Tinie Tempah <3






Levande och begravd

Mums! Godis är så gott och nu gör det inte ont när jag sväljer heller! kan det bli bättre? Snart ska jag hoppa ner i sängen och kolla på Beck - Levande och begravd. Har ni sett den?  Det sägs att den ska vara riktigt bra!


lov imon?

Godmorgon alla underbara människor!

Idag är det söndag, och imorgon "börjar" lovet. Har någon känsla i kroppen att det känns som att det är skola imon.. Det beror på att jag pluggar. Renskriver intervjun från Kicks, ska också svara på en hel del frågor inom Arbetsmiljö och säkerhet! sen så ska jag fortsätta skriva om företaget Yubag - om våran framtid. Sen så ropar svenskan på mig låååååångt där borta. Ska göra en Författarproträtt om W shakspear!

Idag blir det ingen träning för mig, jag skulle på SpinBox idag. Men känner att det är alldeles för hårdträning för mig del idag. Jag hatar min hals, jag måste kämpa för att svälja :/ synd om mig..


Några bilder från Tjejmiddagen






Like A G6

Älskar låten!


Black-Dinner

Nu är håret fixat, kläderna, sminket fixat. Nu är det bara att vänta till att klockan ska närma sig klockan 6. Sen så ska jag dra mig till Julia. Det är Black-Dinner hos henne. Det ska bli kul!!!




nytt halsband

Jag var och shoppade i stan med Alexandra i torsdag. Jag köpte en present och ett halsband till mig.


raglady 149:-


jag mår bättre!

Nu är jag på fötterna igen! än så länge om vi säger så. Febern har gått under 37 och jag mår hyfsat bra. min vanliga temperatur är vanligtvis vid 35-36. När jag har över 37 är jag riktigt dålig. Igår kväll hade jag över 38, så humöret och orken var inte på topp. Men Niclas kom förbi en stund igår.hihi,mys.



sjuk tjej

God morgon!

Jahop, då ligger man i sängen och är sjuk. sista dagen på praktiken också. Jag ska åka till Kicks på måndag och lämna tröjan, ska även hämta mitt omdömme med!

Hoppas inte att min fullbokade helg blir helt förstörd nu. Jag skulle hem till Niclas idag, men det blir tyvärr inte så :/ Imorgon ska jag jobba och gå på tjejmiddag. Hoppas att jag inte är allt för dålig imon med!


Göteborg efter praktiken

Direkt efter praktiken ska jag åka in till Göteborg med Alexandra. Jag ska köpa något fint jag kan ha på mig på lördag. Sen så ska vi kolla på PRESENT! wiho!

kommer skämma ut mig för hela KBA

go morron, go morron!


Såg precis mitt klassfoto på facebook, ingen vacker syn! jag ser rädd ut.... Nu kommer jag skämma ut mig för hela kungsbacka ;)  förutom att jag sitter på facebook, kollar på klassfotot och gnäller över min onda hals så äter jag frukost. Jag tror att Nanna har smittat mig :/ Eller så är det väll min tur att bli sjuk, lagom till lovet!


passa på att köpa julklappar på kicks nu!

nu är jag trött, en väldigt trött tjej! Idag på kicks kom det massa julklappar. Ni vet de paketen med en parfym + body lotion och en shower gel. Jag och nanna fick i stortsett prismärka de. Så bäst att ni passar på att köpa julklappar nu när det är 20% på alla dofter, både herr och dam! hehe. Direkt efter praktiken blev det att skynda sig till jobbet, nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Ska snart stänga av här och försöka somna.
 


imon blir det stan efter praktiken med Alexandra.

Lön idag

Godmorgon alla!

Snart är det dags att gå ut i det kalla vädret och tralla ner till stationen. Sen så är det dags för ännu en dag på Kicks. Det är inte många dagar kvar nu. Måste springa iväg till ICA på lunchen och köpa med mig någon mat till Jobbet sen, ska jobba direkt efter praktiken. Blir lite stressigt, men det ska nog lösa sig! Idag får jag lön! underbart! :D


fint besökt på praktiken

tjabba, tjena, hallå!

