Onsdag

Operationen gick bra för syster igår, trotts att hon får käka lite tabletter och sån skit nu, men det får man ju räkna med.
Nu är jag en mätt och en glad tjej, för det närmar sig helgen. Det är nästan sjukt att jag kan längta så mycket. är sjukt pepp! Så för att vara lite tidig så kan jag erkänna att jag redan har börjat packa lite, i alla fall lägga undan de kläder som jag ska ha på mig så att jag inte använder de innan. För då blir det bara jobbigt!

Idag blir det att rå plugga samhäll och Svenska så att jag kan träna imon! eller dra ner och träna idag. de hade vart bättre! Men vi får se om jag hinner dra ner till gymmet och springa lite eller något annat sånt. Konditionen är de jag föredrar mest i alla fall!

Nej men nu är det dags för mig att sätta på lite goa låtar och dansa till gaderoben och se vad man kan packa ner!
Caioo.


operation

Syrran åkte in på Operation idag, egentligen visste jag att det inte skulle vara någon stor, lite bedövning undertiden de skulle fixa hennes hand åså. men de fick söva henne istället. De skrämde mig lite, de har vart där sen 11 och de är inte klara än.. Hoppas att mamma ringer snart och berättar hur det har gått och så!


fredag

Nu är lovet snart slut! Riktigt tråkigt måste jag erkänna eftersom att jag knappt har hunnit hitta på något. Jag har bara jobbat, tränat och träffat en kompis. Men idag ska jag träffa Alexandra och Nadin. Det ska bli toppen! Får hoppas att vi  hittar på något roligt! Men det återstår att se!

http://www.youtube.com/watch?v=0mSonR5SZiI 

The man who can't be moved

Cause if one day you wake up and find that you're missing me
and your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinkin maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving, I'm not movingDenna veckan har det inte blivit mycket sömn, har gått upp vid 5 i tre dagar och imorse vaknade jag vid 7... Sovmorgon? Nej, skulle inte tro det. Gårdagen var trevlig men jag var väll inte världens piggaste människa för att visa min socialitet.
Jag åkte till stan vid 10 i morse och skulle leta upp praktikplatts och köpte lite fruksot. när jag satt och åt kom det en hemlös gubbe och frågade om han fick smaka, han berättade att någon hade tagit hans plånbok och sånt, det trodde jag inte på. Men han såg riktigt hemsk ut så han fick en brödbit, sen gick jag där ifrån, kände mig inte så bekväm med hans sällskap.
Men åter till praktiken. Jag gick in på Åhléns, tänkte att där måste det finnas en praktikplatts i alla avdelningar där, men tydligen så tar det inte emot praktikanter.typisk! sen frågade jag på kicks, de hade redan fullt. sååå det sket sig. Men för att göra mitt humör lite bättre så köpte jag Beck - i stormens öga. Hoppas att den är bra, jag har inte sett den än.


Lite nya kläder jag har köpt
!
Inte så bra start på dagen!

för en stundsen tog jag ett varmt bad, eftersom att jag frös så mycket så trodde jag att jag skulle bli någolunda varmare. men, istället för att bli varm, blir jag svimfärdig...vafan?  blir svart för ögonen, lock i öronen samtidigt som det tjuter.
Jag hade antadliegn alldeles för varmt vatte, så fick väll en chock eller något? vet inte riktigt vad det kan bero på? Läskigt var det i alla fall.
Bra dag, bra dag!


förkyld, förkyld!

ögonen rinner, näsan rinner, snörvlar och håller på. jahop, då var man förkyld igen. vad kan det vara, andre eller tredje gången på detta året redan. Jag har nog redan vart sjuk lika många gånger i år som förra året. irriterande. Jag har bara tränat en gång denna veckan och nu lär det inte bli någon träning på ungefär en vecka.
Men det jobbigaste är att förkylningen aldrig försvinner ifrån mitt hud. mina föräldrar, jag + lillsyrran har vart förlylda en omgång redan. Lillsyrran har blikvikt frisk för andra gången nu och nu är det dags för mig igen. storsyrran har klrat sig, tills idag! hoppas att hon blir frisk innan hon ska operera sig! Annars blir hon aldrig bra med sin hand.

gjort om rummet lite

Juste, jag har glömt att berätta att jag har gjort om mitt rum. Möblerat om och fått lite nya möbler. Men jag är så smart så att jag glömde att ta kort innan hur det såg ut. men ni får se resultatet i alla fall! :)
jag är nöjd med rummet iaf! Men rummet är inte klart än. jag har skickat in en bild som ska framkallas. så väntar på att den ska komma och hängas upp! :)RSS 2.0