Eclipse-IDAG!!

Just nu sitter jag och värmer upp inför kvällen med Jenny med Lite musik från filmen och läser det senaste nytt på TwilgihtSweden sidan. den senaste informationen kommer alltid där. yeah!
Kommer tillbringa kvällen först i stan med lite shopping och sen tillbringa ungefär 2 timmar till Eclipse. spännande! Ser fram emot denna dagen! Är lite avendsjuk på Malin som smsade mig och sa att hon skulle se Eclipse i natt på smygpremiären. Undra vad hon tyckte? harinte pratat med henne än.*

här är bilder från smygpremiären för Eclipse, Twilight-saga i L.A

Kristen Stewart:
kristen

Robert Pattinson
robert

Taylor Lautner
tay

rr


världspremiär

idag! idag! idag! äntligen är det den 30 juni! Vilket innebär att det är världspremiär på Eclipse, Twilight-saga! Jag är riktigt taggad och samtidigt närvös. Det stod inte så jätte bra omdömme i graffiti idag.. Men, de är ju vad GP tyckte. Jag lär tycka den är bättre än deras omdömme! Det kanske är lite mer action är rommantik i denna än de andra? Men who cares?


lång dag på stranden!

Nu har jag duschat efter en toppen dag på stranden. Man känner att man har fått färg, svå svider i ansiktet. Men det gillar vi! Dock har jag fått världens fulaste bränna på fötterna efter mina gladiatorskor... Tänkte inte på de när jag valde skorna! :/  men men, det fixar väll sig snart. hoppas jag! När jag kom hem från havet blev det mat och sen jordgubbar. LOVE IT!



Snart ska jag träffa Alexandra och sandra, har faktist ingen aning om vad vi ska hitta på. men något lär vi allt komma på! :)
Puss på er!

Hovås

KÄNNER PÅ MIG ATT DETTA KOMMER BLI EN HÄRLIG DAG! Eftersom att jag ska till havet idag, packat ner massa godsaker.Jag har gjort en smarrig sallad i en burk, har även lagt ner keso med vanilj och päron smak. Tog även med mig lite frukst, körsbär,annanas,melon och persika. Smarrens. Nu är jag klar, ska snart möta alexandra. Sen ska vi möta Sandra Karlsson. Vi ska åka till havet, hovås idag och sola. Förhoppningsvis bada med! det ska blir 25 grader så att bli svalkan hade nog inte skadat. Ikväll blir det spincore.



Härlig Midsommar!

Jag hade en grym midsommar med tjejerna i fredags. Alexandra, Emelie och Sandra käkade hos mig innan vi mötte sofia på tåget. Vi åkte till Nadine i anneberg och käkade lite gött och hade mysigt. sen så drog vi vidare på fest i Lindome. Meningen var att vi skulle på fest i hällesåker. dock måste man tydligen boka bussar dit nu? När vi skulle boka var det försent. Så det var andledningen till att vi drog till Lindome, plus att det var närmre. Det var en go fest. När det var dags att dra hem träffade jag och Emelie Linus och några. Tog sällskap med de innan vi svängde till mig. Somnade rätt sent. Så snacka om att man var slutkörd dagen efter!

HÄR KOMMER NÅGRA BILDER FRÅN MIDSOMMAR!


Alexandra hade köpt masker som vi skulle ha på oss! som ni ser, så är jag och emelie väldigt snygg i de! Man såg knappt något eftersom att min mask alltid kom så högt upp!





SHREK 4

Idag ha rjag vart på bio, jag såg shrek 4 med Carro, andré och Madde. hah, den var roligare än väntat! så den ska ni absolut se. Självklart är Åsnan fortfarande min favorit. Nu har jag tränat med mina hurtiga föräldrar. jag körde 1 timmes konetion idag! HÄRLGIT! nu blir det jordgubbar! Hoppas att det blir härligt väder imon så att man kan steka lite! :D

PUSS


älskar ICA reklamer

hopaps verkligen att vädret håller idag. Det brukar alltid regna på midsommar, så länge jag kan minnas i alla fall. Det är nästan ett mirakel om det inte gör det idag! På tala om midsommar och reng. Har ni sett den nya Ica reklamen? haha, så go är den! De ska fira midsommar, men eftersom att det regnar så ska de fir ai butiken. Ja, det slutar ju inte så bra! Ta en titt!


är redan klar!

Nu har jag gjort mig klar, duschat, borstat tänderna, fixat håret, sminkat mig och tagit på mina kläder som jag ska ha idag. det gick snabbare än väntat? trodde inte att klockan var så lite? nu måste jag sitta en timme, lite mer och vänta på Emelie. Sen kommer Alexandra och Sandra hit. Så blir det grillat och fixa deras hår. :)

Japp, såhär ser jag ut idag...

midsommar

Igår träffade jag alexandra på kvällen. Vi åkte runt i lindome och plockade blommor till våra fina midsommarkransar. Dock blev de inte så tjusiga. Men, de var fina för att vi har gjort de! det var jobbigt. böjade klia på kroppen, vet inte om det var pågrund av blommorna eller om man inbildade sig att det var kryp!!!!!!!!! Men nu är det klara och de ska invigas idag! Så här ser de ut!


