Fest

Igår var jag på kungsmässan med Alexandra, skulle kolla på något nytt klädersplagg. men hittade inget som jag fastnade för. Så vi åkte hem ganska tidigt och gjorde oss iordning för att dra på fest i mölnlycke. Mikael åkte till Lindome Centrum för att hämta mig och Alexandra. Självklart efter den stressande dagen så glömmder jag min väska vid centrum på en bänk. så vi måste vända när vi har åkt 10 minuter eller något. Som tur var, så var den kvar! 
Sen var festen igång, den var i stortsett rolig. Dock var väll inte slutet lika roligt, men kvällen var ändå bra!
Kom hem vid 1 och somnade ganska snabbt så det var skönt!:D

Idag vaknade jag ganska tidigt och har väll inte var väll inte den piggaste om man säger så;) Jag mår väll som jag förtjänar..
Men jag käkade med familjen och sen gjorde vi oss iordning för att åka iväg och köpa skor. Det blev två par skor. Vi tog även en sväng till IKEA och köpa två matter till mig. Det är skönt att äntligen få lite färg i rummet. Innan var det bara svart och vitt. men nu har jag äntligen fått en klick lila också!:DMin sminkning ska föreställa ett rivsår ifrån när Sandra Larsson ramlade i en buske.:)

Göra sår med wax

Idag hade vi hudvård, då vi tog fram britsar och gjorde rengöring på varandra. "vi låtsades som om vi gjorde det i en salong" riktigt roligt och OTROLIGT skönt måste jag säga, när man bara kan ligga där och bli ompysslad!
Vi gjorde våra tradetioner som vi gör på torsdagar är att dra till Ecpresso House och ta en Chai latte och Scones! Men vi hade lite otur direkt när vi skulle gå så börjar det självklart spöregna! Men vi torkade till på fiket. Vi var där i 2 timmar ungefär. Det hände även några fler olyckor, Nannas datorn Kraschade. HAHA så söt är hon, hon startade om och satte på den räskert 20 ggr:P
Efter våran långa håltimma var det dags för stylist, då vi har halloween tema. Alltså vi ska göra sår av smink. Hur roligt som helst! Alla hade lite emosår på armarna, en hade bränt en cigg i handen, rått en skruv, fått en GREN i handen. haha Ni ska få se bilderna senare när jag får de. så det det kommer i ett annat inlägg. så titta senare om ni vill se:) det ser riktigt verkligt ut, det är det som är så sjukt!:D

Men, när vi skulle börja så hade någon gjort så att min väska hade ramlat, tror inte att det var med meningen. Men det var inte en vacker syn när jag öppnade. en mörk Foundation var förstörd, det låg flytande färg i väskan och glas. Tog en stund att fika de innan vi kunde börja med såren. men jag fick en ny Foundation som tur var, hade vart segt att betala själv.


Syssling<3

ÄNTLIGEN!
Ska till Matilda i växjö nästa helg och vara där hela helgen, gud vad roligt. Detta har jag längtat efter!:D
Vi har inte sett sen innan jul och det var ett bra tag sen!


Bilden ifrån världensbästa helg med matilda:) Men nästa helg ska bli ännu bättre!<3


Varm dags make up

Jag har gjort en varm dags make up på Alexandra. Jag ska skriva hur jag gjorde så om ni vill eller om ni inte redan kan så kan ni lära er:)

