gott nytt år!!!

Nu ska jag åka till Emelie och äta en god middag med goa tjejer! Sen blir det att fira in det nya året! ha en underbart bra nyår alla läsare.


stan

Hej på er alla!

Det är fortfarande lov och det är awesome. Idag ska jag till Stan med niclas. Hoppas på att det blir någon rolig påse hem med kläder. Det jag måste köpa idag är strumpbyxpr till nyår. inte världens roligaste köp. så får hoppas på att jag hittar något annat smått och gott!


Dags för jobb

Jag har precis duschat och nu har jag gjort mig iordning. Jag ska jobba om lite mer än en timme. Men först ska jag äta kyckling sallad med min familj. Niclas kanske kommer ikväll med. Mys!


Ny tröja

Idag blev det en sväng till kungsmässan med storasyster och mina föräldrar. Jag köpte en råsa Ralph Louren tröja på D.O, mellandagsrea är aldrig fel :) Sen så bytte jag min sjal som jag köpte från Raglady för ngåra veckor sen. Den gick sönder på julafton. Men nu har jag en ny, Härligt!!!



Condeco + Devil

Igår träffade jag Emelie. Vi åkte in till Göteborg och tog en fika på Condeco,avenyn. Efter att vi hade tagit en lång fika, så gick vi till Bergakungen för att gå på bio. Planerna var att vi skulle se Easy A. Men det var fullt och nästa gick inte förän vid 12 och vi var inne vid stan vid 7 tiden. så vi tog en skräckis istället. Devil. FY! man blev helt konstig efteråt. Man la märke till de minsta små ljuden.Man blir lite Anti mot hissar nu! men den var riktigt bra, den kan jag rekomedera!





haft en underbar julafton med underbart sällskap!

Jag hade en underbar julafton med familjen, farmor,farfar, farster och hennes familj. Det blev väldigt got mat och mycket skratt under kvällen. Jag fick jätte fina julklappar från familjen, farmor och farfar. Senare på kvällen kom niclas och hämta mig. Vi bytte julklappar. Jag fick en svart kuvertväska med guldiga nitar på från Raglady. Han fick en skjorta och ett par kallsonger av mig :) Vi spelade paketleken och åt gott. Sen sov jag över. Det var en jätte mysig kväll! <3


Mer bilder kommer senare!

God jul alla sötisar!


1 dag kvar!

Hej på er! Nu är det 1 dag kvar till Julafton. Jag och systrarna har bakat julgodis och städat lite. Vi gjorde Rocky Road. Heter det så? gott är det i alla fall, en riktig socker bomd! haha, choklad, mashmellows, jordnötter, pistach nötter, dumlekola. Jag ska snart gå ner till gymmet för att träna en timme. Det är aldrig fel att springa av sig lite inför imorgon.


Tur på stan idag igen

hej på er!

Idag blev det en tur på stan. Jag hann inte träffa Matilda och Gustav innan det åkte tillbaka till växjö, riktigt segt! men hon kommer ner till mig i januari! Efter att jag hade vart med Daniel på stan träffade jag Niclas, Erik och Anton. härlig dag på stan. Nu ska jag jobba och sen träffa Niclas. Han hjälpa mig lite med matten och sen blir det förmodligen film!
´



Idag blir det en sväng till Götet igen

Godmorgon alla!

Idag ska jag åka in till Göteborg igen, ska träffa min vän Daniel. Ska hjälpa han med klappisar, sen så ska jag nog köpa en till, men säger inte till vem. hihi :) Sen hoppas jag på att få träffa två goa smålänningar som är på besök i Göteborg. Matilda och Gustav. Hade vart riktigt kul att få träffa Matilda idag, det var ett tag sen nu! <3


Ikväll blir det jobb och sen ska jag träffa Niclas <3



Kungsbacka-->Göteborg-->Kungsbacka

Hej alla Tomtenissar!