Träffa Emelie Bonander

Ikväll ska jag träffa Emelie. det var ett tag sen! Så det ska bli extra roligt att träffa henne idag. vad vi ska göra, det har jag absolut ingen aning om? hehe, men vi kommer förmodligen på något. Nu är det bara att vänta på att hon ska duscha klart efter träningen så att jag kan tralla bort till mölndal. det sege är att det inte är något fint väder:( oj,nu måste jag åka! CIAO


 
hon lär ju vara äckligt brun nu efter resan!


bussresan

tråkigt nog förlorade jag på minigolfen. är inte speciellt förvånad. brukar förlora. heh! Så dålig är jag! Det tog en stund för mig att komma hem. bussresan ska ta 37 minuter. men det tog nog längre eftersom att busschaufören var helt konstig. hon sprang runt bussen, sen körde hon på koner? Hon stannade inte när vi trykte på stopp heller. man bara, hallå? På tala om det. jag fick stå och vänt ai 30 minuter på min buss som var försenad. den stod tydligen stilla i lindome centrum? Fick lite sällskap av en tant som var rätt underhållande. haha, "de har nog glömt av oss"




Minigolf

idag är det en perfekt dag för att spela minigolf i slottskogen med Daniel. Vill bara förvana dig att jag är otroligt bra, så du kommer förlora. vill bara vara snäll och säga det innan. hah, dock hade det vart riktigt gött att åka till havet idag, vindstilla, blå himmel, solen skiner! Vad mer fattas? kanske lite varmare vatten? det var bara 16 grader igår när jag, matilda och alexandra badade!


En bild från halmstad när jag var dä rmed jenny 2008. Vi spelade minigolf, dock van hon! jag kanske inte är så bra trotts allt :(

Talking 2 myself

Nu sitter jag och lyssnar på en grym låt med Eminem, den heter talking 2 myself. Riktigt bra är den, i alla fall refrängen! den påminner lite om Beautiful.  Men jag har också precis kommit hem från passet. Precis som varje måndag kväll så kör jag spincore med mina hurtiga föräldrar. bra kämpat hörre ni! Snart blir det att fixa alla bilder som har blivit tagna under denna fantastiska helg. De kommer upp här i helgen, så kan ni se lite mer vad jag, matilda och Alexandra har hittat på. 


den låter bättre på spotify.  http://open.spotify.com/track/6q4XYddaLXrw1v23n4Ai4B

detta har vart en underbar helg! <3

Nu har matilda åkt, vilket är otroligt tråkigt. Du kunde väll stannat några dagar till? :( Men, vet du vad? jag har haft en toppen helg! och detta tar vi om snart igen! hoppas att vi ses mer i sommar! det hade vart riktigt roligt. Nästa gång är vi hos dig i växjö!  puss på dig syssling! du är bäst!




MIN FAVORIT FILM!

Nu har jag och Matilda kommit hem från Göteborg. Vi har vart på Bio, bergakungen och kollat på Dear John. Det var nog en av de bästa filmerna jag har sett! Helt underbar var den. Och John (Channing Tatum) är ju bara för snygg!  håller ni inte med mig? han är min! näh, men man får väll drömma lite?



Åter till filmen. Den var som sagt underbar! jag ska verkligen köpa den när den kommer ut.  den var både sorglig, rolig och ah, allt var perfekt! ni som inte har sett den, jag tipsar er om den direkt! Utan tvekan. köp den! den är värd pengarna! punk slut
hejdå!



midsommar, PLANERA kanske?!?

Det är midsommar snart! känner att man borde planera lite mer nu! jag vet i alla fall vad jag ska göra. Jag ska tillbringa kvällen med Alexandra och några till. men vädret bestämmer väldigt mycket på var man ska vara. hade vart gött att grilla vid havet och ha det mys. eller grilla hemma hos någon med massa goinar!! :)

Dear John

idag vaknade jag och matilda senare än väntat, senare än vad vi brukar göra. Vi vaknade runt halv 11. Riktigt skönt var det att sova länge för en gångs skull!! Nu har vi planerat denna dagen. Vi ska gå på bio, vi ska se Dear John. har hört att den ska vara bra. så hoppas på att den är det också! vill inte bli besviken! Nu har vi duschat och ska åka in till stan om ett tag. Vi åka till tidpunkt, hoppas att vi hittar. kondetören på tåget stämplade för mkt på matildas kort så vi måste åka dit för att få tillbaka resten.
men hörre ni! CIAOO! :D



Liseberg!

nu tänker jag bara skiva lite snabbt om dagen på liseberg. Jag har tillbringat ungefär 6 timmar. kanske mer? på liseberg med matilda. sjukt kul at vi haft, vihar nog åkt atraktionerna minst 2 gånger på varje, känns nästan så? Dock, vann vi aldrig någo stjärnvisnt eller något annat. Man blev lite avis på alla som gick runt med sina stjärnvinster hit och dit. ursh på de!  men nu ska vi hoppa in i duschen, vi är kalla och blöta efter regnet på liseberg idag! Sen blir det film och godis! PUSS

Denna bjuder jag på!




