vi skulle träffade de andra tjejerna i klaasen. Malin, Sandra, Sofia och emelie. Men, vi hittade inte de. Det var så otroligt mycket folk! Så vi fick träffa de efter :)







Svensk 90 - 00-tals musik

Jag har kommit på att den svenska musiken var mycket bättre under 90 till 00-talet.  Håller ni inte med mig?
Här kommer några klassiker!

Drömhus


 








Martin
 


Joakim



Det blev några iaf. kom inte på mer :D

vampire sucks

Nu har jag kommit hem från bion. Jag små skrattar här vid datorn när jag tänker på filmen. haha! Den var helt underbar! hur rolig som helst! Det var längesen jag skrattade så mycket! jag skrattade tills jag grät! Då förstår ni va? Hur grym som helst! helt klockren!


toppen dag!

Hinner egentligen inte blogga! men jag får göra ett snabbt inlägg.

Jag håller på att fixa mig, ska snart åka till göteborg och gå på bio med systrarna. Vi ska se vampyrer suger! Men innan de måste vi äta och maten inte klar än.

Dagen har vart toppen bra! 15 minuter i skolan, kan inte bli bättre? shoohooo!!!!! Träffade Goingarna i klassen, alla har man inte träffat under sommaren. Det suger!  Sen åka vi in till Göteborg, käkade på paprika och tog en sväng till espresso house för att träffa Malin vänner. Men, min kära syssling matilda är i göteborg med ngåra kompisar. så jag tog en sväng till nordstan och träffa henne. underbart!

Nu är maten klar. CIAO!

Ayin Napa med några goaingar!

Det känns som jag ska åka utomlands med Matilda,Madde och Alexandra nu! Snart! när som helst! Men.... det är ett helt år kvar. Eller, inte ett år. 10 månader som det ska vara exakt. Om vi nu åker i juni! Jag längtar redan och jag planerar nu hur jag ska lägga upp mitt sparande. blir en tusenlapp i månanden. Det är endå rätt bra!

Ni tycker säkert att jag är galen som reda tänker så mycket pår resan som är om ett år. Men jag längtar! :D


gårdagens jobb

De fyra timmarna jag jobbade var riktigt stressande! Det hände otroligt mycket på så kort tid!
Jag fick göra massa gymkort för första gången som var rätt krångligt! Men man det går nog bättre när man har gjort det några gånger!
Men det blir nog en go lön denna månaden! :D


Edward Maya's Nya låt

Många av er har säkert hört Stereo love? Som har spelat sönder nu hela sommaren och innan de! Men jag har inte riktigt tröttnat på den än. Men jag har längtat efter att han ska släppa en ny låt. Här har vi den This is my life.



Den är riktigt skön!


Dance hall track

Nu är det inte många dagar kvar tills skolan börjar. Vilket suger!

Idag ska jag jobba på gymmet. Ska snart hoppa in i duschen och sen laga tacos till mig. Hinner inte äta med fmailjen så jag får laga min egna mat idag. Idag blir det 4 timmars jobb. rätt skönt ändå! Det jobbiga är att måndagarna på jobbet krockar med skolans schema. hoppas att man kan flytta lektionen en halvtimme i alla fall.


de dricker mer än vad de kalrar av.

Jag vet inte om jag kan kalla fredag den 13 för otursdag. Jag fick ingen otur direkt, vilket alla får ganska ofta. Men lägger bara märke till de på gårdagens datum. eller kan inte säga att jag kallar detta otur men vi träffade två killar från mölnlycke vid stora som vi pratade med i ett bra tag, men vi fick aldrig reda på vad de hette? de fick aldrig reda på vad vi hette? haha, likte knas där! man brukar presentera sig eller bara fråga rakt ut vad man heter. Men nej, inte igår!

På hemvägen då?! haha. Äckligt var det! äckligt som tusan! Vi skulle på pendeltåget hem från stan, då det är en som har druckigt liiiiite för mycket än vad personen klarar av. så personen sitter och spyr. vi bestämmer oss att sätta oss längre bort för att slippa lukten. Så när vi har suttit en stund märker vi att det är en till!!!!!!

Inlägg från gårdagen

igår åkte jag in till kulturkalset med Alexandra och julia för att träffa Jonte och hans kompis. Det var trevligt. Vi satt på en uteservering och tog de lungt. Vi var lite för rastlösa för att sitta där så vi gick vidare, mot Avenyn. Då vi gick til Stora och kollade på ett band som spelade, de var bra trotts att vi bara hörde sista låten.

Alexandra och Julia köpte Langos som jag aldrig i hela mitt liv har ätit, vet inte om jag kommer köpa något sånt heller. Det såg inte så gott ut. Har ni ätit langos någon gång?