Det gick bra på Kicks idag, det var ganska så lungt. Det blir väll mer frammåt veckan. Löne vecka nu ju! Fick fint besök på praktiken idag, först kom Niclas och sen kom Alexandra. Jag och Nanna följde med Alexandra till H&M för hon skulle köpa en tröja.

Nu är träningskläderna på och snart blir det att träna med Niclas.

Ha det bra!
puss


Little house

godmorgon alla sötnosar


Idag är det tisdag. Det blir praktik som vanligt, hoppas att det blir lika kul som igår :) Sen efter praktiken blir det att gymma med niclas. Han kom igår till jobbet, gymmade med han en liten stund efter jobbet. Just nu håller jag på att sminka mig, och lyssnar på en super fin låt från Dear John. Hur bra som helst är låten, filmen är också jätte bra. Låten heter Amanda Seyfried - Little House. Lyssna på den! <3


mysig helg!

God morgon!

Kan börja inlägget med att säga att jag har haft en jätte mysig helg. I fredags blev det en hemma kväll med familjen. Man kände att det behövdes efter en vecka på Kicks. På lördag tränade jag, ganska så hårt så då var man helt slut sen med! Niclas kom till mig, vi käkade mat och kollade på film. sen så sov han över :) Mysmys!

Nu håller jag på att göra mig iordning. Ska gå om en timme och jag har varken ätit, borstat tänderna, sminkat mig eller tagit på mig kläder. kanske borde sätta fart? Eller vad tror ni?
Ha en bra dag, ikväll blir det jobb efter kicks.





krig i mitt rum

Godmorgon :)

Det behövdes verkligen en städning här inne. Det ser ut som att det har vart krig i  mitt rum. Det har det också! Efter att jag har städat ska jag ner till gymmet och träna en timme eller två ;)

Eminems nya video


Ni måste se den!

Hej bloggen!

Igår såg jag filmen Brothers , ni som inte har sett den. Då har ni missat något! den kom ut i december förra året men jag såg den inte föräns nu när den kom ut på Hemmakväll. Den har säkert vart där ett tag men nu har jag äntligen sett den. Två gånger till och med. Inte dåligt va? :) kunde inte sova igår natt, låg och tänkte på filmen hela tiden. Tycker så synd om Sam :( buhu! här kommer trailer.


GOD MORGON!

Godmorgon alla!

Nu har jag gjort mig iordning och snart kommer Niclas och hämtar mig. Sista dagen på praktiken för denna veckan! Ska tillbaka på måndag igen. Ska bli skönt med helg, så man slipper så i 7-8 timmar om dagen ;) haah! är inte alls van vid det, bara så att ni vet! ;)


Brothers

Hej igen!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på filmen Borthers. Hoppas att den är tillräckligt bra så att jag INTE somnar, jag har en tendens att göra det ;) Måste ställa klockan också, får inte glömma det! annars skulle det bli stressigt, haha! Niclas hämtar mig imon, så behöver inte gå upp liiiiiika tidigt. en kvar senare kanske. inte så stor skillnad ;) Det är jobbigt att ställa klockan, tänka på hur lång tid det tar att göra sig iordning, om man ska göra något extra den morgonen eller så. nej fy usch! God natt!


bränt mig.... på axeln

Hej bloggen!

Nu ska jag försöka få till ett inlägg som jag har försökt med i ungefär 3 gånger nu. Men när jag ska spara och publicera så loggas jag ut och inlägget sparas inte? Vad kan det beror på? Ingen aning säger jag här för mig själv. Denna gången får jag kopiera texten innan jag sparar så jag slipper skriva om hela tiden. haha!