Syssling här!

Nu har jag och matilda legat ute och solat på framsidan. Vet inte om vi fick någon färg? solen tar nog itne så mycket så här sent. Men någon nytta borde de ha hänt i alla fall. hih. Vi har även ätit grillad lax med pappa och lillsyrran. Det smakade smarrens! Snart kommer alexandra hit och ger oss trevligt sällskap!


Stan med syssling

idag träffade jag matilda pettersson, min syssling i göteborg efter att hon hade åkt en lång bil resa. Vi gick på stan ett antal timmar. ungefär 5. Vi käkade på en thaibufé.  vi har även handlat en held el. Matilda har köpt två väskor och en jacka. Jag har fyndat på underkläder! köpte bh & trosor för 70:- sen så köpte jag leggins och ett linne på Gina.  UNDERBAR DAG!



farmor och farfar

ikväll cyklade jag ner till gymmet efter maten. Träffade farmor och farfar på vägen, lika trevligt som vanligt att prata med de. Det tog en stund innan jag kom vidare. men vet ni vad? Det är lungt, jag var inte direkt så pepp på att träna när jag kom dit. hehe. blev kanske 45 minuter eller något. men det är ju bättre än inget. right?

detta klippet måste ni se! haha!


Klant. JA tack, vi vet!

idag dök klumpiga sandra johansson fram i bilden. Jag skulle ta bort min enorma madrass från sängen. Mamma ville att jag skulle piska den. men jag tänkte inte på att den var så stor? och att mina fina ljuslycktor "som jag har köpt själv" stod på bordet brevid. Sen small det! TVÅ av tre ljuslycktor gick i golvet. glas överallt! mamma skärde sig och jag satt bara på sängen och var ledsen/sur!


resten av alla glasbitar låg lite överallt i rummet. BRA START PÅ DAGEN!


SNIPEN

Igår var jag vid havet, snipen med Alexandra och Nadine. Här kommer lite bilder från igår. Bilderna ger lite sommarkänsla allt ;)


Nadine


Alexandra letar efter mat


MUMMA VAD GOTT! :D

Gröna fingrar

Idag är jag värd en applåd av min pappa. Jag var fruktansvärt uttråkad av att bara ligga i solen, dock brukar jag inte bli det. men det var något som gjorde att jag ville klippa gräset. Man undrar ju varför? Så jag trallade till garaget, hämtade våran fula gräsklippare och kratta. Sen var det bara dags att klippa våran lilla gräsplutt som är extremt liten. Men det tog tid. och det blev fint!

Sol, asså jag älskar SOL

underbart! solen, värmen steker mot min hud. bröjar bli brun, eller ska kanske säga brunare! Men jag börjar bli rastlös av att bara ligga i solen hela tiden.. somnade dock förut, hoppas att jag inte snarkade eller låg emd öppen mun? pinsamt om grannarna går förbi. hehe.  Jag skulle lägga in bilder på bloggen från igår. Men nu har min kära syster lånat min systemkamera så det får bli senare.

Snipen med goare,

denna underbara kväll har jag tillbringat vid Snipen med två goingar, Alexandra och Nadine. Vi grillade kycklingspett, till de hade vi en god sallad. Som jag gjorde. höhö..? Vi hade även goa såser och bröd till. MUMS! Vädret ska vi absolut inte kalga på! speciellt inte när solen sken. men, det var lite kallt sen. så vi rullande hemmåt till balla alex.

kvällen har vart toppen, förutom att det blev blod, läsk som sprutade över kläder och en tröja gick sönder. jodå, det var hyfsat lyckat ändå ;)

BILDER KOMMER IN I MORGON. ORKAR INTE FÖRA ÖVER DE NU!


en RIKTIGT tuff dag!

Åh! gud vad trött är! vart uppe sen 5 i morse, jobbat 8 timmar och tränat världens jobbigaste pass på gymmet. jag skojar inte! är helt slut! Jag förtjänar något bra nu! Jag skulle träffat Alexandra och Nadne nu på kvällen, men de fick andra planer med att dra in till Stan. så jag ska nog ta något gott att äta och sen ska jag nog kolla på film, eller vara med systrarna som jag är alldeles för sällan.
 
Snart kommer Matilda hit! <3


Happy!

Nu har jag vilat färdigt för idag. Nu har jag bytt om till mian tjusiga träningskläder och är redo för att åka. Men är nog lite förtidigt, så hinner gör ett inlägg! Hoppas att det blir den goa låten som var sisst. Det är väldigt mycket uthålighet på spincore. Det kan vara 11 minuterslåtar som både är backar, spurtar och oliak posentioner och styrka som vi ska anpassa oss för. Det är riktigt jobba när man inte får vila i några cikunder. men man känner att man börjar utverklas lite. Träning ger färdighet!