1: Smörj in ansiktet med ansiktskräm, foundtationen blir jämnare
2: Ta Neutralisering på röda finnar, rött runt näsan, du kan även ta på kinderna om det behövs. Ta neutralisering under ögonen om det behövs ta bort blåfläckar.
3: ta en fountation som passar din nyans till halsen så att det inte blir så stor skillnad.
4: dra ner foundationen ner till hansen om du skulle ha en lite mörkare nyans så att det inte blir någon kant.
Ta ända ut till hårfästerna. När du ska göra vid ögonlockan så ska du blunda och dra upp ögonlocket för att komma åt äna till fransraden.
5: när du känner dig nöjd så tar du puder för att ta bort glanset. Ta extra mycket på ögonlocken för att veta att du kommer åt överallt. det behövs mycket för att ögonskuggorna ska fastna extra bra.
6: Ta bort överflödet av pudret med en borste.
7: nu är det dags att måla ögonbrynen. ta inte en för mörk färg till dina egna ögobryn. Ser bara konstigt ut då. Ta en färg som passar dig och du själv gillar
8: Nu ska du göra skugga på globen, eftersom när du tar foundation så försvinner dina egna skuggor, det kan se platt ut. För att få tillbaka skuggorna ska du ta en rougeborsta och trycka ihop stråna så att den blir avlång. När du har valt en varmbrun färg så drar du upp ögonbrynet med din andra hand och känner efter vart benet sitter under. När du har hittat det ta försiktigt fram och tillbaka med borsten.
7: När du har gjort det på båda ögonen ska du göra grundskuggan, alltså. du ska fortsätta med droppskuggan du gjorde på globen till droppskuggan under ögat. du tar samma varm bruna som förut och ta försiktigt ifrån underögats mitten del och utåt "mot örat" du gör den tjockare ju längre ut du kommer, jobba ihop den med din droppskugga ifrån globen. Nu har du en grundskugga.
8: Nu ska du göra en tunndroppskugga. då kan du ta en lite mörare varmbrun precis vid fransraderna, ta halva ögonen så ser de lite större ut.
9: Ta sedan mascara
10:  Ta en fin rough, helst en med samma nyanser som ögonskuggorna.
11: ta en fin färg på läpparna


OM ni inte förstod hur jag menade, det är ganska svårt att förklara. så kan jag visa eller berätta för er hur ni ska göra. om ni är intresserade:Dknark?

Hej babes!
Nu känns det verkligen som att hösten är här, I don't like it! Jag hatar hösten, bara reng, kallt och blåsigt! Men vi får väll hoppas på att det blir lite finare snart iallfall. Men jag är redo med vinterjacka och halsduk!
Skoldagen var riktigt seg, tisdagarna är en av de tråkiaste dagarna i skolan. Jag tycker personligen att den är helt onödig:D Men på idrotten spelade vi badminton igen, riktigt roligt! Jag vann båda matcherna mot Sofia. Hihi lite stolt får man allt bara ibland^^


Mamma skulle hämta mig när hon hade slutat vid stationen. Hände en hel del. Först så fick jag vänta på mamma en halv timme, kunde lika väl gått hem så att vi slapp stressa med maten innan träningen. för det andra träffade jag Robb som jag inte har gjort på 1 år. eller har sett han men inte pratat med han, så nu har jag gjort det:)
Men det hände en riktigt hemsk sak också, eller jag tyckte att det var lite obehagligt. Det var en kille som hade deckat precis innan han skulle gå på tåget. Han hade tagit för mycket knark,ghb. Som alla andra idioter tar här. Självklart är det inte bara här, men känns som det förekommer en hel del. Vilket jag hatar. Jag hatar folk som håller på med den skiten! Finns absolut ingen anledning att börja?
Aja, erat liv. Ni får självklart göra precis som ni vill, men snälla ta inte droger!Hatar söndagar.

Söndagar är alltid så otroligt tråkiga? Vad ska man göra med dom? Blir ju bara att man slöar hemma, går ifrån datorn till tv och tv till datorn. Man har ingen lust med något annat...
Men nu har jag käkat mammas goda lassange och ska snart dra och träna Step och efter det Body pump, så det blir en sen kväll för min del. Hoppas på att träningen går bra!När jag ändå håller på så kan jag berätta veckans planer. Det första jag ska göra är att självklart gå till skolan som vanligt, denna veckan känns det som ganska mycket plugg så gäller att man inte hamnar efter nu när allt kommer. Ska göra arbeten, sminkningar och lite annat också.
Får studiebidraget på fredag, ska bli gött att kunna köpa lite kläder och kanske åka till Matilda i växjö någon helg nu. Saknar dig syssling<3
Hoppas även att jag kan vara lite med mina babes också, hoppas också att jag träffar min pojkvän någon dag i veckan.


XoXo Sandra Johanssson 

 


Hjälp mig! - Någon?


I don't wanna dream about, all the things that never were.
And maybe I can live without, when I'm out from under.
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under.Finns så mycket som finns här inom mig som vill komma ut, ilskan,glädjen,hatet,sorgen, hoppet! Men vet inte vilket som ska komma ut först, vart jag ska börja? Finns så mycket jag vill säga. Så mycket jag borde ha sagt. Men vet inte hur det ska gå till. Jag har försök tänka mig hur det kommer gå hur det kommer sluta, vill inte chansa...
Men jag måste ta tag i detta, innan det blir försent eller värre.