Idag har jag åkt runt vädligt mycket känner jag! Först var jag på Kungsmässan med Denise. Det blev en hel del påsar för henne med julklappar. Jag fick köpt en. Sen så köpte vi en chailatte, det passade perfekt till denna kylan. Det var en mysig dag på Kungs med henne :). När vi var klara åkte jag in till Göteborg för att handla mer julklappar och träffade fröken Alexandra. Vi käkade en god sallad på paprika, där vi träffade Malin och Sebastian. Trevligt :) Sen fortsatte jag och Alexandra vår shopping innan det var dags för mig att åka tillbaka till Kungsbacka för att köpa en till julklapp. Fram och till baka. Nu är jag hemma efter många timmar.  Jag kommer nog gå träningsverk i vaderna efter så mycket som jag har gått idag. haha!



16.00- 20.00

Nu ska jag gå till jobbet, ikväll ska jag jobba 4 timmar!



Det blev turkosa naglar igår trotts allt! Det är finare när man är lite solbrun! Dags att investera nya dagellack.

Tiden går så otroligt fort!

Godmorgon, Det är helt sjukt att det är julafton om 4 dagar. Jag har redan gått halva tvåan och det kändes som att jag började denna terminen nyss och nu är den slut?


Bellas arm från "Breaking Dawn" Ni som har läst boken, förstår ni vilken scen det är? :)

Jag ser fram emot lov.

Idag har jag hunnit med en hel del. Det blir så när hela familjen vaknar vid 8 och frukosten står på bordet klockan halv 9. Det är min familj, en helt vanlig helg!Jag har tränat på gymmet och det gick super, hunnit plugga matte som suger och övningskört. Jag har också hunnit sno lite godis här hemma som vi skulle spara till jul. Men sist och inte minst har jag jobbat i 3 timmar på gymmet. När jag kom hem från jobbet blev det middag. Hur har eran dag varit? Jag hoppas att den har vart lika bra som min. Jag är överlycklig att jag är ledig ännu en dag från skolan imon. På Tisdag är det skolavslutning. sen så ser jag fram emot ett härligt lov med julafton, nyår och min 18årsdag. Kan dessa tre veckor bli mycket bättre? Tillbringa dagarna med underbara vänner och fina pojkvännen. Jag gillar lov!

Funderar på att måla naglarna. dock är det nog inte lika tjusigt att ha turkost nu när man är blek.

Matteboken..

Hej på er! Jag övningkörde med pappa förut och det gick riktigt bra! Jag körde hem för första gången idag.  Gick lite för fort ibland och lite för långsamt när pappa sa att jag skulle sänka farten. hehe. Men det var inte hela världen. Jag är nöjd med mig själv! :)
Nu sitter jag här med min vän, matte-boken. Matteboken, du och jag kommer aldrig bli riktigt goda vänner! Nu ska jag fortsätta, ska jobba ikväll!


Hur ska detta gå?!

Godmorgon! Jag har precis kommit ut ur duschen, jag körde ett tränings pass med mina föräldrar på gymmet. Vi är hurtiga nu inför julen! Jag ska göra mig iordning nu och sen ska jag och pappa ut och övningköra. Det är första gången jag kör när det är snö ute, så är lite nervös. + att det är halt ute. Hur ska detta gå!? Håll er inne!


Dagens låt


Bio ikväll

Idag blev det en tur på stan med Niclas, Vi kollade lite på julklappar och käkade på kinabufé, efter stan kom jag hem. Hela huset luktade nybakat, bullar, kärleksmums och syltgrottor. MUMS! Det var nästan så att man svävade på molnen. hehe ne. Kvällens planer är att åka in till Göteborg med Jenny, vi ska på bio. Jag ska snart ta och gå ner och möta henne!




1 julklapp kvar

Äntligen fredag, blri så glad av att tänka tanken. Men blir lyckligast när det är en vecka kvar till julafton. Jag får lite panik när jag inte är klar med alla julklappar än! har 1 kvar <3 Får fixa den i helgen! Jag träffade Alexandra idag efter skolan. Det blev lite julhandel och en Bh som jag ska ha på nyår till klänning. Snart kommer Niclas hit och då blir det efterrätt sen :)


ledig idag!

Hej på er! Idag är jag ledig från skolan. Det blev sovmorgon för min del, det behövdes! Men jag vaknade hyfsat tidigt i alla fall, halv 9. hehe, varför sover jag inte längre? Jag gick upp och åt en godfrukost och kollade på Eva och Adam med syrran. Fastnade där ett tag, hehe. Sen så blev det en sväng till gymmet. När jag kom hem blev det att öppna matteboken....