Jo, jag har vart klantig, som vanligt men idag var det värre än vanligt. Jag tänkte göra håret fint till praktiken med att våga det med min trippeltång. men vad gör jag? BRÄNNER MIG PÅ AXELN? Hur lyckas man, det suger! Det svider också. Dock såg det värre ut i morse, rödd och det sved nu är det bara en ful axel.


tankarna är någon annan stans är här

Just det! jag har en blogg att inlägga på! vart mycket med praktik och jobb nu det senaste så har ABSOLUT inte tänkt på att berätta om mina dagar här. Men nu kommer det! :)

Jag är en trött brud

Hej bloggen, nu kommer det ett inlägg från en tröttbrud
Idag på praktiken så hjälpte jag till Helén med lagret, städa, slänga,slänga, slänga, sen ta in varor till butiken som skulle upp på hyller. Större delen av dagen har jag och Nanna packat upp varor, mascaror, krämer och hårprodukter med mera. Sen så har vi hjälpt små söta kunder.



ååh min rygg!

hej bloggen!

Igår efter praktiken blev det jobb på gymmet. när jag kom hem var jag helt slut, så blev inget bloggande igår. Men nu blir det allt, ska skynda mig nu innan jag måste gå.

Jag måste erkänna att jag har hur ont i ryggen som helst "tränignsvärk" sen igår, har nog aldrig stått så som jag stod igår när jag plockade upp varor. ska se om det finns någon pall jag kan sitta på om det blir uppplockning idag.

första dagen på Kicks

Godmorgon alla bloggläsare

Nu har ja gjort mig iordning för veckans första praktik på kicks idag och nu måste jag åka. ska möta Nanna vid stationen. Ha nu en underbar dag så hörs vi ikväll!
puss


Kicks

Godmorgon bloggen!

Idag är det dags för den första dagen på praktiken. Är faktiskt lite små nervös, men jag kommer hålla tummarna på att det kommer gå fint idag! Ni som inte vet så ska jag praktisera på Kicks. Hoppas att jag får sminka någon på makeup stolen ;)


Spinning + boxning

Hejsan bloggen

Nu är träningskläderna på, om en 45min är det dags för spinbox. Då blir det spinning i en halv timme och sen boxning i en halvtimme. Lagom jobbigt och man blir lagom halvt död! :D Wish me good luck




helt galet!

imorgon och två veckor frammåt ska jag praktisera på Kicks i kungsbacka. Det ska bli lite spännande. Det är skönt att komma bort från skolan lite och tillbringa timmarna på praktik och sen är det lov. helt galet att det är lov om 3 veckor!


 

Ingen lyckad fest igår

God morgon!

Igår blev det fest med Alexandra och Julia. Eller fest å fest, den var ingen höjdare.

Nu har jag ätit frukost och nu käkar jag lite godis. mums! jag håller på att lägga en film på usb som jag ska klippa och klistra sen. Så om ja blir klar idag eller någon dag i veckan så ska ni få se en film på mig när jag var liten;)


Hon är ball!

Har ni hört Ke§ha's senaste låt? Om ni inte har, lyssna!




GOOO låt


byxor och träningströjor

dagen har vart i full gång sen jag klev ur sängen i morse. Det blev en sväng på stan med mamma och pappa, köpte ett par byxor och två träningströjor. NICE! Träffade Alexandra med sin blivande man på stadium ;) Tjusigt par! När vi kom hem hoppade jag och pappa in i bilen för att övningsköra - FÖR FÖRSTA GÅNGEN!  Men det gick bra! Som tur var! haha, hoppas att vi gör lite imorgon med.


H&M 299:-

Stadium 179:-/st

hela dagen i full gång

Mina fötter var som istappar igår när jag kom hem från stan.  Filmen var jätte rolig och maten smakade prima ballerina! Måste nog köpa ett par varmare skor innan den "riktiga" vintern slår till.


Nu är kläderna på eller dagens outfit som man kanske ska säga på bloggen ;) Idag blir det ett par leggins, linne och en gosig kofta! :) Ska snart hoppa i skorna, slänga på jackan och gå ner till gymmet och jobba i några timmar. Sen kommer mina föäldrar och hämta mig så ska vi åka till stan och hämta mina special inlägg som vi har fixat. Hoppas att jag kan börja springa nu!!! Sen ska vi köpa byxor som jag kan ha på kicks när jag praktiserar där ;) Sen ska jag förhoppningsvis övningköra. Oj! det blev fullt upp hela dagen! Vi får se vad kvällen har att bjuda på ;)


ha en bra dag allesammans, jag hör av mig senare efter att jag har gjort alla mina planer!