 

Jobbat!

Efter en tuff arbetsdag på Markslöjd så förtjänar jag att ligga i soffan hela kvällen. just det, spincore sen. Inte så taggad just nu. Men lite bra att göra det. Imorgon kommer det kännas att jag har sommarlov. Har inte fått den känslan än pgr av att jag jobbade idag. Jag lovar. Eller jag vet att detta kommer bli en go sommar!


Markslöjd

Idag ska jag lägga mig tidigt. Ska åka klockan 6.00 hemmifrån till Skene, det är ungefär 45 minuter här ifrån. Jag ska jobba hos pappa på Markslöjd. Det ska bli roligt, och underbart med lite extra pengar. Det kan behövas nu under sommarlovet. Jag ska jobba med syrran och Evelina som jag brukar jobba med, sen ska vi även jobba med två andra tjejer som jag aldrig har träffat. skojj!


fairytale

Hittade en låt på Youtube som jag aldrig har hört innan, men den var bra! videon var ännu bättre. Lyssna gärna på den. Det är klipp från The Last song. Åh, älskar den filmen! När den kommer ut ska jag köpa den direkt, utan tvekan! Jag har ingen aning om låten är gammal eller inte, dock är den nog inte så gammal som att de är klipp från filmen. Eller, jo den kan ifs vara gammal för det. wen what ever?  Den är bra ändå! :)


2 tränignspass!

Nu har jag gjort dagens andra tränigspass. måste säga att jag är faktist lite små nöjd med mig själv idag. Nyttig mat och två träningspass, inte dåligt! Jag gymmade med mamma och pappa, systrarna ska som vanligt kolla på Ghoste Whisper, eller så är det bara en ursäkt på att de är lata. haha!


Kosta Boda

Nu har storasyster kommit hem från Värmland. Det blev tacos med familj, vi fick även se de fina presenterna Carro fick av andrés farmor och Morbro. Det var en skål,en vas från Kosta Boda. Fina grejer! sen så fick hon salladsbestick.. åh, vill också ta studenten och få fina presenter och sluta skola! men jag har ju sommarlov så jag får njuta av att vara skolfri i 2 månader! WIHO

Power Walka

Nu har jag power Walkat vid tulebo sjön. Var ute och gick i 50 minuter. När jag kom hem grillade jag lax och gjorde en god sallad. Känner att dagen börjar riktigt bra! Nu ligger jag i soffan och passade på att använda mina för'ldrars dator, när de ändå är i stan. hihi. Fastnade vid en film som heter Notorious. Den verkar riktigt bra, dock såg jag inte från början. Har aldrig sett den innan. Har ni de?
 


film time! :D

Det tog ett tag för mig att komma till sängen och kolla på film. Nu ska jag gå till syrrans rum och leta upp någon bra, annars får jag hitta en i mitt rum. Sen ska jag slänga mig i sängen, då menar jag slänga mig i den! ha det bäst!

Klass träffen hos Albin!

Okej, måste lägga ett inlägg till. Kände att jag ligger lite efter här med att lägga upp bilderna från igår. Pernilla "pörny" Hade lagt upp tjusiga bilder på facebook.*host* Hon hade en bild på mig när jag käkar korv. ingen vacker syn. haha, så nu är det inte bara jag som blir fotad med mat i munnen:D Bilden på mig som pernilla tog ser ni lite längre ner i inlägget

Du är söt ändå! 
 
min sida är liiite mer taggad än vad den andra är

Alicia och Louise L

Magda, Alicia och Marie.





haha, ah ni ser ju själva! (jag bjude på den)

Time for BED

Idag har jag ingen vidare blogg lust. Det har inte hänt något speciellt under denna lördagen, känner att det inte finns något speciellt att skriva om. Så detta blir mitt sista inlägg för idag. Snart ska jag lägga mig i sänge och slå på någon film. Dock vet jag inte riktigt vilken det blir. Men det återstår att se. Det är lite för tidigt för att sova nu på en lördag. Men, kommer förmodligen somna, är redan trött. Det blev rätt sent igår och gick upp rätt tidigt imorse.


YES, några smålockar!


MUMS

Nu sitter jag i vardagsrummet. pappa har kopplat in deras dator till TV så att vi kan spela spotify, grymt ljud och grym musik! Snart är det förrätt och det finns ingen godare än den, MUMS! det blev inge klassträff idag så jag har inte riktigt ändrat mina planer än. just nu är jag väldigt seg så får se vad denna lördag kan erbjuda.

Men hörreni? nu ropar förrätten...snart hoppas jag. bäst att springa till köket och hjälpa mästerkocken pappsen,"han drömmer att han är det" pff. hihi, puss! 