Jag försöker ändå ändra på situationen på något sett så du ändå ska förstå på något sett att jag finns här, jag väntar här. Men jag har inte existerat i din värld.

Kom hem ifrån andra sidan av världen, vi möts på halva vägen..


Nu kände jag att det inte alls blev den possitiva inlägget jag hade tänkt att skriva. Jag kom nyss hem ifrån Bio:n, riktigt bra var filmen. Vill se 3an nu! längtar till 3an och jag längtar till new moon!
Snart kommer alexandra, så ska börja plocka undan alla sminkgrejer som ligger överallt så inget går sönder:)
Ha det bra bitches 

Balen 2009
Balen 2009

XoXo Sandra Johansson 


En kall Dags make up.

Igår träffade jag Alexandra efterskolan, gick hem till henne direkt och tog det lungt under tiden hon duschade. Efter det stack vi hem till mig så skulle jag göra en av mina läxor på henne.Jag gjorde den dags make up
Jag tänkte berätta lite hur jag gjorde om ni själva vill göra;)
1: smörjde in hennes ansikte med ansiktskräm
2: när det har tortkat tar du neutraliserng,make up store för att ta bort blått under ögonen, rött runt näsan och röda finnar.
3: Make up store Foundation med nyansen naturel. ta ända till hårfästet och låt det inte bli några ränder. Ta även ända in till ögonfrans raden.
4: ta puder så du inte blir glansig i ansiktet
5: ta en ögonskugga som inte blir allt för mörk för ögonbrynen.
6: Mjukdroppskugga-Blanda råsa och lite brunögonskugga och måla globe " benet under ögonbrynet" för om du bara tar Foundation och puder så tar du bort dina egna skuggor.
7: Gör en mjuktunndroppskugga under ögonen som jobbat ihop sig med Globe - ta lika dana färger!
8: Gör en övrerskugga på överdelen av ögats fransad. utifrån-in, "halva ögat"
9: Det sista du gör med med droppskuggorna är att göra en tunndroppskugga underögats fransar. lika dant som överskuggan
10: Ta samma nyan som du har gjort på ögonskuggorn a till rouge, känn efter vart ditt kindben är. ta där och lite under.
11: om du har möjligheten blanda till en fin färg till dina läppar.


Jag ska göra en varm dags make up på alexandra någon dag. då får ne se skillnaden på färger:)


Jag har precis kommit hem ifrån pappas jobb, har jobbat lite extra med, Evelina,Emma,Emma, Emma och Josefine. Rätt okej arbetsdag!
ska snart hoppa in i duschen och sen börjar göra mig iordning inför kvällen, ska på bio med snygga Jenny! Vi ska se Flickan som lekte med elden.
SPÄNNANDE!:D


Crazier..


I'm lost in your eyes
You make me Crazier
Äntligen fredag! Först trodde jag att det skulle vara skönt att ha sovmorgon till 13.20, men nu inser jag att det är riktigt tråkig att bara sitta och vänta tills jag börjar. Idag har vi bara två Stylist lektioner. Blir riktigt roligt nu när vi har börjat med lite mer i sminkningen, bas,ögonbryn,ögonfranssar,ögonskugga,rouge,läppar! :D

Det är Håka Hellström idag, jag vet inte riktigt om jag ska åka. jag slutar ju 4 och det kommer reda vara mycket folk vid 3 när dom öppnar. så funderar på att skita i det, jag lyssnar inte så mycket på honom nu ändå. Men hade vart roligt att se honom en gång till. Det hade vart ett roligt slut på sommaren som är slut nu.

Imon blir det att gå upp tidigt, ska jobba hos pappa. Men blir nog bara en kort dag, till två eller något. Rätt skönt med lite pengar!:D Det tråkiga är att Carro inte ska jobba, hon har ont i handlederna så hon ska till Värmland istället nu i helgen.

Kan du inte komma hem ifrån andra sidan av världen!


Dermanord

Dagens första lektion var hudvård, då en tjej ifrån ett företag som heter Dermanord kom på besök till våran lektion och berättade om deras produkter. Det är ett miljövänligt företag som endast har vegetabiliska oljor och oftast ekologiskt odlade - inga Mineraloljor eller syntetiska oljor. Vilket är superduper bra!
Jag har tänkt på deras produkter hela dagen och vill gärna ha en hel del!:)
Vi fick en lite present av hon som kom till oss idag, det innhöll Dermanord läppglas och bodylotion.