Käk och bio i stan

Nu har jag fixat mig. Det gick väldigt fort! ;) Ska snart ta på mig ytterkläderna och gå ner till tåget och möta niclas. Sen så blir det att käka i stan, vi får se var. efter det blir det att kolla på i rymden finns det inga känslor. Hoppas att den är bra, den ska tydligen vara det! har hört det från lite olika håll och kanter ;) jag håller tummarna på det i alla fall! :D


Nu börjar det hända något

Snart blir det att fixa bloggen inför företaget. så ni får gärna ta en titt i den framöver också ;) Nu har vi beställt tygpåsarna, svarta och vita. Toppen! :D

Fredag!

Godmorgon världen!


Idag är det fredag, igen! Går inte veckorna lite väl fort? Självklart är det skönt men man hinner inte med allt. heh! Jag ska snart hoppa på min frusna cykel och mina ögonfransar kommer bli istappar. Sen så blir det för det mesta att jobba med företaget idag. Sen arbetsmiljö och säkerhet... snark! Hade gärna föredragit att sluta tidigare idag än att sluta klockan 16.00 :\

Efter skolan blir der thai och bio med niclas. :)





stolt tjej

Hejsan hoppsan allihoppa!

Nu har jag tränat, körde 20 minuter på trappmaskinen,han är väll inte min bästa vän om man säger så!  Mina ben är som spaghetti, kokade spaghetti.. Ah, ni förstår efter den maskinen och bara tränat benen där efter så är man lite halvt seg i de. Men det betyder bara att jag har kört hårt idag! Stolt tjej!



And i Wish we never did it..

Hejsan hoppsan

Nu har jag och min lillasyster mumsat i oss tacos, den var lagom god! Nu blir det att smälta maten i någon timme och sen cykla ner till gymmet och köra lite på maskinerna. Sen ska jag cykla till ica när jag är svettig och fin och köpa mjölk. Måste han äta gröt varje morgon? :/*


spola till 0.51 <3 "And I Wish We Never Did It,
And I Wish We Never Loved It,
And I Wish I Never Fell So Deep In Love With You And Now There Aint No Way That We Can Be FriendsW

Trey Song är ju lagon snygg också ;)



YouBag

Hej bloggen!

Just nu sitter jag här med träningskläder på, eller bara träningsbyxor hann inte byta om mer "hade tänkt att träna". Jag fastnade vid datorn och började göra loggar till våra tygkassar "till företaget". Har gjort 5 stycken nu, ska se om jag kommer på några till som jag kan visa tjejerna imorgon.  Håller även på att testa vikten på den, just nu har jag lagt i saker som väger 5 kilo (4.9 för att vara exakt).  Får se om jag ska lägga i mer saker och se hur mycket den klarar av. Men det är riktigt bra kvalité i alla fall och det är ju skit bra! :D




I rymden finns det inga känslor

I morgon blir det Bio med Niclas. Ska äntligen se I rymden finns det inga känslor. WIHO! :D



SAW 3D

Nu på höstlovet under halloween kommer Saw 3D komma ut på bio. Undra om man ska se? UNDRAR OM JAG KLARAR  AV ATT SE DEN! haha, Saw filmerna är trottsallt lite för sjuka. Men 3D låter spännande, har aldrig vart på en 3D film än :/ Just det, sångaren i Linkin Park är med :)



prov i hudvård

Igår hade jag studiedag för första gången på gymnasiet, lite sjukt endå! Men det är sant, tyvärr!! Jag tillbringade min lediga dag med att jobba. Gött med lite mer extra pengar.


Ska snart fortsätta att göra mig iordning och plugga lite till innan provet, Jag har prov i hudvård idag. Hudensuppbyggnad, hudtyper, massage och massa andra grejer. Jag hoppas att det kommer gå bra i alla fall :)


dubbelpass idag! :)

Nu är det ännu en ny dag! God morgon föresten!