Breaking Down

Det har gått rykten om att den sista boken i The Twilight Saga ska delas in i två delar. Eftersom att boken "Breaking Down" är så tjock så kan man inte korta ner den till en film, Den skulle sakna för mycket fakta då. Så det kommer bli två filmer efter Eclipse som har biopremiär den 30/6.  Det kan aldrig bli för lite Twilight, right ;)?  

Bilder från Eclipse.


Lindex

Nästa helt otroligt att jag hitta kläder där. Fick med mig två tröjor, de var rea också. Verkligen helt otroligt av mig! Brukar aldrig hitta något på Rean. inte så mycket som Alexandra alltid hittar iaf. hon kan komma hem med flera påsar nästan. Lindex har faktist fått in finare kläder nu än tidigare. Så där ifrån kom mina två linnen/tunikor.



F.Torg

I morse trallade jag till Frölunda Torg med mamma och pappa. Är inte så jätte förtjust i det stället, tycker att det är svårt att hitta något. Och när man väl hittar något som är fint så har man inte råd eller inte finns i ens storlek. Det är något jag brukar vara med om i frölunda torg.





hämtade ut biljetterna!

efterskolavslutningen åkte jag in till Göteborg med kära Jenny! Lika trevligt som vanligt att träffa henne! Vi åkte tll Begakungen för att hämta våra biljetter till Eclipse. UNDERBART! Nu har jag de, och ingen kan ta de ifrån mig. nu blir det att vänta i 19 dagar av plåga! nej, men jag längtar i alla fall! hihi. Sen så gick vi till donken och tog en glass. Dock gick det inte så bra, det var fullt där innen så vi bestämde oss för att sitta där ute. men.. Det gick inte heller så bra. För alla jobbiga fåglar kom och satte sig brevid oss. ursh på de!


Gammal bild. men jag gillar den!

Skolavslutning

Idag hade vi skolavslutning i skolan. Den var inte speciellt lång. lite mindre en än timme. Der blev uppträdande av husbandet. haha, Sebbe är så bäst! Han är kung på dansgolvet och han sjunger som en kung. haha, nej men han är bara för rolig. Är han inte rolig på scen så är han rolig på lektionerna. Efter att avslutnigen var klar i aulan så fick vi glass av våra kalssföreståndare och lite godis i cafét. MUMS!

Ni får ursäkta min dåliga mobilkamera!


nu ropar min säng!

känns som att jag ska somna när som helst! Klockan är bara tjugo i 9... hur dåligt sover inte jag om nätterna? jag brukar vakna om nätter, samma tid! lite läskigt faktist, lite skärckfilm känsla allt! De är alltid runt 3 tiden. Härromdagen kollade jag på reprisen på Efterlyst klockan 3. Det är bra att det finns bra program i alla fall!  Men nu ska jag borsta mina tänder, tvätta bort mascaran och sen ska jag hoppa ner i sängen. Då menar jag verkligen HOPPA! sen så ska jag gosa med kuddarna och mitt goa täcka hela natten. Dock blir det nog inte så länge eftersom att jag kommer somna direkt när jag lägger huvudet på kudden.
men, hörreni? CIAOO! 

 

älskar betyg men ändå hatar jag betyg!

Nu har betygen börjat sättas. Jag är rätt nöjd med mina betyg. Jag fick MVG i datakunskap, det kunde man inte tro va;)? höhö. Sen så fick jag VG i Svenska och  VG Hantverk A. Dock tog den kursen slut i vintras. Vi hade inte så många kursen som avslutades nu. Men de andra två är väll lite si så där. Men de behöver vi inte gå in på ditaljer nu! hejsvejs!


Bal sminkning

idag är det bal i lindome och idag sminkade jag en tjej. Riktgit roligt var det, hon blev fin. Hon fick lite lila/rosa ögonskuggor tillsammans med en skimmer svart i utekanten, lösögonfransar på det och ett ljusråsa läppstift! Det passade riktigt bra till hennes mörke hår och hennes svart/rosa klänning! DEt är bara fruktansvärt synd att de ska på bal i detta pissväder. Det har precis regnat hela dagen?

HÄR KOMMER RESULTAT!:


svarta ögon

Jag känner att det blir väldigt mycket om Eclipse nu, men det är för att jag läntar så! Boken är riktigt bra och hoppas att filmen är lika bra! det åretstår och se om 20 dagar! men, jag kollar på alldeles för mycket klipp. Snart har man redan sett hela filmen. Men, detta klippet måste, familjen cullen tillsammans med bella förösker ta reda på vem det är som befinner sig i hennes hem. Men, lägg märke till deras ögon som ändrars från guldbruna till svarta. EN VIKTIG DITALJ! de får sånna ögon när det är arga, besvikna eller turstiga.