Inlägg från gårdagen

igår åkte jag in till kulturkalset med Alexandra och julia för att träffa Jonte och hans kompis. Det var trevligt. Vi satt på en uteservering och tog de lungt. Vi var lite för rastlösa för att sitta där så vi gick vidare, mot Avenyn. Då vi gick til Stora och kollade på ett band som spelade, de var bra trotts att vi bara hörde sista låten.

Alexandra och Julia köpte Langos som jag aldrig i hela mitt liv har ätit, vet inte om jag kommer köpa något sånt heller. Det såg inte så gott ut. Har ni ätit langos någon gång?


jeans

nu har jag tränat och duschat. Dagens outfit är jeans som förvånade mig att jag faktist hade. Det är inget klädersplagg som jag föredrar att ha på mig. Jag vet inte varför jag inte gillar det?  Obekvämt? passar inte i det? Måste vara något sånt. Men idag får de vara på benen.


Vampires Suck

Snart ska jag åka till gymmet och träna. Sen ska jag åka in till Göteborg och hämta biobiljetter på Bergakungen. Jag och systrarna ska se Vampyrer sunger.  Haha, kan inte sluta titta på trailen. Så Klockren! håller ni inte med mig?




Från och med du <3

Idag blev det nästan sovmorgon. Måndag, tisdag gick jag upp 7 för att jobba och i onsdag och torsdag klockan 5 för jobb. Men idag, 8. hah, inte så mycket sovmorgon för de flesta som sover till 12 kanske. Men nu har jag ätit en god fruskot med mamma och madde.  Nu lyssnar jag på min favortit låt  från och med du, med oskar Linnros så sur att jag missade han igår på Kulturkalaset/göteborgskalaset!!!




Ica reklam

Jag bara älskar Ica reklamer! Det är nog den enda reklamen man vekrligen längtar efter när man tittar på Tv, "när det är reklam" Det är liak roligt varje gång det kommer en ny. Men denna är fan go, Ulf är schtekare ;)




Afrodans

Idag har jag vart duktig. Jag har jobbat på gymmet idag igen, känns lite konstigt att sitta och arbeta där istället för att träna? Det var rätt lungt idag, så det var skönt!
Nu ikväll blev det träning, idag igen! Vi körde Afrodans idag. Det är riktigt kul men riktigt jobbigt! Tror att jag kommer få en go träningsvärk. Har redan sen igår i mage,rygg och ben. Typiskt!


SpinCore

Nu har jag mumsat i mig en god kycklingsallad som min mamma har gjort! Snart ska jag byta om och tagga inför tränigen. Dock är det ett bra tag kvar, den börjar 19.30 . Men det är ett roligt pass så det gör inte så mycket.


en hel del träning

Förra veckan blev det en hel del träning. Måndag, tisdag, torsdag, lördag och söndag. Det blir även träning idag, imon. Sen så På lördag har jag bokat in mig p Zumba. Det är öppethus om någon annan vill följa med ;) Får se om det blir mer träning denna veckan än de som är planerat.  Veckan har ju bara börjat ;)


Första dagen

Nu har jag kommit hem! första dagen på Jobbet. 8.30-11.30, Ganska goa tider. Så Nu har jag käkat lite och funderar på att städa mitt rum. Lite för stökigt har jag nu för tiden. Inte okej Sandra, inte okej!!!


genomgång på jobbet

Idag ska jag på genomgång på gymmet. De ringde igår och frågade om jag kunde jobba redan imon. Egentligen skulle jag börja vecka 34. Men varför inte börja innan? Nice! Så jag ska cykla dit vid 5 tiden. Så får vi se hur det går imorgon! :)


filmkväll hos Bonander

jag har vart rätt upptagen för att blogga denna veckan. Men nu har jag tid och hade ork att sätta på min dator. Måste köpa en ny snart asså...

 Innan jag träffade Emelie  igår blev det en prommenad i Bunketorp med mamma. Vi orkade inte springa som hurtiga pappa gjorde. efter var jag med Emelie. Det blev Snabba Cash, Valentinés Day och godis på det! myspys.


så värd att se!!

Tränade på gymmet förut med mina föräldrar. Är jätte trött i mina ben nu. Stretchade nog inte tillräckligt... Men, nu har jag kollat på filmen jag köpte idag med min syster Carro. haha, den filmen var verkligen konstig. men jag älskar den ändå! så värd att se!!

Taylor Swif. hon var hel knäpp i filmen! Diggar dancen hon gjorde!


Valentinés Day

Nu har jag kommit hem från kungsmässan. Jag åkte in med systrarna, bäst att passa på att åka med de när syrran kör. man orkar inte ta tåget liksom.