Men för att fördriva tiden lite spran gick jag upp och tog en STOR kopp med te :)

Nu blir det jobbet

Nu har jag ätit god mat och sminkat mig. Jag ska snart gå ner till gymmet och jobba en stund. Det blir inte så länge idag, rätt skönt. För jag behöver plugga också. Men det goast är att jag är ledig imon, för jag har redan gjort min redovisnign i Svenska B och det var den enda lektionen vi hade. galet skönt!


Pencilin

Hej på er!

Jag kom lite senare till skolan idag på grund av att jag var hos Vårdcentralen imorse, det gick bra. Jag ska fortsätta med pencilinet. När jag kom till skolan blev det redovisnign om mitt arbete om Växthuseffekten på naturkunskapen. Det gick sådär. Sen i stort sett har vi haft rast och bara materialkunskap där vi skulle göra klart uppgifter som vi hade kvar. jag hade 1 kvar och den gjorde jag klart väldigt snabbt, så fick en ny uppgift. Jag skulle göra så att det blev snö på en sommarbild. Det gick bra! :) När jag slutade kom favorit-killen, Niclas och hämtade mig. :) Han körde hem mig <3 



hihi <3

Idag har jag och Niclas en månads dag. hihi <3

Dagens låt


Dagens pass blir Piloxing

Hej alla fina!

Niclas åkte precis, han skulle döma match idag igen. :) Så nu har jag ätit en god middag med lillasyster och mina föräldrar som kom hem från Malmö idag, de har handlat många julklappar där borta, hihi! Jag ska fortsätta med stylistläxan. att göra olika outfits till olika kroppsformer. Snart klar! Lite senare blir det att träna, dagens pass blir piloxing.


Julhandlat på stan

Hejsan alla! Idag blev det en tur till stan med Niclas för att julhandla. Jag har bara 1 julklapp kvar och det är till Niclas. Har inte riktigt kommit på vad jag ska köpa än. Efter stan åkte jag till farmor och farfar, det blev tacos till middag. mums! Nu står vi i köket och bakar farmors chokladkarameller.

Niclas kommer hit sen, så blir det thai och lite godis. Mysigt! haha, blir mycket mat idag.

Ha det bra,
pussar från Sandra


gott nytt jul

Snart kommer Niclas hit, men för att göra så att tiden går snabbare. så sitter jag och små skrattar för mig själv när jag kollar på Sean banans senaste vido.






Mys kväll på G

Nu ska jag plocka iordning mitt rum, Niclas kommer hit efter hockeyn. Så bäst att plocka iordning så att han också får plats här. Jag ska göra lite mat till honom, sen blir det nog film, får se om chokladtomten får vara med på ett hörn också.

Bilder från dagen

Hejsan Hejsan!

Idag var jag som sagt på Folkuniveritetet och sminkade killar och tjejer. det blev mest tjejer. Vi sminkade både dags makeuper och kvälls makeuper. Det var riktigt roligt och det var riktigt bra träning. Att träna på så många olika ansikten och träna på en mogen hud är inte så ofta man gör. :) Dagen gick otroligt fort! Här kommer lite bilder från dagen. Hoppas att jag får mer från fotografen sen.






Klänningen


fått klänningen

När jag kom hem från skolan, så låg det ett fint paket på köksbordet. Ett paket från nelly.com. Hiihi blev lite små glad, jag hoppade självklart till bordet. Det var nyårsklänningen som kom. Det var fin, men blev lite förvånad att man såg igenom mellan brösten.Trodde att det var blankt där, men det var fint endå. Jag funderar på att behålla den, dock måste jag investera nya strumpbyxor som håller!! som en ny bh, som inte har några band eller något sånt. :)



Just nu vill jag riva sönder boken och kasta den

Hej bloggen! Har ni haft en bra dag? Jag kan säga att min har väll vart lite upp och ner emellan åt. Det är tur att man har så goa tjejer i klassen som gör att man orkar med skoldagarna <3 ni är bäst! Vi pratade en hel del om stylisten att vi är missnöjda. Vi får se om de börjar lyssna på oss, annars får vi lösa det på ett eller annat sett. Det ska lösas även om de inte lyssnar på oss elever och säger "det är ingen idé att disskutera" Det var synd för de, för vi ger inte upp! Vi ska gå ut och vara nöjda med vår utbildning.