JAG HAR BILJETTER

Det var tur att jag kom så tidigt till skolan, annars skulle jag inte kunnat få så bra biljetter till Eclipse. Men först gick det inte att boka? De släpptes vid 8, men det gick inte att bokas fören vid kvat över! Man blev lite stressad, satt och uppdaterade sidan hela tiden, jag loggades ut. Man var tvungen att vara biomedlem för att kunna boka biljetter idag. Därför blev jag irriterad när jag loggades ut varje gång jag ändrade från stockholm till Göteborg. Jag ville inte göra samma misstag EN GÅNG TILL! sisst när jag gjorde det til new moon bokade jag i fel stan, sidan kraschade eftersom att det var så många som ville boka. Sen så var det kö på att boka via telefon. jag fick seriöst springa till tåget, springa till bergakungen och, så i kö i 20 minute. jag fick dock 2 biljetter, men på två olika ställen. så det var skönt att jag slapp göra så detta året med!


MEN JAG FICK BILJETTER TILL SLUT!<3



tomt i skolan!!!

Idag var det stressigt till tåget. Jag kollade på SF om man kunde boka biljetter till Eclipse. Men klockan var inte så mycket än. så jag tog halv 8 tåget istället för kvart i. Så fick nästan springa den sista biten till pendeln. När jag kom till skolan var det seriöst tomt? Kändes nästan som jag hade tagit fel på avaslutningen. kändes som att den var igår och inte imon? När jag kom till skolan var bara Johan(han som jobbar i cafét och med maten) och några andra lärare där. okej, inte bara.. några elever också.


Eclipse

Här är de nya klippet från Eclipse som visades på MTV galan. Här är även bilder från filmen som man kan smygtitta på om man känner för det. Jag måste erkänna att jag längtar otroligt mycket tills Eclipse kommer ut på bio den 30 juni. Snygpremiären är den 29, synd att man inte kunde gå på de. Man får se alla tre filmerna på samma kväll, dock har man redan sett Twilight och New moon ett antal gånger! Imorgon släpps biljetterna och jag ska fasen ha de!

Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!








Ke§ha och Lady Gaga

Ke§ha är inte som alla andra och det gillar jag! hon har inte den vanliga tjejrösten och tycker inte att hennes låtar är som alla andra heller. Man måste nästan vara lite annurlunda för att komma någon stan. samma sak med Lady gaga, om det inte hade vart för hennes stil på kläder och hår så hade inte folk lagt märke till henne. Inte lika mycket i alla fall. Kes§ha har inte heller det perfekta håret i sina videor eller bilder. Hon har sånt dära slarvigt hår "halvhjärat gjort" om man säger så.
 




Take a dirty dirty picture

Whenever you are gone, I just wanna be wit ya
Please don't get me wrong, I just wanna see your picture


KROATIEN

Syster fick jobb under sommar, vilket är otroligt roligt och jag är glad för hennes skull. Snart har hela familjen Johansson jobbat på IKEA. min syster carro, min kusin andreas, pappa, farfar, jag har praktiserat . haha, vem kommer här näst? Men, det tråkiga är att carro inte kan hänga med till kroatien :( hon hängde inte med till Grekland förra året. Men hon kan ändå inte skippa jobbet. Men hon får åka iväg med kompisar eller pojkvännen när hon är ledig istället! Det kanske är lite roligare för henne med! :)


Techno dog

Visst finns det djur som kan göra konstiga saker. Men denna hunden, den slår ju allt! han står utanför en bil och diggar musiken. haha ta en titt så får ni se!


Jerry Springer

idag vaknade jag runt halv 9. Jag käkade frukost med carro innan hon drog till Jobbet. Lite avensjuk att hon har jobb. jag vill också ha! Dock, ska jag jobba på måndag. Det känns underbart! Hoppas att det blir fler dagar än bara en! Till frukosten kollade vi på Jerry Springer. haha älskar de programmet. alla är så konstiga. Sen när jerry var slut pluggade jag matte från klockan 10 till halv 12. Sen så kände jag att jag var tvungen att gå ut och gå lite, Kändes nästa som att man var tvungen att tömma hjärnan på tal och siffror. Gick inte speciellt långt, gick kanske en kvart eller något sånt. När jag kom tillbaka käkade jag lite och sen var det dags att plugga igen. Så totalt har jag nog pluggat i 4 timmar idag. Dagen är inte slut än, så jag ska plugga mer snart igen. behöver bara samla mig lite! :)


Sminska Jacqueline imorgon!

I morgon går alla 9or på bal här i Lindome. Jag ska sminka en tjej som heter Jacqueline, hon ska ut på balen. Det ska bli riktigt roligt och spännande. Jag håller på att packa ner några extra skuggor som jag själv har som kommer nog till användning. Jag fick även låna en av Therese som jag behöver imorgon. Jag hade tappat bort min, så jag fick låna av henne. tack! Jag ska ta med mig kameran, hoppas att jag får knäppa ett kort på resultatet.