Jag har pratat med mamma, och vi ska besatälla hem några varor. Ska bli roligt att testa Papaya Pelingen, ansiktsrengörning, ansiktkrämer,ögonkrämer. 
Man kan ju ha en period då man tappar väldigt mycket hår, det har iallfall jag gjort så ska beställa hem den produkten som gör att håret växer lite snabbare!! :D     

   Rengörning  
Ansikts och hudpeling
 Ansiktskrämer

finns ännu mera produkter, men skulle bli en hel del med bilder då!. men ta en titt på sidan. www.Dermanord.se

Efter hudvårdlektionen stack jag till kungsmässan med Malin,Sandra och Nanna. Vi satt på fiket undegär 2 timmar och bara pratade om allt möjligt, behöver inte gå in på ditaljer;)
Efter det mötte vi Sofia som kom till skolan trotts allt att hon inte mådde så bra i morse. Men efter 4 timmars håltimma var det dags för stylist lektionerna. Åh, dom bästa lekitionerna på hela veckan! :D
Malin sminkade mig och jag sminkade malin. Dagens make up blev, neutralisering,foundtation, måla ögonbrynen,globen"över ögonlocken", läppar, kinder och fixa ögonfransarna. väldigt roligt! och nästa vecka ska vi få göra halloween smink! hur roligt kommer inte det bli? Då blir det förhoppningsvis lite bilder så att ni kan få se lite resultat som vi har gjort;)

Efterskolan hämtade mamma mig så lagade vi mat innan det blev dags för MRL-Step med mamma och Mia. Riktigt rolig träning måste jag erkänna.
Men nu ska jag duscha och sen käka lite. Go sovmorgon jag har imon. börjar han två och slutar 4.<3

XoXo / Sandra

<3

Nämen tjenixen!
Onsdagar kan vara för underbara ibland asså, börjar 8.20- 11.00 Dock är det ovärt att gå till skolan för att gå på dom två lektionerna, men vi kämpar på ändå.
Hörde att Malin ligger på sjukhus, hoppas att det inte är allt för allvarligt och att du bli bra snart<3.

För några dagar sen så var det 2 st 9åriga killar som hotade en tjej som lekte vid sandlådan, jag förstår inte vad som händet? hota en lite flicka till döden om dom inte får hennes pockemonkort. seriöst? det är några papperslappar som man kan göra själva?
Jag kan inte se den bilden framför mig att 9åringar viftar med knivar, det är som om min kusin som är 8 år skulle göra det? Nej det går inte, får inte ihop det!
Undra var världen är på väg? detta kommer sluta illa, jag vet att kvinhot har hänt ett antal gånger, men inte med denna ålderklassen...

Efter skolan gick jag till farmor och käkade lite lunch med henne och farfar. så otroligt mysigt!
Hon har jobbat i samma branch som jag pluggar till nu så hon gixade mina naglar, hon har ju allt hemma.
- Hon filade min anaglar med en glasfil
- gjorde nagelbands piling
- tog en nagelbandsremover " för att ta bort det nagelband som inte ska vara på naglarna"
- masserade in nagelbanden med nagelbandsolja
- målade mina naglar med genomskyllningd starkande medel.


Nu börjar mitt nya liv, äntligen!


Har lovat mig själv att börja med att äta nyttigt, inte godis och läsk å sånt. Inte för att jag brukar äta och dricka det. Men det har blivit nu på den sista tiden. jag ska även börja träna 3 gånger i veckan. Man jämför sig själv med alla andra, det som gör att man alltid hänger läpp när man ser på sig själv i spegeln. Men hoppas att jag någongång kan kolla i spegeln och känna mig nöjd.
Det jag inte förstår med vissa. De som har dom perfekta kropparna, tycker fortfarande att dom är tjocka, vilket gör mig riktigt ledsen. Tycker dom då att jag är ett rullade Fetto? vet inte hur jag ska tolka det, men hoppas inte att dom ser mig så tjock.
Men nu ska inte detta inlägget bara handla om vikten och bli smal. men det är ju trotts allt det alla tjejer tänker på nu för tiden...

Men iallfall, idag hade vi en tråkig skoldag, på idrotten gjorde vi intervaller och badminton. Jag och Jenny var ju för bra. hehe, nu ska vi inte gå allt för långt in på det ämnet. Ne men vi blev bättre mot slutet^^ 
Efter skolan tränade jag Affrodans tillsammans med Mamma och Mia. Riktigt roligt att bara släppa loss och shaka lite;)

Nu har jag en hel del att fixa, ska renskriva 2 svenska uppgifter, men dom är inte så bråttom med. Men ska renskriva min loggbok om mina 4 sminkningar och skriva om dagsmake-up och kvällsmake-up om Tyra Banks.