Nu sitter jag och råpluggar inför boksamtalet imon, Dock är det muntligt och jag har skrivit 3 sidor om denna boken? undra hur det kommer sig? hmm? smart sandra!


Blev ingen träning innan skolan

Godmorgon alla fina!

Imorse ställde jag klockan på 05.30 för att jag hade bestämt mig för att jag skulle gymma innan skolan, börjar 10.00 idag. Men jag lyckades inte så bra med min plan och jag var visst inte så målmedveten som jag hoppades på att jag skulle vara. Jag gick upp halv 6 och pratade med pappa när han åt frukost, han tyckte att jag skulle sova 1 timme till i alla fall, klart att jag lyssnar på honom! Så jag gick ner och ställde klockan på kvart över 6 och tänke, då ska jag upp! men lyckades jag? Jag gick upp kvart över 7 istället, SKÖNT! men mindre skönt att det inte blev träning idag heller. Hinner aldrig på kvällarna då jag jobbar och pluggar... Får träna imon! Då ska det allt bli av!





Grattis Hanna på 18 årsdagen!

Nu blir det film.

Hej bloggen! Nu har jag pluggat och pluggat och åter pluggat. Känns ingen vidare asså. Men har i alla fall kommit en bra bit på bokrapporten som ska vara klar på torsdag. Egentligen var det fredag, men jag och tre till i klassen ska iväg och sminka 40 personer hela fredagen inför en fotografering, lite små läskigt. Men det ska nog gå bra! Förhoppningsvis

Efter detta pluggandet så förtjänar jag att krypa ner i sängen och kolla på film. ha en bra kväll så hörs vi imorgon förhoppnignsvis!

Jul och Nyårsklänningen fixad







Ledig! shoohoo

Hej bloggen!

Det blev ett kort träningspass idag på gymmet, eftersom att jag trodde att jag skulle till skolan idag. Jag hann bara träna en halv timme. Bättre än inget! Men, när jag kommer ut från gymmet och har gått en bit så får jag sms av klasskompisarna att vi är lediga idag?! hörde jag att jag var LEDIG?! -GÖTTT! Dock var det lite irriterande att jag inte hann träna mer. Men jag ska ta tag i skolan nu istället, har två uppgifter denna veckan. Så lika bra att sätta igång med det nu och få lika bra betyg som de senast två. MVG- på muntliga och VG+ på en annan, stolt tjej!

ha en bra dag alla <3

Nu är det dags att träna på gymmet!

God morgon!

Jag har precis ätit en god frukost, började dagen med en riktig slappis morgon. Det kändes skönt, men det hade inte vart fel att få sova någon timme till. Dock ska jag snart ner till gymmet och träna innan skolan. Jag börjar 13.30 idag. Hinner inte på kvällarna eftersom att jag jobbar oftast då. Så varför inte träna på morgonen när det även är som bäst att göra det ;)


Längtar till julafton!


Ha det bra alla söta!


Personalmötet

Hej bloggen!

Jag kom hem för en stund sen, jag har vart på personalmöte med julbord med gymmet. Det var riktigt trevligt och mysigt! Vi planerade inför nästa år, nya scheman, nya pass åså. Kommer blir riktigt spännande. Nu håller jag på att göra mig iordning inför en trevlig kväll.

Den nya klänningen från igår



ha en bra kväll

Hej bloggen!

Idag blev det en shoppingrunda med Jenny näslund. Jag köpte en ny klänning + leggins. Jag ska ha de imon på personalmötet med julbord, känner mig vuxen när man berättar att man ska dit! Jag köpte även lite julklappar.

Men nu ska jag hem till Niclas och vara med han och Erik. Ha en bra kväll!



en sväng till kungsmässan

Hej bloggen!

Idag blev det en sväng till kungsmässan på rasten. Jag köpte en sjal/halsduk.

Raglady - 399:-





Nu ska jag jobba, ciao!


RSS 2.0