Nu har jag ätit, tagit på mig kläder, ätit frukost och borstat tänderna. Sminka mig behöver jag inte göra på tisdagar eftersom att jag har stylistlektion i 3 timmar idag :) Sen är det idrott med klassen, kanske blir halva klassen idag igen? Nu får ni tjejer komma till idrotten allt!! ;) Direkt efter idrotten/skolan blir det dubbelpass på gymmet, Zumba och Afrodans. höh. Sen blir det att plugga :)



Godmorgon, idag är det måndag

Hej på er!

Idag börjar jag 13.00, men jag gick upp vid 8. Ni tror säkert att jag är konstig som gå upp så tidigt när jag har en riktig lång sovmorgon. Men idag var jag duktig och gymmade en timme, sen blev det en varm dusch och mat. Jag ska cykla om 10 minuter till pendel. Sen blir det dubbel lektion med materialkunskap "photoshoplektion" :)

I eftermiddag blir det jobb 16.00- 20.00 :) Ha en bra dag allesammans




är helt klart nöjd med genomgången!

Hej alla fina!

Nu har jag kommit hem från jobbet och jag har också kommit hem från styrketräningsgenomgången jag var på. Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med de 3 timmar med genomgång. De kändes som 1 timme. Men jag har fått lära mig väldigt mycket hur jag ska göra på maskinerna - RÄTT! Jag har gjort fel hela tiden! Vilket är riktgit tråkigt! men det är bra att det finns folk med sådan talang som han har. Jag är nöjd, det kan jag lungt säga att jag är! :) Nu blir det att verkligen ta tag i träningen och hoppas att det bli bättre resultat!

Ha en bra kväll. puss<3


Styrketräningsgenomgång och kostgenomgång

Nu blir det att snabba sig! Jag ska på styrketräningsgenomgång och genomgång om kosten på gymmet. Det håller på i 3 timmar, men hinner bara vara med en stund. Ska jobba efteråt.
 Ha en bra dag. SÅ hörs vi senare :)

Bilder från kalaset igår










Det kan aldrig bli för mycket av det goda.

Kom hem för en timme sen ungefär från stan. Jag och Niclas fikade på Condeco, stavas det så? Nu gör det de i alla fall :) hehe! En blåbärspaj blev det för min del och han tog en hallon. Det kan aldrig bli för mycket av det goda ;)



Tar en fika i Göteborg

God morgon!

Innan jag ska berätta dagens planer så måste säga att kameran hade inte gått sönder. Hade bara kommit åt en knapp.. *Host* Så smart var jag! :/

Nu till dagens planer: Jag ska åka in till Göteborg och ta en fika med Niclas. Sen får vi se om jag hinner träna innan jobbet!  Idag blir det jobb från 17.00- 20.00 :)


Nu blir det småland! Hoppas inte att kameran har pajjat!!

Hej på er alla! :)

Nu har jag gjort mig iordning, vi ska snart åka till småland och hälsa på mormor och den finska släkten ;) Det kommer bli en trevlig dag i småland.

och just nu sitter jag och småsurar för mig själv. Det är något fel på min systemkamera? Jag får inget fokus på någonting... allt blir bara suddigt!




Träning 9 på morgonen

Godmorgon God morgon!

Nu har jag kommit hem från gymmet. Eller jag kom hem för en stund sen! Jag, storasyster och mina föräldrar gick på spinningpass imorse klockan 9.15. Ni måste tro att vi är lite galna? Det tycker nog grannarna i alla fall. De vinkar från frukostbordet när vi kommer med våra träningskläder. Men nu måste jag duscha! jag ska till småland idag! Sä nu blir det att fixa mig! :)


GALEN KVÄLL!

Hej bloggen!

Måste berätta om gårdagen! Jag hade planerat att ha en hemma kväll som ni kanske minns? Men, Sen så ringde julia och frågade om jag ville följa med på fest med henne och Alexandra. Klart att jag ställer upp ;) Så jag fick skynda mig att göra mig iordning. Sen gick jag till Alexandra. Jag hade ingen aning om att det var en lokalfest! Det var nog över 200 personer! Polisen kom två gånger också. Liten galen kväll! Kvällen slutade med slagsmål... Inte jag då asså, men fy!