Tisdag

Gårdagen hos Johan var väldigt mysig, vi firade han och hans pappa Jörn som också fyllde år. 
Jag åkte direkt ifrån Johan till skolan i morse, riktigt jobbigt att gå upp 10 över 6 om man inte har sovit så bra, eller det spelar ingen roll, det är alltid jobbigt att gå upp så tidigt!
Jag tog sällskap med Frida och Sofia, alltid lika trevligt.

Sommaren 2009, Båstad
Nu sitter jag här på håltimman och väntar på att få mat, det var för lång kö så vi bestämmde oss för att nörde oss lite- aldrig fel!
blir även att plugga lite matte på studeitiden idag, inte det roligaste kanske men jag behöver träna upp mina kunskaper. vill gärna ha Matte B sen, hur nu det ska gå? Många säger att det är lättare att få jobb om man har gått i den kursen. så vad gör man inte för framtiden :)? - nörd!

Idag blir det att skriva rent svenska uppgifterna och föröska hinna göra klart dom. Mamma ska köpa ett halv årskort på gymmet i Lindome, det ska bli gött at börja träna. hoppas bara att jag är tillräckligt frisk för att göra det. lite små förkyld men det kan nog inte vara så farligt. Får vi hoppas på i alla fall.


Måndag


Hej måndag!

Nu har nästan hela måndagen gått, skoldagen var nog den segaste på länge.. Bara tråkiga lektioner och en seg håltimma, inte så att man kan dra till kungsmässan varje dag. pengarna kommer försvinna otroligt snabbt då. Men har hänt att man har handlat och fikat på rasterna, ett antal gånger nu. och vi har nästa gått en måndag? Hur ska detta sluta;)?

Som ni kanske har här märkt så har min blogg förändrats lite, men den är inte klar än.
-Tack för hjälpen!

Som att man inte har vart den glaste idag så är humöret äntligen på topp när man har kommit hem och käkat lite yorghurt och ska snart åka till födelsedags barnet.

Vi har fått en läxa i stylisten att sminka minst 4 personer, har redan gjort det. men hade inte vart fel att få göra på lite fler;) Måste erkänna att jag har missbrukat läxan lite, man ska sminka andra, inte sig själv med det;) men vad ska man göra? Man kan inte stå emot make-up store, eftersom att det är så jävla grymt!

 

Men hörreni, nu ska jag dra till tåget, ska till Johan<3 Men jag kanske kommer in sen igen och berättat hur kvällen var. men inte säkert!
Ha det bra!

XoXo<3


Ett nytt försök!
Tjenixen, nu är det dags för mig att föröska börja blogga igen. Jag höll ju på för ett årsen kanske. men sen glömde man av att fortsätta. Så nu ger jag min blogg ett nytt försök:D

Min helg har vart rätt okej, Dock blev det inte riktigt som planerat men den flöt på ändå. Men planerna var att jag skulle ha krök hemma, men det sket sig så jag vart hemma för det mesta men pappa fyllde år i fredags så vi firade ju självklart honom;) och igår kväll träffade jag min efterlängtade Jenny Näslund. Känns så skönt att träffas och prata igen. Det har vart lite stelt mellan oss ett tag under sommarlovet. men nu är vi igång igen:D
And I love it!<3

Jag brukar själv kolla på andras bloggar och alla har ju fina "utseenden" så om någon vet hur man fixar det så skulle jag uppskatta om någon kunde hjälpa mig;) Min blogg ser ju lite tråkig ut för tillfället;)Nu har ännu en vecka gått och imon börjar den nya, och min pojkvän Johan fyller 17 år imon, synd bara att man inte kan träffa han på hans födelsedag. men jag får ringa och säga grattis istället =) Han fick sina presenter av mig i onsdags när jag sov hos honom. Han fick en tröja och ett armband av mig och en parfym av mina föräldrar. Jag hoppas att han blev glad, det såg ut som det:)♥

Resten av veckan blir det att gå till skolan som vanligt och plugga. Men mamma har lovat att jag ska få ett nytt gymkort så jag hoppas att jag får ett nytt nu i veckan så jag kan börja träna. Förkylningen börjar ju försvinna också!:DRSS 2.0