Tur på stan med girls-en

Efter att jag hade bytt mina skor som hade gått sönder så kom några små gullerumpor till stan. Man undrar egentligen vad jag gör med alla mina prylar? Först klockan och nu skorna? Detta kan inte sluta bra?.. Men, Sen kom Malin, sandra Larsson och Sofia in till stan. Vi drog och käkade lite gott i gott och även massa prat. Det var en mysig dag på stan med er tjejor <3

Jag kan inte hantera Jet set klockor

Efter den korsta skoldagen åkte jag in till Göteborg med Nanna för att hämta min Jet set klocka som har vart på lagning en vecka. Jag fattar inte hur jag lyckas göra sönder den hela tiden? När jag fick den räckte det inte att jag skulle ta av mig jacka och armbandet gick sönder igen... Så fick gå tillbaka till Ur och Penn, så att de kunde fixa den. Jag ville lämna tillbaka den eftersom att den går sönder så ofta. Men det gick tydligen inte? Hon svarade inte på min fråga.


kan denna dagen bli mycket värre?

Kan inte direkt säga att jag är nöjd med denna trista måndag! sisst jag kollade på klockan i natt var det 3. Somnade nog någon gång där. Bättre sent än aldrig? Som man brukar säga. Nja, kan inte riktigt hålle med där. Har vart fruktansvärt trött idag. och dagen började stressigt, tog tåget en haltvimme innan än vad jag hade tänkt, så fick springa ner dit och satt där och stressade för att nanna skulle hinne med tåget när hon åkte från linéstaden. Hon kom precis!  Sen så fick jag reda på mitt nationella prov. inte speciellt nöjd om man säger så! fan också...


Just nu vill jag att Matilda ska komma hit! Hon kommer nästa helg<3 då blir det Liseberg, tur på stan och fest!

I <3 My Bed

Tränade på gymmet för en stundsen och måste säga att det var riktigt skönt att röra på sig lite! Kändes som de var rätt längesen nu? När jag kom hem tog jag en varm dusch, och tog på mig min goaste sovtröja. "I <3 My Bed" Sen kollade jag på mina systrars favorit program som är Ghoste Whisper. Hoppas att det stavas så. Jag har inte fattat grejen med den serien? Det händer samma saker hela tiden?


Lampan exlopderade!

sista söndagen innan det blir sommarlov. Blir bara lycklig när jag hör ordet sommar. Det är äntligen sommar i Göteborg! Hoppas att vädret håller ett tag till! Men denna underbara dagen vaknade jag strax efter 9. nästa rekord för att vara mig. Det är nog de längsta jag har sovit på år och dar! men i alla fall, idag vaknade jag av att alla är högljuda här hemma. Det visade sig att en lampa hos oss hade exploderat. heh? Då undrar man ju hur? Pappa berättade att det kan hända med de lampor vi har. Känns ju gött att man har fyra sånna över sängen....


Är riktigt sugen på en stor skål med Jordgubbar. Ska man köpa med sig de hem imon kanske?


stress = ogilla

Det blev rätt stressigt när jag skulle hem från Sofia. Hon fick köra mig till krysset, där jag skulle gå på min buss. Jag hade bara 4 minuter på mig att hinna med tåget från centralen och det tog ett tag innan den rullade iväg från torslanda. Så jag blev lite stressad. jag ville absolut inte vänta 1 timme på tåget. Men jag hann, fick springa in i tåget innan de åkte!


grillkväll! <3

kvällen hos sofia blev riktigt mysig. Vi grillade kyckligspett, kött till det hade vi bröd, pommes, croketer, sallad, olika såser. Till efterrätt blev det jordgubbar och chips. Allt smakade perfekt! Det enda som var lite jobbigt var att jag frös så otroligt mycket. Det blev riktigt kallt när solen gick ner, och den gick ner ganska så snabbt!. Men kyla hindrade inte den goa kvällen. Men jag åkte hem tidigare än vad jag egentligen skulle. Har vart seg hela dagen. Blev inte mkt sömn i natt och det känner man verkligen av.


Det blev några påsar med mat.


Jag säger bara en sak, jag och Sandra är g
rymma på att grilla. Dock tycker jag att jag också borde få ha ett sånt förklädde som hon har.
"mäste kocken"

huvudvärk

Just nu mår jag illa och det suger, huvudvärk börja slå till. Jahop, då har ma vätskebrist igen. Får det väldigt lätt har jag märkt. eller det kanske inte är så konstigt när jag ligger i solen i timmar. Men nu har jag i alla fall tagit en tablett och hoppas att det släpper snart. Jag vägrar må illa och ha huvudvärk hos sofia idag. jag vägrar!

haha tummen upp för att det ska bli en grym kväll hos Sofia!


Grill-time!

Idag bär det av mot torslanda med gosisarna. För idag ska vi grilla hemma hos Sofia och det ska bli super mys! Vi ska mötas vi Maxi och handla allt inför middagen, mat,dricka eventuellt godis. hoppas på det, för jag behöver verkligen sockerkick idag. haha^^ Nej, men jag tror att det kommer bli riktigt mysigt hos Sofia idag. Hoppas bara att det inte blir för kallt så tidigt bara! men då kör vi på film. Om vi nu ska sitta ute och käka! 