Meningen var att jag skulle börja köpa lite höstkläder. Men det slutade med att jag köpte en film. ovanligt va? Jag köpte Valentinés Day. Jag har hört att den ska vara riktigt bra! Den kommer få en bra plats i min hylla!


cykeltur

god morgon bloggen. Eller goddag låter bättre. Denna tisdagen började med att jag cyklande ner till ST1 för att pumpa däcken till cykeln. men istället för att lägga in mer lufft tog jag ur allt. bra va? så jag fick cykla till farmor och farfar med min cykel utan luft och be om hjälp.

Däreftrer åkte jag till Anderssons och länade instängd 2 till de som jag hade lånat. skulle bara glömt bort det annars. Så kände att det var lika bra att få det gjort! Sen så fortsatte jag att cykla runt.cykelgtur


Somna gott

Nu ska jag kolla på en kärleksfilm så att jag kan somna gott. Vill inte drömma om massa monster efter skräckfilmen.

Sov gott. Vi hörs imorgon


instängd 2

När Julia hade kommit till Alexandra gick vi tre ner till Anderssons och hyrde film. Det blev Instängd 2. Måste säga att jag tyckte att 1an var bättre. Vad var det för slut på andra filmen då? Blev besviken. Jag trodde att hon skulle bli fri, men det blev hon inte! Typiskt. Det var lite roligt att Juno från första filmen också levde i grottan. Sarah Kom ju ut. Men, det slutade ingen vidare..

Har ni sett filmen? Vilken var bäst : part 1 eller part 2?


Slutade med att vi kollade på de på Tv ist

Jag och Alexandra hade tänkt att åka in till Lisberg och kolla på Lotta på lisberg. Men det slutade med att vi kollade hemma hos henne innan Julia kom. Jag såg några i min gamla klass på TV. Marie,Yara, Magda och någr andra roliga figurer :)

MÅNDAG

Jag och alexandra hade en slappadag framför TV med filmen The Holiday. Den filmen är fortfarande bra! Nu har jag ätit tacos och tog en sovstund i sängen framför bygglov. haha, så tråkigt var det!






ändra på kosten

Nu har jag käkat en god grönsakssoppa med mamma och pappa. Det blir att ändra på kosten nu efter att man har käkat pizza, pommes och glass varje dag.!

Så nu är det dags att slänga på lite smink och tralla ner till Alexandra. Ska ge henne en liten present som jag har köpt till henne.



puss<3 

mer bilder från kroatien



snygg att jag har nagelack på alla naglar utom en.


herr krabba


Vi hade lite kasst väder på semstern. det Sög! har aldrig hört så mycket åska på en dag som det var där borta.


Man kunde åka med ett tåg till stan, men vi gjorde aldrig det.


Stan


Pappa och lillasyster





träning

Nu ska jag åka och träna! HÄRLIGT! :D


Kroatien

Här kommer bilder från Kroatien

Rutschkanorna vid havet.


Havet


Havet




Solnedgången


Jagoda Cup





Mer bilder kommer!

grattis syster!

Grattis till min storasyster som har fått körkort!! :D


älskar min säng

Det var riktigt skönt att sova i sin egna säng i natt, men det förvånade mig att jag inte sov längre än till 9 idag? Jag som knappt sov natten innan. Efte 29 timmar på buss behövde man en riktig säng!


Dit resan

jag ska sammanfatta dit resan nu. Så håll i hatten!

Vi skulle för första gången prova på en bussresan. Men Sembo "resebolaget" hade inte meddelat att vi skulle med.. Bussen hade åkt förbi kungsbacka och var en timme bort.De kunde inte vända eftersom att de ska med en färga sen. Vi fick åka hem och vänta på att sembo skulle lösa problemet.
De löste det, Vi fick åkte flyg från landvetter till Berlin. vi mellanlandade där och åkte vidare till nüremberg. Tror de hette så. Men, när vi kom fram så var inte vårat bagaget med?! Jahop, en till dålig start på resan. Först missade bussen oss och sedan så har vi ingen packning. underbart!

Vi fick vänta i tre timmar tills nästan flyg kom, de hade våran packning där. isakssons Karlssons bussar, vi skulle åkt med från kungsbacka kom till Nüremberg och väntade på oss tills vi fick våran packning.

Sen åkte vi till Kroatien, fick stanna på ett hotell och äta en äcklig frukostbuffé. Då fick andra vänta på oss. Alla fick vänta på oss hela tiden. jobbigt!

Men vi kom fram. Till slut!

Flyget mot Berlin

Mellan landade i Berlin


Medan vi väntade på våra väskor i Nüremberg, blev det donken.



ÄNTLIGEN HEMMA

Hej Sverige, hejdå kroatien
Hej Göteborg, Hej då Porec


Ja, vad ska man säga? JAG ÄR ÄNTLIGEN HEMMA!
resan har vart bra förutom dit resa som var en maddröm. Jag berättar mer senare, måste plocka upp väskan och lägga in alla bilder på datorn.

puss


RSS 2.0