Bilder från Marsstrand






hemma kväll

Hej alla underbara!

Nu har jag ätit en god middag tillsammans med min familj. Vi har ätit grillad lax med sallad och sås. mums! Nu sitter jag och lyssnar på musik i uterummet med familjen. Blir nog en mysig hemma kväll med familjen, det är skönt! Ska upp til köket och hjälpa min lillasyster att göra chokladpudding.

ha en bra fortsättning på kvällen.
puss och kram!


god morgon

God morgon alla morognpigga människor!

Klockan är strax efter 7 och det är kolsvart ute?! Det brukar alltid vara lite ljus ute, men nu är hösten eller vintern som jag säger är här!

Det är fredag idag och jag har faktist inga planer på vad jag ska göra idag. Vi får se vad som händer ;) Dyker säkerligen upp något roligt!

kändes bra att sno min systers skjorta idag igen, jag gillar den! funderar på att köpa en engen :)


Ska snart träna

Nu har jag ätit en god grönsakssoppa och snart ska jag byta om för att göra mig redo för träning! Det var en vecka sen jag var på gymmet, så idag blir det att köra gärnet! Hoppas att Alexandra köper kort snart så att vi kan träna tillsammans ;)


okej, jag lyckades inte. Men jag försökte göra en lika fin min som du Alexandra <3

stolt dotter

Nu har jag äntligen städat klar, det blev inte bara mitt rum. Vill ha lite beröm från mamma så jag städade toaletten, hallen och startade en tvättmaksin. just det, en diskmaskin med! Nu är jag är stolt dotter!

Jag har lite produkter över sen behandlingsdagboken "rengöring,massage,peeling produkter" Så nu ska jag göra en peeling på mig själv :) Jag måste få pyssla om mig själv också ;)
 

Magic

skoldagen började underbart med en go massage! Tackar för den, Sandra Larsson. Du kan bli min massör ;) höh!

Just nu städar jag mitt rum och lyssnar på en riktigt go låt!



"I got the magic in me,
Every time I touch that track it turns into Gold
Everybody knows I've got the magic in me
When I hear the flow the girls come snapping at me
Now everybody wants a blast of magic
Magic, magic, magic,
Magic, magic, magic
Magic, magic, magic
I got the magic in me"



SOFT DAG

just det! igår köpte jag och min mamma ett par nya skor till mig. Det blev ett par ljusbryna vinter skor. Har reda ett par svarta så varför inte ha en annan färg med ;) ? Den ser lite mer höstaktik ut. Jag lägger upp en bild på de senare. För nu ska jag åka till skolan, lägga mig på en massagebrits och få behandling. SOFT DAG! slutar även 12.30 idag istället för 16.00 SOFT DAG!




4 poäng från MVG

Känner att jag får lite dåligt samveta att jag inte har bloggat sen i måndags. Men, Jag har haft fullt upp med plugg och jobb. Men nu är jag fri igen. I några dagar sen börjar det om igen. Vi hade Naturkunskapsprov igår. Fick 4 poäng från MVG. Kände lite surt! men är väldigt nöjd! Igår gjorde jag även behandlingar på mamma,farmor och min syster. På mamma gjorde jag en hel behandling med rengöring, peeling och massage. På Farmor gjorde jag rengöring +  massage och samma på min syster. Fullt upp igår med andra ord!

OMG SANDRA UTAN SMINK!

En dag vid marsstrand

Nu har jag kommit hem från marsstrand. Vi har sminkat elever som utbildar sig till sjömän. De hade en räddningsövning. Vi skulle sminka sår på de, så att det skulle se lite mer äkta ut när de blev fotograferade. Vissa låg på golvet, andra hade ramlat ner från masten och massa annat.  Helikotrar, räddningstjänst och poliser kom dit. Kändes lite mäktigt att ha första parket att se allt! ;)

Bilder och videor kommer upp senare. Nu hinnr jag inte, ska jobba. Ha en bra dag. puss!


sminka sår mitt ute i havs

imorgon ska jag och några i klassen ut till havs. Vi ska till marsstrand och sminka sår. Känns lite spännande sådär! ingen aning vilka vi ska göra de på eller vad ska göra för sår. Min fantasi är väll inte den bästa, så får se om jag drömmer om sår i natt eller inte!