Gammalbild<3 men jag gillar den för att det är ni är så otorligt bleka! :)
 

5 timmars sömn = UNDERBART HÄRLIGT!

Idag är jag fruktansvärt sent. somnade efter 4 någon gång och vaknade vid 9 att solen lyste in i ögonen och höll på att dö av värmeslag. DEt blir så fruktansvärt varmt när man har ett uterum precis utanför. Det var inte tillräckligt öppet under morgonen när solen blev som varmast. Så, ja.. ni förstår, lite sömn för min del!


Mitt hår ser fruktanvsvärt gult ut i utväxten på denna bilden! ogilla! Men jag gillar frisyren!


18-årsfest

gårdagen blev det i stort sett sola. Älskar det! senare på kvällen mötte Jag Sandra Larsson vid stationene. Där efter mötte Linus och John oss vid stationen. Vi följde med de till andreas och satt där en stund. mysigpys! Sen var det dags att dra till forsell som ahde 18årsfest. Det var roligt där, men det var tråkigt att Lasse gick så tidigt :/ Jag stannade inte så mycket längre heller, men en stund i allafall. Sen blev det myspys och new moon när jag kom hem!


magnum glass <3

Är överlycklig att jag var ledig idag från skolan. Då kunde man passa på att sola hela morgonen på baksidan. Har solat lite för länge nu, känner mig trött och hängig i huvudet. Kanske har druckigt för lite vatten. Mamma och pappa tog en prommenad och kom hem med magnum glass. MUMS! de passade perfekt en solig, härligt sommardag som denna! <3


åh, vill se Remember me igen!

Twilight movie night!

Det var meningen att jag och syrran skulle på smygpremiären den 29 juni på Eclipse. Det är Twilight maraton, då visas Twilight, New Moon och eclipse. Allt började klockan 6 och slutade runt 2. man fick även en popcorn och läsk på köpet. Det gick på 275 tror jag. Inte så mycket för att se tre filmer på en kväll. Men, det blev ingen Twilight maraton för min del.. Skulle hämtat biljetterna idag isf. Men syrran kunde inte. Hon har körkortet. Men. det gör inget! jag får gå på premiären istället! :)






Här kommer en ny TV-spot, den handlar mest om den nyfödda varmpyren Riley. 

 

En ytterligare TV spot om de nyfödda
 

3HO!3

en härlig sommardag som denna har vart helt underbar. Vi hade avslutning på Stylisten idag. Blev lite glass och lite smin. Vi fick smink från Kryolan som de tänkte slänga, så då passar man på. Blev inte så märkvädiga grejer, men allt behövs ändå! :) Sen så köpte vi en present till våran lärare Josefin som ska sluta och börja jobba mer med film och projekt. Vi samlade ihop en lite slant var och köpte en ljuslyckta! 



Så denna låten med 3HO!3 passa perfekt till denna dagen
 


hål i jorden !!!

Nu är det bråttom till tåget. men jag måste verkligen blogga nu och berätta en sak. För er som inte lästa GP i morse har verkligen missat en stor händelse. Jag blev nog lika chokade som ni. Man kan knappt tro att det är sant. Jorde svalde huset? ett hål i marken ner till underjorgen! detta sledde pågrund av att det var säsongens första tropiska oväder.  De skedde översvämningar och lerskred. HELT SJUKT!

FÖRödelse En gigantisk grop i marken svalde ett stort hus i

ful låt!


Shaka den för Sean Banan


2 åring röker

Det är många som börjar röka vid ung ålder. men trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle se en 2åring röka. Jag trodde aldrig att jag skulle se en 2åring röka två pakt om dagen? Känner inte någon som röker så många ens vid min ålder. Helt sjukt. han kommer inte bara dö i cancer, kol, han har till och med fettma... Stackars unge säger jag! Hur sjuka är inte de föräldrarna? de mördar ju sitt barn rent ut sagt?



brännboll!

idag hade vi ute gympa och det var nog första gången jag verkligen såg fram emot att ha en gympa lektion. Vi spelade brännboll idag och jag älskar den "sporten". Så himla roligt är det! Mitt lag eller mitt å mitt. De laget jag spelade med kanske man ska säga. Vi vann med ungefär 30 poängs skillnad. Snacka om skill! 

 


utförsäljningar

Jag hann inte blogga igår. Men gårdagen med alexandra var riktigt mysig. Som vanligt. Vi tog en sväng till K.red. Alexandra lyckatdes hitta lite fynd på JC som har utförsäljning. Så, passa på om ni ska handla innan det tar slut. Juste, väskaffären i kungsmässan har också utförsäljning. Kårlins heter den så? Den som ligger vid stadium i alla fall. Så ska ni köpa väskor? Åk dit! :)
Jag blir inte speciellt förvånad att Kållered har utförsäljning! de har ju aldrig hänt innan.... Snart går hela Kållered under. Men jag trodde aldrig att det skulle hända i en affär i kungsmässan? mysko!


RSS 2.0