Ska åka klokdan 7.10 imon.. Känns lagon tidigt sådär! Så ska upp lite innan 6. Ännu bättre ju! Sen direkt efter turen på marsstrand ska jag jobba. så det blir verklien fullt upp i mon.

Så, nu ska trötta sandra lägga sig i sin säng.
hör av mig i morgn. puss

välkomstpresent

vilken fin välkomstpresent jag fick, en äcklig spindel! kände mig varmt välkommen och röd med att döda den med dammsugaren! undra om det blir regn imon?

helgen i växjö

Vill bara säga innan jag kryper ner i sägen att jag har haft en jätte bra helg med Matilda, Alexandra och Madde. Dit resan och hemresan var väldigt roligt med min lilla alexnadra. hah, vem vet vad som kan hända när vi två åker reginal tåg, kalmar kust till kust ;)?  Här kommer lite bilder från helgen. Jag har inte rediegerat de. Men vi får nöja oss med orginalet för denna gången! :)

tågresan:





i växjö:







Sun shine Jacka. 1700:- MQ


Kofta, 399:- H&M


Makeup store. ögonskugga: muffin 160:- Mascara : Max flash 170:-
tror priserna var så. Fick rabatt. så minns inte!





fest:






Idag bär det av!

God morgon bloggen! Idag är jag väldigt sleten och otrolgit trött. Vi kom hem vid 3-4 tiden igår och natten innan hade man inte sovit speciellt mycket!

Idag ska jag och alexandra åka hem mot Göteborg. vi ska till stan snart och köpa mat och sen ska vi vinka hejdå till matilda!

Jag har haft en toppen med toppen människor!

bilder kommer inom kort!

FRAMME I VÄXJÖ

Nu är två göteborgare på plats i växjö,småland. Tågresan gick bra och var väldigt rolig tillsammans med Alexandra. det kändes som att resan tog 1 timme ungefär men, den tog 3 timmar.
"bilder kommer på söndag från ditresan"

När vi kom fram hämtade Matilda och hennes pappa oss, skönt att slippa konka på våra väskor som väger för mycket. När vi kom till henne blev det plockmat och det satt väldigt fint en kväll som denna. Sen kom Madde förbi, trevligt var det! Vi tog en lite prommenad, sen blev det tårta och mys.

Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på film. Vi är hur trötta som helst. Dock vet vi inte riktigt varför? haha
ha en bra kväll, vi hörs imon!
puss


TAGGAD!

Nu är jag färdig och nu är jag J*vligt taggad!!. Ska snart åka till Alexandra, sen ska vi åka in till Göteborg. Köpa lite mat som vi ska ha på resan. Det tar tre timmar att åka, så något måste vi allt tugga på! Resan dit kommer bli sjutk rolig! och ser verkligen fram till en toppen helg^

Puss på er alla!







Packningen är KANSKE klar

Nu börjar jag bli klar med packningen, men har inte riktigt koll på vad som ligger i min stora väska? Känns som det är mer än vad jag behöver. Jag ska liksom vara borta två nätter och jag har med mig lika mycket som jag ska vara norta en vecka? haha, Det blir alltid så när jag ska ner dit! Man vet liksom inte vad som kan hända där ;) juste tandbortsen ska också ner! undra om en får plats? heheh




grattis Anielle

Har kommit hem från skolan. Vi käkade pizza idag, vi firade Aniella som fyller 17 år idag :) Grattis sötnos, hoppas att du får en bra dag på din födelsedag!


MorgonPIGG = som vanligt!

god morgon alla morgonpigga människor! Kanske bara ska hälsa godmorgon till mig själv?

Klockan är snart tio i 7. Har precis duschat och fått på mig kläder. Sen blir det att äta en god frukost med någon i familjen, om inte de redan har ätit. Aja, min katt får väll ge mig sällskap då! :)



RSS 2.0